PDA

View Full Version : аз съм "жабчо", а тя "плюшка"

puhkav_mecho
03-17-2007, 22:15
По този начин се обръщаме един към друг с мойто мило. Мислите ли, че това е яко и готино :P :P :P :lol: :lol: :lol: :smt006

`Death`Whore`
03-17-2007, 22:17
За лигавене пред момиченца - да се радват за приятелката си, е супер готино.

Sunny_stz
03-17-2007, 22:20
По този начин се обръщаме един към друг с мойто мило. Мислите ли, че това е яко и готино :P :P :P :lol: :lol: :lol: :smt006

дам супер сладкинко си е жабчо :smt007 :*

`Death`Whore`
03-17-2007, 22:22
Жабите са гадни слузести същества и да те наричат жабчо е по-скоро обидно.

puhkav_mecho
03-17-2007, 22:23

зависи кой ти го казва :-$ .........

MoHuTo
03-17-2007, 22:24
И аз съм на това мнение :-D

`Death`Whore`
03-17-2007, 22:24
Кажи ми ти какво общо имаш с жабите.

Sunny_stz
03-17-2007, 22:25
Според мен зву4и сладко,независимо от животното :)

MoHuTo
03-17-2007, 22:27
Ми като е сладко викайте си както искате, ама нз за кво чак цяла тема е пусната за това :-s :::

мацка от класа
03-17-2007, 23:13
Помощ! Аз съм депутатка,а той кенефчо! Кое е по-обидно? :smt005
Дае,няя нищо лошо,викайте си,викайте си...ако щете и на кравчо и мравка,мене кфо ме ебееееее :evil:

crazy_sexy_mace
03-17-2007, 23:23
Ми.. доста тъпо звучат според мен! :smt019 Аз лично никога не съм се обръщала към гаджето ми с нещо по-различно от името му. :roll: Амаа..въпрос на предпочитания! :smt004

svetlidim
03-17-2007, 23:31
Всичко е сладко , щом е казано с много любов и нежност!

peps_from_mars
03-17-2007, 23:34
Амаа..въпрос на предпочитания! :smt004

мхм

alkobalko
03-18-2007, 04:54
Въпрос на личен избор. Лично на мен не ми харесва, но щом вие се радвате, няма лошо.

KisskilleRcHe
03-18-2007, 05:33
Ооооо писнало ми е от такива лигавщини да му еб* майката.

mechtaq_za_teb
03-18-2007, 05:44
Spored men e sladko i mn me kefi ;)

Бунтар
03-18-2007, 06:29

- Ей, въшка!
- Ко, бе, говедо?
- Мноу си тъ обичкам мъ свиньо!

:lol:

О, Боже Несъществуващий, кви са тия теми?

koalka
03-18-2007, 07:24
Хах, ами сладко е.То почти всеки си има едни такива именца. :)

`Death`Whore`
03-18-2007, 08:12
Аз поне знам защо съм Свинчо :smt005

03-18-2007, 08:14
nie sme na "slance,milo,angel4e,sakrovi6te"
ima6e 1-2 obra6teniq koito ne mi xaresaxa i direktno go pomolix da ne me nari4a taka-razbran 4ovek e,smeni gi vednaga :lol:

03-18-2007, 08:25
Аз съм "куpчо" а тя "сливка". Нещо да ми кажете ?

`Death`Whore`
03-18-2007, 08:26
Моите части на тялото пък са именувани. :)

JoeBanana
03-18-2007, 08:27
ти й казваш "плюшка", тя повръща върху теб
после си сменяте ролите :mrgreen:
ама че гнусна любезност :mrgreen:

03-18-2007, 08:31
Моите части на тялото пък са именувани. :)
Нека да позная : паяк, паячка, бенка, бенчо, цирей, вендуза, Путинка ( като на bungle сливата ), епидерм... ?

`Death`Whore`
03-18-2007, 08:32
Я ми кажи къде видя бенки.

03-18-2007, 08:44
Я ми кажи къде видя бенки.
Как така къде видях бенки ? Аз съм чукал bungle не теб. Макар че не мисля че и ти ще си проблем ако се запознаем ( и не знаеш че съм писал в този форум естествено :lol: ).

`Death`Whore`
03-18-2007, 08:47
Все ми е едно - крий си се, щом ти е толкова забавно...

~Candy~
03-18-2007, 08:48
Интересни обръщения сте си измислили,само че нещо не ми допадат...ама обичайте си се и се наричаите както си исате..здраве да е :-D

03-18-2007, 08:50
Все ми е едно - крий си се, щом ти е толкова забавно...
Е на bungle ше и кажа тия дни :lol: "Скъпа трябва да ти кажа нещо.Оня ден те ебах а днес си пиша с мъртви курви. :lol: "

`Death`Whore`
03-18-2007, 08:51
Нарочно го правиш, нали :lol: :lol: :lol: Но вече се изтърква.

dinosaur
03-18-2007, 08:57
ии.. къв беше смисъла на тая тема ? :-k

decu4ka
03-18-2007, 10:14
еми...неса ми мн присърце ама щом на вас ви харесва ...наричайте си се така

puhkav_mecho
03-18-2007, 10:46
като гледам коментарите дотук разбирам, че има хора, които познават любовта :wink: , но има и такива, които не са я изпитвали :| .... но не се притеснявайте [-X , рано или късно и вие ще усетите най-великото чувсвто... \:D/

`Death`Whore`
03-18-2007, 10:49
Любовта не се изразява в лигави обръщения. Ти на колко години си, че говориш за любов и най-вече - даваш мнение за чувствата на другите?

Ice_Queen
03-18-2007, 10:49
като гледам коментарите дотук разбирам, че има хора, които познават любовта :wink: , но има и такива, които не са я изпитвали :| .... но не се притеснявайте [-X , рано или късно и вие ще усетите най-великото чувсвто... \:D/

аахахаххахах човече я се спри!
тва че на някой не му харесва да си вика плюши и жабче,и го мисли за тъпо - НЕ ЗНАЧИ че не е изпитвал любов!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

Гърррр!

JoeBanana
03-18-2007, 10:50

тва че на някой не му харесва да си вика плюши и жабче,и го мисли за тъпо - НЕ ЗНАЧИ че не е изпитвал любов!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

Гърррр!
сложи още малко !, че да го респектираш повече :mrgreen:

Ice_Queen
03-18-2007, 10:51
Вярно..на колко си?! Хубаво е да си мислиш че тая твоя любов е най най силната и якаааааааа на планетата..ама внимавай след някой и др месец( не ти го пожелавам де) ,я година..да постнеш темичка -Абе ние със оная краставата жаба скъсахме!
Гър...
Тези малки лигавщини нима са доказателстов за любов ?
Ако ДА- мн сте изостанали.

Ice_Queen
03-18-2007, 10:53

Гърррр!

респек ли? ахаха ...в8 а сек..

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

Бетер ? :-D ; )

`Death`Whore`
03-18-2007, 10:54
Интересното е от колко дни ходят :-k :smt005

JoeBanana
03-18-2007, 10:56

Гърррр!

респек ли? ахаха ...в8 а сек..

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

Бетер ? :-D ; )
дори аз се респектирах :mrgreen:

Ice_Queen
03-18-2007, 10:57
Интересното е от колко дни ходят :-k :smt005

Сещаш ли се имаше 1 пост на 1 момиче за " съществува ли голямата любов" или нещо такова...един вид тя беше с перфектната връзка и супер мн се обичаха с момъка...
Отдолу за подпис пишеше : " С милотУ се обичкаме 3 дней!"

=D> :mrgreen:

Ice_Queen
03-18-2007, 11:00

I've got the power :smt112 :smt079

puhkav_mecho
03-18-2007, 11:03
именно, ако познаваха любовта щяха да разберат защо си викаме така :P

MoHuTo
03-18-2007, 11:05
А вие от колко време сте заедно, ако смея да попитам ? :-k :::

Ice_Queen
03-18-2007, 11:06

apffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

(пак следва респект да предопредя!)
ТЕ МОЖЕ ДА ПОЗНАВАТ ЛЮБОВТА НО ДА НЕ СИ КАЗВАТ МЕЧО,ПУХЧО,ЗАЙЧЕ,КОКОШЧИЦА, ПИЛЕНЦЕ И ТЕМ ПОДОБНИ!
МОЖЕ ДА СЕ ОБИЧАТ НО ДА СИ ВИКАТ ПО ИМЕ ПРОСТО И ЗА ТЯХ ДА Е ТЪПО !

кое по-точно не разбра...
?????????????????????????????????????????????????? ????????????????????!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JoeBanana
03-18-2007, 11:06

I`ve seized the power :mrgreen:
ооооо, горкия аз.... никога няма да позная любовта.... никога няма да ми викат грухчо, храстчо, прасчо.... неееееее :mrgreen:

Ice_Queen
03-18-2007, 11:08

ооооо, горкия аз.... никога няма да позная любовта.... никога няма да викат грухчо, храстчо, прасчо.... неееееее :mrgreen:

не иде ми да си тегля куршума.... ](*,)

Патенце,искаш ли да ти викам от сега ? :-D 8)
Ще разбереш какво е любовта и ще пуснеш тема : "Влюбен съм с Айси,тя ми вика пате,значи и тя ме обича и е голямата ми любов............"

:smt012 :smt005 :smt005

puhkav_mecho
03-18-2007, 11:10
А вие от колко време сте заедно, ако смея да попитам ? :-k :::

Суеверен съм и не искам да казвам.... спокйно, не съм някой пиклю дето ходи с няква от 5 дена и говори за любов ;)

MoHuTo
03-18-2007, 11:11

ооооо, горкия аз.... никога няма да позная любовта.... никога няма да ми викат грухчо, храстчо, прасчо.... неееееее :mrgreen:
Поплачи си, поплачи дано ти олекне :-D

JoeBanana
03-18-2007, 11:11
не ме предизвиквай, храстче :mrgreen:

`Death`Whore`
03-18-2007, 11:12
Но си измислил нова дума...явно женският род е "пиклЯ"... :smt005

И кой е казал, че не разбираме защо си казвате така? Просто самите обръщения не ни харесват. Но не спомена на колко години си.

malkoto^f
03-18-2007, 11:12
spored men e ligavo,no vasha si rabota :wink:

Ice_Queen
03-18-2007, 11:17
spored men e ligavo,no vasha si rabota :wink:

Чшшшшшшшшшшшшшттттттттттт ттттт

ти не познаваш любовта , ни са обаждай!

Но си измислил нова дума...явно женският род е "пиклЯ"... :smt005

И кой е казал, че не разбираме защо си казвате така? Просто самите обръщения не ни харесват. Но не спомена на колко години си.

Що бе Вили , Жабуранка не те ли кефи ?
:smt005 :smt005

не ме предизвиквай, храстче :mrgreen:
Оххх..меченце . Ще сме най - флубената двойка във форума !
Мъррр само акто си помисля и всичките ми листенца се разтреперват!!! :-D

madlencheto:)
03-18-2007, 11:18
Въпрос на личен избор. Лично на мен не ми харесва, но щом вие се радвате, няма лошо.

Ice_Queen
03-18-2007, 12:01
Аааааммм а тази сладка палава тема няма ли да се локне? :-D

След като Ани заключи моето обяснение в любов? :cry:

alkobalko
03-18-2007, 12:04

Ако продължава да бъде заливана от отговори, които не са по темата, много скоро ще бъде заключена. :lol:
Ти нали знаеш, че ние си те обичаме и без да ти го казваме, особено аз.

Sunny_stz
03-18-2007, 12:05

ТЕ МОЖЕ ДА ПОЗНАВАТ ЛЮБОВТА НО ДА НЕ СИ КАЗВАТ МЕЧО,ПУХЧО,ЗАЙЧЕ,КОКОШЧИЦА, ПИЛЕНЦЕ И ТЕМ ПОДОБНИ!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]

Не се пали много,по-спокойно я карай.Тъпо е да се гавриш с нашите любовни обръщения и да питаш от колко време сме заедно,защото наистина изглежда че темата ни е била доста интересна,след като ве4е са изписани 4,5 страници.Въпрос е на личен избор ,тези които не си казват мечо,пух4о и т.н. ,а по име може да познават любовта така е,не това е фактора затова дали я познаваш.Казваме си жабчо и плюшка и не само така,по много други сладки имена които сме си измислили ,защото не са клише и именно тези звучат сладко и нежно...някой ако препочита по -грубото си е въпрос на негов личен избор .Просто това е изразена нежност към другия и вие всичките ве4е прекалихте и направихте наречията обидни тцтц.Като ви са тъпи казвате и толкова ,няма кво да се налагате и да се правите на интересни тука,да правите темата на пазар .Пазара в провинцията!!!
От каде е цялата тази агресия и подигравка немога да разбера....не останаха мили хора на тоя свят хаха .Ами със здраве и респект ,бъдете мили с хората около вас защото така живота ви ще е още по-красив и с по-малко неприятности ...

Ice_Queen
03-18-2007, 12:05

Ако продължава да бъде заливана от отговори, които не са по темата, много скоро ще бъде заключена. :lol:
Ти нали знаеш, че ние си те обичаме и без да ти го казваме, особено аз.

:smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 `ногооооооо ооооооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооооооо ногоооооооооооооооооо и аз тебеее

Аз викам да я Локваш направо ;)

Ice_Queen
03-18-2007, 12:07

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Не се пали много,по-спокойно я карай.Тъпо е да се гавриш с нашите любовни обръщения и да питаш от колко време сме заедно,защото наистина изглежда че темата ни е била доста интересна,след като ве4е са изписани 4,5 страници.Въпрос е на личен избор ,тези които не си казват мечо,пух4о и т.н. ,а по име може да познават любовта така е,не това е фактора затова дали я познаваш.Казваме си жабчо и плюшка и не само така,по много други сладки имена които сме си измислили ,защото не са клише и именно тези звучат сладко и нежно...някой ако препочита по -грубото си е въпрос на негов личен избор .Просто това е изразена нежност към другия и вие всичките ве4е прекалихте и направихте наречията обидни тцтц.Като ви са тъпи казвате и толкова ,няма кво да се налагате и да се правите на интересни тука,да правите темата на пазар .Пазара в провинцията!!!
От каде е цялата тази агресия и подигравка немога да разбера....не останаха мили хора на тоя свят хаха .Ами със здраве и респект ,бъдете мили с хората около вас защото така живота ви ще е още по-красив и с по-малко неприятности ...[/quote]

ахаха чакай бе жена/мъж каквото си сру.

И аз казвам на гаджето си зайче на моменти! :)

НО НЕ ТВЪРДЯ че като не го казвам значи не съм познала любовта,а някой хора тва твърдят ;)

03-18-2007, 12:34
Божичко ще се издрайфам...

ND4SPD_f
03-18-2007, 12:41
na mene mn mi haresva mn mili4ko zvu4i

the dark angel
03-18-2007, 12:46
Смятам че точно тези две обръщения са крайно тъпи!Не можахте ли нещо по умно да измислите????Ама щом се обичате и тези обръщения ви радват няма проблем!

slan4evo_momi4e
03-18-2007, 14:12
според мен е леко лигаво .... но то си зависи от хората :P

Sunny_stz
03-18-2007, 16:39

От каде е цялата тази агресия и подигравка немога да разбера....не останаха мили хора на тоя свят хаха .Ами със здраве и респект ,бъдете мили с хората около вас защото така живота ви ще е още по-красив и с по-малко неприятности ...

НО НЕ ТВЪРДЯ че като не го казвам значи не съм познала любовта,а някой хора тва твърдят ;) [/quote]

Хахаха хубаво е че в теб има някаква нежност ,е значи не само ние сме лигави,но това си е нормално при любовните двойки.Ами логично е да съм жена,след като моя :smt016 написа темата,явно не я следиш внимателно и бъзраш да плюеш :smt014

Sunny_stz
03-18-2007, 16:44
na mene mn mi haresva mn mili4ko zvu4i

Евала ето още един човек от малкото който пише по темата \:D/ O:) :-$

Ice_Queen
03-18-2007, 16:53

НО НЕ ТВЪРДЯ че като не го казвам значи не съм познала любовта,а някой хора тва твърдят ;)

Хахаха хубаво е че в теб има някаква нежност ,е значи не само ние сме лигави,но това си е нормално при любовните двойки.Ами логично е да съм жена,след като моя :smt016 написа темата,явно не я следиш внимателно и бъзраш да плюеш :smt014[/quote]

аз ли да следя или ти ?твоя както му викаш , казваше че след като за някой хора е тъпо тва "жабче" и т.н. значи не е изпитвал любов ,аз само за тва спорех :)
иначе даааа колко странно че и в мен има малко нежност нали :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Обичай те се там ,тва е прекрасно :)
но никой няма право да подценява любовта на другия!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
и любов има ,независимо дали си "жабче" или просто Стела например.

:smt006

VaN1lLa
03-18-2007, 16:58
МногУууу лигафко ми се струва,ама..все пакот любим човек звучи сладко :wink:

SouL^*DiViNe
03-18-2007, 17:09
na men pyk mi haresva,a o6te pove4e i kato e ot liubimiq 4ovek :smt008

ant1_4alga
03-19-2007, 19:11
da be az pyk s moq se obry6tame na bebk{{}} i me4{{}} i mil{{}} i tem podobni sladko e nali :smt008

teardrop
03-19-2007, 19:59

Затова трябваше да напишеш цяла тема?!?!
На мен лично не ми харесват...Прекалено лигаво ми е. Обаче вие си решавате, обичайте се, тва е най-важното. Просто не разбирам защо беше нужно да се пише тема специално за това...

puhkav_mecho
03-19-2007, 20:10

Затова трябваше да напишеш цяла тема?!?!
На мен лично не ми харесват...Прекалено лигаво ми е. Обаче вие си решавате, обичайте се, тва е най-важното. Просто не разбирам защо беше нужно да се пише тема специално за това...

просто исках да разбера какво мислят хората :). А ако съдим по броя на коментарите, темата е доста интересна :P

Iv4eTy
03-19-2007, 21:27
Ми мен не ми харесва нз просто не ми звучи добре, ама ваша си работа!