Влез

View Full Version : Няма ми доверие

03-17-2007, 20:03
Не знам от къде да започна
На 17 съм и от 2 месеца си имам приятел също на 17, когото много обичам.
Но проблема идва от това, че баща ми е адски ревнив.
Макар и да не го познава... го мрази от мозъка на костите си.
Постоянно ми разправя какъв бил идиот, как само искал да ме изчука и да ме забрави. Как щял да намери някоя по-хубава от мен и да ме зареже. Имам чувството, че само си търси повод да ни раздели. Съмнява се в мен. Постоянно ме гледа с недоверие и ме разпитва дали вече не съм девствена?
Аз му казах, че ако му стиска сам да провери дали съм непокътната.
Попитах го какво толкова лошо има в това да имам приятел и какво е толкова отвратителното в това да се прави секс?!
Той млъкна и нищо не каза. Не знам какво да правя... по цели нощи седя и плача. Виждам се тайно с приятеля си и лъжа баща си, че излизам с приятелки. Момчето ми се опитва да ме успокои... но май не се получавая. :smt010

03-17-2007, 20:32
tova e savsem normalno ba6ta ti da e revniv,prosto sedni edin den i si pogovori s nego i mu kaji,4e ve4e si golqma i si si namerila 4ovek,na koito darji6 mnogo,kakto i toi na teb.kaji mu,4e vse nqkoga trqbva da se primiri s tova

Ellie
03-18-2007, 08:33
Ти още малко ще си пълнолетна.Никой не е казал, че като те пита девствена ли си, трябва да му кажеш истината.Аз бих искала да кажеш какъв е приятеля ти, за да ти се отговори дали е прав баща ти.Макар, че вероятността е много малка.

sladoled
03-18-2007, 09:29
И защо му ревеш? Все някой ден ще трябва да приеме, че си пораснала. Как пък не го е видял до сега! А майка ти какво казва? Нямаш ли съюзник, който да му даде друг поглед върху нещата?
Не мога да ги разбера тия мъже! Като заповтаряли "той иска да те изчука", "той иска да спи с теб"! Че какво му е лошото? :smt017

tainstvenata
03-18-2007, 19:18
Ами бащите са превързани към дъщерите си и някои испитват по малка ревност но др по голяма както твоя баща
Като на4ало може да поговориш с баща си отново и да му обясниш че неговото малко моми4енце ве4е и жена и неможе заради него да страдаш и да не си изживееш младините и любовта .
После може да запознаеш баща ти мисля 4е е добур вариант и успех :wink:

sladur4eto_f
03-18-2007, 22:37
и майка ми не одобряваше врезката ми с едно момче(сигурно защото беше с почти 4 години по голям от мен)но след като ги запознах тя зяпочна да ми има по-голямо доверие. :D

koalka
03-19-2007, 07:39
Ами явно на някои момичета бащите много ревнуват.Моя не е така. :wink: А и не трябва да ти пука какво говори баща ти, щом се обичате и искате да сте заедно.И все пак говори сериозно с баща ти.

Iv4eTy
03-19-2007, 08:15
Ми вярно е че бащите изпитват ревност, но твоя май повече от нормалното! Поговори с него, кажи му че вече не си малка и можеш да прецениш с кого да се виждаш!!!

LaDy_FroM_HeLL
03-20-2007, 08:16
Савсем нормално е баща ти да ревнъва мъничко(в случая повечко),но той го прави,защото те обича и знае какви са повечето мъже!Съгласна съм със съфорумците-седнете и поговорете..разберете се,но само един савет мила(сама за себе си си знай какво всъщност представлява пр-ля ти и като какъв и в каква светлина да го представиш на близките си....изживей пълноценно любовта си,но не загърбвай мнението и на родителите си!!! Успех :)

iiirish
03-20-2007, 08:29
LaDy_FroM_HeLL бахму майката ми намали тоя аватар бе :shock: :shock: :shock: :shock:

ТраЛаЛа`f
03-20-2007, 17:59
лейди фром хел къф е тоя аватар беее???????

sexy_girl_vivi
03-20-2007, 18:18
:-)

sexy_girl_vivi
03-20-2007, 18:22
лейди фром хел къф е тоя аватар беее???????

LaDy_FroM_HeLL
03-20-2007, 19:24
MxM presilih se malko s razmera..inache kFo da my ima?! Opraviha se neshtata ..tui che smqtam che nqa ima problem poveche!

Ellie
03-21-2007, 18:29
Спрете да пишете тъпи коментари и оф топици!Темата е съвсем друга, а не за за аватара на Лейди фром Хел.Един път е достатъчен.