View Full Version : не знам какво да правя, help :cry:
значи , знам че това ще прозвучи като някакво клише , ама няма към кой да се обърна.
Така аз не съм някакъв пъпчив тинейджър, който е загуил поредното гадже (на 22 съм). та проблема е следния, преди месец се разделих с моята приятелка, тук идва и проблема, не знам какво да правя, имам чустовото че ще полудея, не мога без нея. Историята е следната, една хубава вечер майка ми ми разправя някакви простотий, как тя не била за мен и как ме въртяла на малкоя си пръст и така натаък и как казала нещо на баба ми и тя много се била сдухала. Проблема е че тя ми каза "Ако не се разделиш с нея ти тръгваш срещу семейството си" и в този момент тя все едно детонира ядрена бомба в душата ми.
Аз все още съм в добри отношения с въпросната девойка, виждаме се , целуваме се, прегръщаме се, цялата история със секса си е на 6, но не сме нищо повече от приятели(след три годиша връзка). Сега само като си представя че някой може да я налазва и целува, прегръща направо полудявам. Не се разярявам а просто ми става супер гадно, защото много я обичам и не мога без нея. Имахме планове да се изнесем заедно някъде на квартира и така натаък. Сега всичко е празно в душата ми, (какво остава след ядрена бомба, нищо само болка), не знам какво да правя. Значи тя казва че все още ме обича, и аз я обичам, но не искала да се събира с мен защото така се чусвала по добре, няма ги простотийте на майками. много е разочарована от мен, знам, какво да правя, има ли как да оправя нещата?Мислях че ще я забравя, че няма да има проблем, но уви.
Как мислите дали има пак шанс да се съберем след известно време. Какво да правя да я спечеля пак?(това последното е въпрос насочен към момичетата).
Ако сте изпадали в подобна ситуяция, кажете как сте се оправили?направо ми идва да ](*,)
направо изперквам вече. :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
Vapreki che sym dosta po malka ot teb si pozvolqvam da otgovorq na temata ti poneje nikoga ne znae chovek moje pyk i da pomogna. spored men e savsem normalno tq da se chuvstva taka shtom maika ti q pogva po takav nachin i estetsfno che shte i e po dobre . A tova che e razocharovana ot teb e sushto savsem normalno dokolkoto az razbiram ti nishto ne si napravil po vaprosa s neq i maika ti .... ti si zahvurlil tazi 3 godishna vryzka. To momicheto e turpqlo i ss sigurnost e znaelo che e normalno maika ti da ne q haresva .... no to nali idva edin moment v koito chashata prelqva. Shtom kazva che te obicha i vse oshte ste v dobri otnosheniq ima veroqtnost da se saberete otnovo no edinstveno i samo ako ti naparvish neshto po vaprosa. Shtom ste imali planove da zajiveete zaedno znachi vruzkata vi e bila dosta seriozna i tochno poradi tazi prichina bi trqbvalo da se protivopostavish na maika si. Mi to maika ti moje nikoga da ne haresa tochnoto momiche za teb tova da ne bi da oznachava che ti vinagi trqbva da q slushash i da ne se ojenish samo zashtoto tq ti nabiva vreli ne kipeli v glavata ?! Spored men bi trqbvalo da pogovorish s maiak si i da i obqsnish che si golqm myj veche i reshavash kakvo da pravish i s kogo da budesh. Sushto shte e dobre da i obqsnish che shtom priqtelkata ti e tvoqt izbor i tvoqta liubov maika ti bi trqbvalo da ima respekt kym neq i da ovajava tvoeto reshenie ... a ne da piostavq momicheto v neudobno situacii. Taiche se stqgai provejdai razgovor s maika ti koito razgovor ss sigurnost shte bude uspeshen poneje ne ste malki za da se razberete kato hora. A pak tichai da spechelish priqtelkata si otnovo zashtoto nqma nujda da q zabravqsh zaradi nqkakvi razliki v mneniqta.
Купи си шапка на ФП и се успокой :wink:
FiRe_LaDy
03-17-2007, 18:46
Ami ne si nito malak,nito glupav.Imali ste dosta dylga vryzka.I spored men trqbva da sednesh i da pogovorish s neq.Da i kajesh vsichko koeto chuvstvash i iskash i da se opitash otnovo da bydete zaedno.A shto se otnasq do semeistvoto ti ... ami ne smqtash li che ako bydesh s neq - tq ti e novoto semeistvo?S kogo bi se chuvstval po - dobre?S neq ili vashite?E,preceni sam i reshi kakvo iskash ot jivota ot sega natatyk.pyk i ne si malak za da chakash oshte dosta vreme ... jivota si teche.
много благодаря на всички, за отгорите, знам че трябваше да го направя много преди да се разделим, но проблема е че аз съм такъв човек че гледам всички да са ОК , освен мен , както се вика
обущарят винаги ходи бос
ох дано се съберем че не знам какво ще правя, мислех си че ще я забравя, но простосто токлкова я обичам, че такова нещо не съм усещал никога преди. Колкото до майка ми да вика каквото иска, вече не ми пука, сега на дневен ред е да се събера с нея.
Още един въпрос, една нейна проятелка я е посъветвала, да не се виждаме известно време да може да си изясним чувствата един към друг.Как мислите това дали е добра идея?
FiRe_LaDy
03-17-2007, 19:27
Ami moje da se kaje che tova koeto i e kazala priqtelkata i e dobra ideq,no ne sam syglasna na 100% s tova.Vse pak nastoqvai da govorish s neq za vas i bydeshteto vi (ako ima takova,no az ti pojelavam ot syrce naistina da go ima)
Най-добре, ако можете да поемете отговорност и имате възможност отидете някъде на квартира.Как можеш да слушаш ваште какво ти говорят и да им се подчиняваш?Такъв родителски контрол е толкова неправилен, ме направо нямам думи.И какъв е смисъла от него?Никакъв, защото вие пак се виждате и сте нещо определено повече от приятели.Секса между двама души не е приятелство, нито целувките и прегръдките.Бъдете заедно, съберете се и да не ти пука какво ще кажат роднините ти, а още по-малко ако наистина няма причина да не я харесват!Мамка му, на 22 си!
Здравей!
Като за начало смятам,че е най-добре да поговориш с майка ти.Попитай я защо толкова не харесва въпросното момиче.Поговори си с нея и и изясни,че ти обичаш бившата си приятелка.Тя,ти е майка,желае ти цялото щастие.И предполагам,че като разбере колко много си нещастен след раздялата с любимата си ще се съгласи да се съберете отново.След това отиди.Помоли това момиче да поговорите.Отидете някъде където можете да сте сами и и кажи какво чувстваш към нея и какво чувстваш когато тя не е до теб & я помоли да се съберете отново.Тя,щом казва,че те обича немисля,че ще ти откаже.
Късмет! :wink:
Бе иди при приятелката си и й кажи че нямаш нужда от време от още време за да осъзнаеш какво чувстваш. Кажи й че я обичаш и че тя е твоят живот. Кажи й че разбираш каква огромна грешка си направил и искаш да получиш своя втори шанс. Кажи и че вече няма да я разочароваш, а ще я направиш най-щастливата жена на света, стига да ти даде шанс. Бъди искрен и дано се получи. А за майка ти.. тя ще се радва чче си щастлив.. а ако ли не.. не й обръщай голямо внимание. Момичето в твоето бъдеще и тя ще те кара да се усмихваш. Тя ще е твоето семейство.. Успех!
сега пък тя не е сигурна дали е останало нещо повече от приятелство за нея между нас. :smt010 :smt010
вече найстина не знам какво да правя, някакви идей?
Остави я да си помисли малко. Ако не измисли нищо умно, иди при нея, цлеуни я страстно и я погледни в очите, като й кажеш: "Ако сега ми кажеш че не изпитваш нищо към мен, ще се махна и няма да те притесвнявам повече, но послушай сърцето си, защото знам че в него още има място за мен и ако ми позволиш, обещавам този път да не го разбия!".. нещо такова :)
iskam, тва беше добро! И аз бих казал същото. Ако се поколебае знай че има още чувства към теб, но каже ли 'не' , that's it, finish! :roll:
мерси на всички, въщност аз съм сигурен че тя ИМА чусва към мен, ние вече един месец не сме заедно, а като се видим , прегръдки целувки и тн. Все пак има светлина в тунела. :D
мерси на всички, въщност аз съм сигурен че тя ИМА чусва към мен, ние вече един месец не сме заедно, а като се видим , прегръдки целувки и тн. Все пак има светлина в тунела. :D
даже утре вечер сме на ресторант. :D
bqsna_teenagerka
03-18-2007, 20:30
:wink: виж и аз може да сам малка но страшно искам да изразя своето мнение!!! Пич моля те от сърце не оставяй моми4ето заради с извинеи "smotanata ti mAIKA" znam malko грубо е но не понасях такив акъдето ггледат във връзките на децата си и ако нещо не им хареса ще направят вси4ко възможно да ви раздели!!!! не се влияй от такива хора!!! Със сигорност ти много оби4аш оннова моми4е и тя е голяма късметлиика но не я испускай...бори се за нея до край!!!! и утре 4акаме да пишеш как е минало в ресторанта