PDA

View Full Version : Обичам го!!!

отчаяна********
03-18-2007, 05:50
Здравейте искам съвет от вас, надали може да ми помогнете с нещо, но вече не знам какво да опитам.
Така всичко започна от една екскурзия(аз съм от много малък градю) бях на екскурзия в друг град миналата година ро това време, този граде на около 300 километра от моя и много харесах града и всичко.После бях на поход за 10 дни с различни хора от България и имаше хора от този градр по конкретно имаше едно момче в което се влюбихр не знам как стана не знам...но се влюбих както никога до сега, опитвах се да го забравяр ала не мога обичам го и не мога да погледна друг пък какво остава да обикна друг. Докато бяхме заедно на похода нямахме някакви преживявания на влюбени, той надали ме и помни, но аз не мога да го забравя опитвам се да го намеря какво ли не правих, но без резултат. Нистина го обичам няма ден в който да не мисля за него и да не плача. Искам поне за малко да го видя искам поне за миг да го докосна не издаржам, просто не мога да го забравя...сега има пак екскурзия до там, но може и да не мога да ида, а цяла година влагам надижди в това, че аз ще умра ако не го видя ](*,) ](*,) ](*,) Отчаяна съм няма шанслюбовта мви и го знам, но не мога да го забравя просто не мога. Според вас какво мога да направя, какво???Наистина имам нужза от подкрепа от съвет не издържам.

KisskilleRcHe
03-18-2007, 06:21
И защо реши, че любовта ти няма шанс.... Всичко е въпрос на желание. Не мисля че е толкова трудно на откриеш един човек, с когото си била зедно 10 дни. Предполагам, че знаеш името му. Кой клас е и в кое даскало учи. Не вярва, че е невъзможно да се срещнете. Просто се бори за това. Не се отчайвй. А и с рев не знам някой да е постигнал нещо. Вместо да рониш сълзи просто измисли начин да го намериш :)

linkin_park_fenka
03-18-2007, 06:32
Съгласна съм с горния пост,НО ппомисли.Наистина ли си готова за това?Той има ли чуства към теб?Би ли могла да издъжиш на връзка на 300км?Ако отговора на всички тези въпроси ти е "ДА" значи наистина можеш да се бориш за него,ако ли пък е "Не" на само един не мисл,че вашата връзка би била ползотворна.По-добре се вземи в ръце,излез навън,срещни се с нови хора и раззбира се и с нови момчета! :wink:

koalka
03-18-2007, 07:23
Нямате ли някой познат, който да му има телефон или скайп, нещо такова?Иначе не знам как ще го откриеш.Виж, аз на твое място не бих се борила ще ти кажа защо, а ти реши вече какво ще правиш.
Това момче твърде е възможно да не е влюбено в теб, а и не е гаранция, че дори ще те харесва.Вие сте на 300 км., а без любов не мога да видя как ще станат нещата.Дори и ако обичаш един човек пак е трудно да се поддържа такава връзка, а какво остава с човек, който само те харесва.Може би не трябва да влагаш много големи надежди в цялата тази работа, за да не останеш прекалено разочарована после, гадно е чувството.

ThePainIsReaL
03-18-2007, 08:59
И аз ГО обичам :lol: ама като е на толкова далечно разстояние .. и кво .. вече не го обичам :lol:

П.П. Баси и смисления пост дето написах :lol:

отчаяна********
03-18-2007, 12:54
Не всичко е така лесно половин година се мъча да го забравя, но не може да се забрави нещо от което имаш нужда, никога не съм се влюбвала пък какво остова да съм обичала,просто не мога без него не мога...има как да го намеря, но какво мога да му кажа ??? Не е толко просто искам да се боря за него и за любовта ми искам готова съм да направя всичко. Не знам дали той има чувства към мен, но ако имах един шанс ена възможност...всичко можеше да е различно просто имам нужда от него до сега съм била с други, но не намирам това в тях от което се нуждая и няма как да го намеря защото просто искам него. Само като си помисля за него и настръхвам сасипвам се ден след ден не мога така. Не мислете, че ни съм опитвала да го забравя...не мога повече и да го намеря какво мога да му кажа "Ей обичам те искаш ли да си с мен или поне да се чуками, а всъщност и на един поглед съм доволна" Не знам, но полудявам, ако и вече не съм....

nencuHka
03-18-2007, 12:58
Не мисля,че твоето е обич.Просто си си втълпила,че това е човекът с който искаш да бъдеш...Не знам ,300 км са много разстояние и много трудно ще го намериш.Но ако наистина имаш желание-бори се!

LaDy_FroM_HeLL
03-18-2007, 21:07
Az trurdo podkrepqm frazite`bori se do krai` ili `Trqbva da postigash tova,koeto iskash..` no v tvoq sluchei sum suglasna sus forumkovcite..300 km sa mnojko za edna vruzka s liubov puk kamoli ako ne e sigurna i ot dvete strani..spored men pomisli dobre..ok shte se vidite..posle shte poddurjate vruzka v skype,ISQ ili mirk,no ti ne iskash samo tova nali?!Postepenno shte zapochne da vi pisva zashtoto v neta razvitie edna vruzka nemoje da preturpi..shte zapochnete da se otchujdavate i nakraq shte sprete da korespondirate...Milichka sedni si na dupeto i pomisli..vlagash izlizshni chuvstva!Spored men nqma smisal,samo si davash nadejdi a dori nz kakvo misli momcheto..Ako si sigurna,che iskash tochno tozi mladej bori se,no spored men si nameri nqkoi ot tvoeto gradche i imenno v neq vruzka vloji silnite chuvstva,a ne da gi pruskash po putishtata...Kakvoto i da izberesh az lichno shte ti okaja podkrepa :wink: Uspeh macko!!