PDA

View Full Version : Изненада за приятеля ми

03-18-2007, 15:14
Като за начало не съм сигурна дали темата е за тук и се извинявам,ако съм сбъркала. Искам да помоля за малко помощ. Значи разбрах,че в София ще има цирк (ако не се лъжа става дума за "Монте Карло" или нещо подобно). Та онзи ден на шега попитах приятеля ми дали иска да ходим и тогава той каза, че до сега никога не е ходил на цирк. Тогава вече взех нещата на сериозно и ми се иска да му направя изненада и да отидем заедно.Наистина не е най-романтичното нещо,но ще е забавно,а той го заслужава защото е невероятно момче и много го обичам. И нещото заради което пиша тази тема е да ви помоля ако случайно някой знае къде точно ще е този цирк и кога ще има спектакли и въобще всякакви подробности, моля нека напише.

RiseGirl
03-18-2007, 15:38
Цирк "Монте Карло" започва националното си турне от днес с двуседмични представления в София, а след това с обиколка на Северна България, съобщи Александър Балкански, директор и собственик на цирка.

От днес до края на месеца ще има представления всеки ден от 16.30 и 19.30 часа. В програмата на цирка са включени дресура на тигри, акробатична трупа от 12 души от Национален цирк - Китай, трупа "Балкански", Колелото на смъртта, което ще бъде представено от единствената жена, изпълнител на този номер в света, представителен балет от Беларус, клоунада, акробатика, еквилибър.

Всички артисти в програмата са призьори от Световния цирков фестивал в Монте Карло.

dano da s1m pomognala :wink:

koalka
03-18-2007, 18:31
Супер идея е, браво.

miloto_girl_4e
03-18-2007, 18:33
Циркът се намира като тръгнеш от Mall Sofia към Руски паметник в дясно :wink: :wink: