View Full Version : защо :(
Значи, имам една приятелка, показваше ми много намеци, че иска да ходи с мен, а като се стигна до момента когато трябваше да и предложа взе да овърта. Не ме разбирайте погрешно, отнасям се много добре с нея.
Moderated by koalka
т.1 от Правилника!
Как така ще и предлагаш, бе ?
Вие да не сте 5ти клас ?
Просто след някой разговор привечер, изпращаш я до тях и я целуваш. Ако ти отвърне на целувката ОК, ако не - значи самата тя не знае какво иска.
Може би се е притеснила, а и темата не е за тук.
KisskilleRcHe
03-18-2007, 07:33
Явно си се притеснил нещо. Как ще и предложиш. Това май е най-важното:)
Ами в началото просто искаше да поизлизаме, след това взе да се дърпа и да овърта.
Made_of_Pain
03-18-2007, 13:29
Всеки човек мисли много различно.. може да те е имала само за фр. и са да си я постреснал малко... Изчакай я, да се изясни пред себе си, какво точно иска и седнете, да си поговорите. Успех
П.П. Ако вЕрно си над пети клас - зле си =/ кой предлага вече?!
the dark angel
03-18-2007, 13:38
Смятам че си се объркал едва ли ти е намеквала че иска да стане нещо между вас!Всички момчета сте такива ти искаш някой да ти е приятел той се вживява все едно.... :-# Разберете 4е не всичко е свалка или намек!!!!
`Death`Whore`
03-18-2007, 13:45
И аз предлагам на мъже да излизаме, но не искам да ходя с тях.
Смятам че си се объркал едва ли ти е намеквала че иска да стане нещо между вас!Всички момчета сте такива ти искаш някой да ти е приятел той се вживява все едно.... :-# Разберете 4е не всичко е свалка или намек!!!!
Сигурен в това, което ви казах - не става само въпрос за излизането.
SouL^*DiViNe
03-18-2007, 17:24
ami ako sydq po podpisyt ti :-k moje bi i ot tova se e stresnala
ми нз или тя незнае какво иска или ти си се объркал и тя просто те има за фр. А може би се е притеснила нещо.
Всеки човек мисли много различно.. може да те е имала само за фр. и са да си я постреснал малко... Изчакай я, да се изясни пред себе си, какво точно иска и седнете, да си поговорите. Успех
П.П. Ако вЕрно си над пети клас - зле си =/ кой предлага вече?!
Е извинявай, ама с предлагането жените се чувстват специални, а не от вратата като с курвите целувка.
И аз предлагам на мъже да излизаме, но не искам да ходя с тях.
И кой мъж ще се съгласи? Извинявай! Клишето мъжете и жените НЕ трябва да са приятели те не мислят еднакво. Какво си говориш с него? Той за коли, ти за гримове - не става общи теми няма.
ми нз или тя незнае какво иска или ти си се объркал и тя просто те има за фр. А може би се е притеснила нещо.
LaDy_FroM_HeLL
03-18-2007, 21:56
Taka...moq savet e sednete na edno kafece i se razberete..ne smqtam,che kato momchetata vse po-rqdko zadavat vaprosa`iskash li da hodim` e lapeshko..vupros na izbor e :-) Nai-lesno i udobno shte eda si q pitash napravo..i da se razberete..trqa si malko po-direkten i bez :oops: i shte syane..Uspeh ti pojelavam ..i vse pak smqtam che ne si q razbral pogreshno :wink:
A otnosno priqtelstvoto m/y momiche i momche moga da sporq mnogo...rqdko se sluchva no go ima!
`Death`Whore`
03-18-2007, 21:58
И кой мъж ще се съгласи? Извинявай! Клишето мъжете и жените НЕ трябва да са приятели те не мислят еднакво. Какво си говориш с него? Той за коли, ти за гримове - не става общи теми няма.
Щом го казвам, значи може би е истина. Има един пич, с който излизаме приятелски и щом изявява желание, значи не му говоря за гримове.