Влез

View Full Version : питанка към момичетата окол0 16 до 18 години

03-18-2007, 07:35
Здр, имам един проблем който в момента си го мисля и за да получа отговор ще го споделя с вас.
момичето с което сме заедно около 3 месеца отначало всичко е супер
а сега от време на време ми пуска по една две лъжи
примерно
когато не сме заедно си приказваме я по gsm я по mirc ама а е имало време когато не сме се виждали по седмица -заради това че има да учи за изпити и че всеки ден я изпитват - или през ден
последният път аз знам че не е влизала , а тя ми сподели че като била в чата видяла че ме е нямало и ....
преди отначалото ми звънеше ако не всеки ден то през ден
така и аз ама последните няколко седмици тя не ми звъни
не сме се скарали поне по държанието което показва тя към мен
а и всеки път се държи все едно аз съм единствен за нея.
дали и при вас поне при някои е така че от време на време си сменяте
интереса към дадено момче
има между ни ласки целувки и всякакви други неща :) но нямам
представа как да и разбера мисленето дали по този начин тя показва
че няма смисал да сме заедно
понякога май вие не казвате директно какво мислите а със заобикалки

ако няма да ви изглеждам тъп
споделете ми как да и задам някой по деликатен въпрос за да узная
дали наистина държи на мене щото като я питам когато сме заедно
и споделям че много я обичам тя също споделя и към мене какво чувства.

bungle
03-18-2007, 07:38
Може би иска и ти да и се обаждаш и търсиш повечко - както тя е правела преди.
И момичето е бележкарка просто, какво да се прави. Познавам такава двойка - и двамата пилят нон-стоп за оценки. И дори събота и неделя не се виждат, за да учат. Някакъв ужас е.. :smt005

Поговори с нея, бе. Сериозно и не с лош тон. Ще се разберете. :smt008

03-18-2007, 07:44
ами май е така има само високи оценки
дори не се притеснява че я докосвам доста внимателно по малкото и
........ и дори стене както и тя мене да ме докосва до ........
но всеки път когато си говорим не мога да усетя с държанието и дали
наистина иска да продължи вреъската или не.

`Death`Whore`
03-18-2007, 08:07
Започва се с малки лъжи...мен ме излъга бившият, че ми е звънял 2 пъти, а телефонът ми беше изключен целия ден и на следващия проверих - не беше звънял. Или се опитва да ти привлече вниманието по странен начин, или не те иска вече.

ThePainIsReaL
03-18-2007, 14:59
Първо относно начина на казване на нещата -
спокойно, тя е нормална. Аз също винаги всичко си казвам и признавам супер заобиколно, имам чувство, че ако го кажа директно ще ми се изсмеят и че няма да ме разберат и вземат насериозно. За това се старая да намеквам до краен предел,пък дано човекът отсреща се сети.
Второ - това, че не ти звъни може да означава няколко неща:
- че тръпката е изчезнала(ама тогава нямаше да се държи сякаш си единствен)
- че иска ти да я търсиш, за да се увери,че държиш на нея
- че наистина е много заета и не иска да се разсейва

И ако наистина искаш да знаеш тя какво мисли, питай я спокойно, без да увърташ .. защото тя може да не казва директно нищо, но очаква ти да го правиш. Поговори с нея, обясни й как се чувстваш и че си объркан. Пък дано всичко се нареди ..

teardrop
03-18-2007, 16:47
Според мен си се държи нормално. В началото е нормално да е така, не можете да си се наситите, звъните си прекалено често. Сега вече се познавате по-добре и са ви малко по-улегнали и чувствата, и отношенията. А и трябва да си почивате по малко един от друг, за да не си омръзнете твърде бързо. Когато искаш да се чуете, просто й звънни ти, не я чакай нея, защото е много вероятно тя да те тества, за да види дали ти липсва и държиш на нея.

03-18-2007, 17:02
Аз лично бих го правил (макар че не съм момиче) ако искам просто малко почивка .Според мен я е страх да ти го каже , за това така овъртя , макар че не е редно да прави така . Не трябва да се съмняваш в чувствата й , направо й забий въпроса на място , без овъртания и оглушки.

tinno
03-18-2007, 19:15
пи4 нема да се плашиш ножа е дървен вариатите са два
единия сам да си ходиш
а другия е долу във автографа ми
онова блог4е наре4ено мом4ето със плюшени рози,
но те предопреждавам изпоизвай идей като тази ако найстина смяташ 4е си заслужава