View Full Version : След даскало??
Какво правите след часовете??
SinisterDoll
03-18-2007, 09:19
Мм отивам отзад училището,пушим по една цигара:)И след това отивам на тренироФки.А другият вариянт е да се прибера,да си взема душ,малко почивка и излизам по кафета и най-разни. :D
zapoi v parka, ponedelnik, vtornik i srqda bez gadjeto, 4etvurtuk i petuk s neq
ami az se pribiram v ka6ti preobli4am se,sqdam na kompa tam sedq do kasni 4asove i zabravqm da si nau4a
mila_pila
03-18-2007, 09:58
зависи кой ден е и коя смяна съм. първа смяна след училище понеделник съм на уроци
другите дни веднага след даскало играя билярд, после се шматкам по центъра с приятели. прибирам се, хапвам. уча малко като да не е без хич и към 18 пак излизам нанякъде. мразя да си стоя вкъщи.
втора смяна всичко се повтаря само че е по-яко щото може да отидеш на някое купонче направо
пребирам се ,къпя се ,хапвам нещо ,излизам на някаде дори и да не знам къде ще ходя ,ако на някой му е останало некво каше пушим ако няма ходя да блъскам чувалите в залата или ходя на кафе ако имам пари.Така до кам 8:30 след туй се прибирам пак хапвам и сядам на компа до към 12:30 и на следващия ден се повтаря :)
iv4enceto
03-18-2007, 11:12
Ми...най-често се събираме 5-6 човека които имаме да губим време и отиваме в най-близкото кафе и си лафим,пушим и такааам.Прибирам се към 16 часа ям нещо,поучвам малко и пак излизам с гаджето на кафе...така ми минават делничните дни обикновено :::
kati_0513
03-18-2007, 11:20
Точно определен график:
излизаме от училището с няколко приятелки, отиваме в магазина на майка ми, седим малко там и разглеждаме новите дрехи, тръгваме си и аз изпращам едното момиче до гарата, тъй като е от друг град, другото тръгва в друга посока за да си хване овтобусчето. Прибирам се вкъщи, почивам малко, седя на компютъра, уча и пак сядам на компутъра...
всеки ден едно и също след училище, кафето си пием в малкото кафене до училището заедно с учителите в междучасията или във свободните часове... :P
iNsaNE`giRL
03-18-2007, 12:56
emi v bar4eto sre6ty daskalo za po cigara i posle v k16ti da y4a:)
iLoveChocolate
03-18-2007, 13:03
отивам на кафе или на тренирофки, репетиции ... :wink: абе все нещо правя :::
Gravity^of^love
03-18-2007, 13:48
Прибирам се при нещото което никога не ми повишава тон, прави каквото му кажа безпрекусловно че даже ми и пее..говоря за компютъра ми :) Ако намеря някои заблуден излизаме на кафе да го побъркам та да чуя няколко пъти "Тебе ти хлопа" или "Ти си откачена" и се прибирам :) После гледкам филмче или чатче ала бала и така до малките часове на нощта :) Ако имам да правя някоя презентация или проект за даскало..всичко правя на компютъра..на ръка почти не пиша 8) и така :)
Прибирам се бързо у дома. Оставям чантата и влизам да си взема душ. Излизам, кисна малко на компа, после или спя, или чета нищо. Гледам ТВ или излизам.
Lorraine
03-18-2007, 14:26
Ми тъй като съм на даскало по 9 часа дневно(с изкл на понеделник ,когато са 11) нямам време дори да пусна ТВ-то!Засипват ни от домашни и като се прибера у нас първо пия кафе,после сядам да пиша,прая си упражненията и съм труп после... ](*,)
КАто свърши даскало се мотам насам натам,хоим на кафе или в нечия къша да гледаме некои др филм прибирам се следобед ям нещо щото цял ден съм яла примерно 1 сандвич или нещо такова прочитам си текстовете и си права упражненията лягам спа седа на компа и гледам ТВ...Др вариант е като съм на курс шляенето отпада но остават др занимания.....
ivan4oooo
03-18-2007, 15:12
na trenirovki i posle po kafeta
ами след даскло или на кафе или вкъщи ..спя ... излизам ...сядам на пцто ..простея ...и пак спя ..след тва ставам рано сутринта ивсичко се повтаря .. ааа понякога се случва ида уча но това е рядкост .. петак гледаме дали няма някое каше ..след тв сабота и неделя положението е същото както и в петък ... програмата ми е пълен хаос . !
Ctrl+Alt+Del
03-18-2007, 16:16
http://img155.imageshack.us/img155/1433/puke7htpy6.gif
GossipGirl89
03-18-2007, 16:16
Ми на кафенце, мотам се насам-натам. Понякога ако съм изморена или не на кеф направо се прибирам вкъщи.
alkobalko
03-18-2007, 16:24
Прибирам се, по пътя може и да напазарувам малко. Влизам да си взема един бърз душ, ако имам нещо за учене го отмятам набързо и после излизам на кафе с приятелки или с приятеля ми. Вечерта съм с приятеля ми в нас, в тях или някъде навън.
malkoto^f
03-18-2007, 17:34
hapvam,ucha si sled tva na kompa i posle izlizam i kato se pribera pak na kompa (vinagi gledam da si naucha sled daskalo,za da moje sled tova da sam svobodna) :wink:
[B]a[N]D[i]T[k]a
03-18-2007, 18:58
zavisi.. v petuk po princip programata e po4ti edna i sushta.. pribiram se posle izlizame nanqkude s fr motame se po centara kato muhi bez glavi v obshti linii i tova do kum 6 7(posle na trenirovki)... ina4e prez ostanalite dni ... pribiram se i sqdam da u4a.. "razveselenieto" e da izlqza pred bloka s nqkoi drug poznat ;) no rqdko se slu4va.. :-k sivo ejednevie imam prez u4ebnoto vreme ](*,)
по всяка вероятност се събираме компанията от класа и отиваме на кафенце. макар че доста често ги изритваме и оставаме сами с бебо :roll: после като се седя по някое време тръгваме към къщи. попътно минаваме през някой и друг магазин, защото или аз или той ще имаме заръчано нещо от преди половин час по телефона. след това се паркираме у нас на компа и или чатим или говорим по телефона ;) после има "гуш възглавница" :lol:
miloto_girl_4e
03-18-2007, 19:40
Еми зависи какво ни се прави с аверките ..
След даскало или разходка из центъра, или до Фън Сити отиваме ..
Може да останем и в даскало да цъкаме белот..
По кафета не ходим, не сме им фенки :wink:
Понякога и се прибираме, че с едната аверка понеделник, сряда и петък сме на курсове от 6 :)
Ами най-често се прибираме, защото сме уморени.Може и да отидем някъде, например на кафе. :wink:
punkrock
03-18-2007, 19:47
Зависи коя смяна съм.
Ако съм първа прибирам се, ям и после излизам някъде..
Ако съм втора направо се прибирам, мн рядко да изляза някъде, щото нашите пак ще ми се развикат.. :smt014
teenkopele
03-19-2007, 03:32
Почивам си малко в нас и отивам на работа.
GLeZoRanA
03-19-2007, 08:08
Пребирам се ... преобличам се и айде на вънка :-D
Upgrade_U
03-19-2007, 08:23
когато съм първа смяна след даскало на кафе,и после лягам да спия,вечерта може и да излеза ако ли не цяла вечер пред пс-то.
когато съм втора смяна,прибирам се и си почивам може да излеза но може и вкъщи да си седя.различно
ice_cream_f
03-19-2007, 11:49
Sled daskalo s edna fr se razhojdame i si lafime ,a sled kato se pribera qm gledam TV ,posle sedq na kompa,sled tva u4a i posle izlizam :-D
s priqteli i posle na urok po matematika ili cql den 6matkane :mrgreen:
DeSiTo0o
03-19-2007, 13:28
Еми зависи... отивам на кафе със съучниците ми и после обикалям някъде или просто си се прибирам и после излизам някъде навън.. :roll:
Хъх, понеделник и сряда сутринта на английски, след английския на кафе с който хвана, следобед на даскало. Вторник и четвъртък спя до 11, ставам, мотая се както винаги безцелно из нас и тръгвам на даскало. Петък- сутринта ми се налага с голямо нежелание да стана отново рано и пак по пейки, кафенета, кръчмички, на гости или просто по улиците. Следобед- даскало. Общо взето е това... 8-[
SaYoNaRa
03-19-2007, 16:41
Или на урок или на кафе
stoq navun ili v nqkoe kafe
second_heartbeat
03-20-2007, 11:18
Прибирам се, чувствайки се като труп.. един душ набързо, лягам за малко (не да спя) ако остане време, ако имам уроци или тренировки след това съм на тях.
FiRe_LaDy
03-20-2007, 16:19
Obiknoveno sled chasovete se pribiram i ako imam da si napisha ili naucha ... nai mnogo za 1 chas sym go svyrshila i sedam na kompa do kym 5 i posle qko kupon navan s gadjeto ili kompaniqta mi.I sled tova pak na kompa v doma dokato ne mi sa dospi.
sexa_na_kompleksa
03-20-2007, 16:58
Ми прибирам се в нас,ям и отивам на кафе :)
linkin_park_fenka
03-20-2007, 17:34
Прогрмата ми е една и съща всеки ден:
След дасакло-централно в нас,щото много мразя точно след училище да ходя по кафета,по магазини и прочие.Сядам на компютъра да видя някой писал ли е в скайп.Сядам да си напиша домашните,но не си уча уроците.Към 16.00 обикновенно се събираме да ходим да тренираме(фрирън).Прибирам се към 19.00.Сядам на комп,чатак,хапвам,пия един аспирин за мускулна и към осем сядам да си науча.До към девет,девет и половина уча и след тва до към единайсет на компютъра,защото обичам да си лягам по-раничко.Има и друг вариант-ако случайно не ходя да тренирам стоя на компа и уча вечерта.Обикновенно обичам петък вечер да си науча за понеделник за да може събота и неделя да са ми свободни за тренировки.
vednaga sled daskalo otivam na trenirovki tam do 8,8 i neshto i se vrushtam v kushti
Като свърша училище хващам автобус до у нас.През времето, което прекарвам в него не пропускам да науча част от уроците.След това се прибирам, отварям учебниците и се потапям в долината на знанията.И така докато не науча всичко.Ако свърша по-рано може да си позволя гевезелъци като пиене на вода и така нататък.Лягам си, ставам в 4 часа и почвам да чета вестници.Към 5:30 си преговарям наученото отново и след това отивам на училище/ ЙЕС! \:D/ / където научавам много нови неща.През ваканциите си позволявам да изляза на слънце.Това е общо взето моят ден.СТРАХОТНО весело си прекарвам аз :)
ми с гаджето или с приятели по кафетата :roll:
madlena15
03-21-2007, 21:34
razhodka na Gerena mnoo qsno :) i sled tva obratno v nas :D
daskalo -park-ku6i-komp-leglo-sex-daslalo-park-sk8-sex-ku6ti-du6-leglo-komp-daskalo-gaje-sex-sex-sk8-bira-bolnica
:-s Tova bqha poslednite ti 2 dni dam
helen4ee
03-22-2007, 07:14
daskalo -park-ku6i-komp-leglo-sex-daslalo-park-sk8-sex-ku6ti-du6-leglo-komp-daskalo-gaje-sex-sex-sk8-bira-bolnica
:-s Tova bqha poslednite ti 2 dni dam
MMMMMM EDVA LI MSILQ 4E SEXA SI SI GO DOBAVIM EDVA LI IZMET KATO TEB BI IMALO S KOI DA PRAVI SEKS E SEGA AKO BIENETO NA 4IKIQ E SEKS HAHAHAHAHAHA LOSER
slu4aino tova da vi e IP-to gospojice naduta 85.91.130.102 ?? :smt026
По принцип след часовете си хващам рейса за вкъщи,ама ако имаш предвид какво правя вкъщи-първо се преобличам,след тва ям и на компа,ако не ми се излиза.
helen4ee
03-22-2007, 07:58
slu4aino tova da vi e IP-to gospojice naduta 85.91.130.102 ?? :smt026
ne sum naduta daje bih kazala 4e sum mnogo priqtelski nastroena, no kogato nqkoi me ubidi ne si mul4a...
nikinkaaa
03-22-2007, 07:59
Навънка :-D