View Full Version : Da povdigna li otnovo vaprosa??
Takam, istoriqta e slednata: stra6no mn haresvam edin sladur ot sasedniq klas, prekarvame stra6no mn vreme zaedno, skoro bqxme na edna exkurziq s klasa mi i nego i pak si bqxme pove4eto vreme dvamcata. Ne hodim, a i nz dali se e usetil, 4e go obi4am "v onzi smisal na dumata" (pokazvala sum mu go mn puti, ili pone sum se opitvala), vsi4ki govorqt za tova kak sme trygnali (a nie ne sme) .... ta tva e gore-dolu situaciqta. Na su6tata vaprosna exkurziq poslednata ve4er si se gu6kaxme i spahme v negovoto leglo (ne sex, a spane!!!) i ne6to stana na vapros za tova kak ne sme gajeta, no kak 6e ni odumvat i togava toi me pita, ni v klin ni v rakav dali iskam da hodime, samo 4e kak da ci kaja, ne be6e onova pitane, koeto o4akvate, a ne6to ot roda na: be kvo ti puka 4e 6e govorqt, nie nali ne hodim. ti da ne bi da iska6 oba4e?, vapreki 4e ne mi kaza bukvalno tova; whatever, spe6e mi se, ne si spomnqm kakvo mu kazah i dali izob6to mu kazah ne6to, no se 4udq kakvo 6te6e da stane ako bqx kazala "da" i dali da povdigna pak vaprosa, za6toto mn me e qd, 4e si izpusnax 6ansa. Vie kakvo mislite?
Повдигни въпроса, но само ако ти се струва, че и той го иска!
:roll: uffffff ...... a ne6to pove4e? vie kakvo 6tqxte da napravite na moe mqsto?
alkobalko
03-18-2007, 16:03
:roll: uffffff ...... a ne6to pove4e? vie kakvo 6tqxte da napravite na moe mqsto?
Като начало никога не бих спала в едно легло с момче, което не е приятеля ми. Бих поговорила с него и може би нещата ще се подредят, ако и той иска да сте заедно.
shemetaa
03-18-2007, 16:04
6tqh napravo da my se hvarlq...ako naistina mn si padam po negy[kakto e sega po miloto mi]6tqh napraoo da go sma4kam ot celuvki bez dymi,no ti ako darji6 da govorite my kaji.... :smt006
Исках да кажа, че трябва да повдигнеш въпроса, само ако виждаш, че изпитва нещо към теб. Ако те е имал само за забавление, по - добре не се занимавай с него. Ако е тип "к*рвар, недей да се унижаваш и едва ли не да му се молиш да ходите. Той ако искаше, щеше да го направи вече. Но ако видиш, че има симпатии към теб, не чисто сексуални, може и да се получи нещо. Кажи нещо повече за него и за отношенията ви.
IKisseDAGirL
03-18-2007, 16:42
Хах, много ясно, че ще те пита по този начин, за да изглежда малко по-небрежно и "неподозрително" :mrgreen: тоест без да си слага всички карти на масата.. просто не е знаел ти как приемаш всичко и е искал по заобиколен път, без да показва истинската си позиция, да узнае... Разбира се това си е само предположение, не го познавам и със сигурност не мога да кажа, но може би си струва да опиташ :)
Защо непременно смяташ, че си си изпуснала шанса?Говори с него и му кажи за чувствата си, той предполагам знае, но все пак искаш да сте заедно.
white_chik
03-18-2007, 18:15
Щом много го харесваш,повдигни въпроса,кажи му "нали така и така се държим все едно ходим,искаш ли наистина да пробваме" или нещо от сорта.
sladurana2319
03-18-2007, 18:45
Много ясно че тря до повдигнеш пак въпроса...даже не да го повдигнеш ами направо говори с ниго открито се пак да се гушкате и да спите в едно легло начи и той испитва нещо към тебе.Та....незабавна трябв да говориш с него :wink:
nqma ni6to lo6o v tova da povdigne6 vaprosa samo ako si sigurna 4e i toi go iska za6toto ina4e riskuva6 da si razvalite otno6eniqta :roll:
ми нищо не е загубено, щом се държи така с теб значи има чувства, поговорете и се изяснете. Кажи му,че е глупаво така да се държите като гаджета а да не сте!!!
PoisoNGirL
03-18-2007, 19:11
shtom se durjite po tozi nachin kakto ti imash chuvstva taka e mnogo vuzmojno i toi da ima.No ima i vuzmojnost da se pritesnqva i zatova da e kazal taka.Opredeleno idi pri nego i pogovorete.Ot nai-golemite "maitapi" ponqkoga stavat naistina seriozi vruzki :wink: