View Full Version : Как да стана непукист?
Проблема ми е ,че имах един приятел,който познавам от 10 години...Бяхме бест френдс.Преди 1 година ми сподели,че ме харесва по друг начин,а и аз също...Но не ни беше отредено да бъдем заедно и след 5 месеца скъсахме.Оттогава той все повече се отделя от мен и явно проявява,че ме ненавижда.Той е от моя клас и се опитва да настрои всички срещу мен.Но аз още го харесвам (Защо?!) и всяко негово пренебрежение или явна омраза ми скапват настроението..Как да стана непукист?Като все пак това е човека,с който съм споделяла всичко и с който съм прекарвала 99 процента от свободното си време....
sladoled
03-18-2007, 15:48
Трябва да говориш с него и да му кажеш това, което си написала тук. Дано разбере какво ти причинява.
alkobalko
03-18-2007, 15:58
Говори с него!
suomi_rakastaa
03-18-2007, 16:25
Говори с него!
Да и според мен това е единствения начин!!!Успех!!! :wink: :smt023
И по какъв точно начин?В училище се прави,че не съществувам,освен ако не иска да прави своите злобни подмятания... :-$ Веднъж опитах да му кажа,че ми е неприятно,а той каза,че никой не ме е питал.
cherinka
03-18-2007, 16:30
Как да станеш непукист ли?.. - Като се научиш да не ти пука за него!
suomi_rakastaa
03-18-2007, 16:50
И по какъв точно начин?В училище се прави,че не съществувам,освен ако не иска да прави своите злобни подмятания... :-$ Веднъж опитах да му кажа,че ми е неприятно,а той каза,че никой не ме е питал.
gadna istoria :smt012 mnogo gadna :smt017
Как да станеш непукист ли?.. - Като се научиш да не ти пука за него! Въпроса ми е как?Специално за теб:Как да се науча да не ми пука за него?
Ice_Queen
03-18-2007, 16:58
Как да станеш непукист ли?.. - Като се научиш да не ти пука за него! Въпроса ми е как?Специално за теб:Как да се науча да не ми пука за него?
Като откриете отговора,плз някой да драсне и ЛС :|
cherinka
03-18-2007, 17:08
Ами като за начало спрете да мислите, че 'той' е най-невероятното момче, което сте срещали някога. Спрете да мислите, че не можете да живеете без него. Спрете да мислите, че животът ще е по-тежък без него. Спрете да мислите, че никой друг не би могъл да ви докосва и целува, така както може той. Спрете да мислите, че е единственото момче на Земята, с което някога бихте се чувствали добре. Мислете си, че е един от многото, мислете си, че е като всички други, но дефакто всички не са като него. Мислете си, че има други по-добри от него.
С една дума спрете да си мислите все хубави неща за него. Е, не казвам да си мислите ЛОШИ работи, НО просто си го ИЗБИЙТЕ от главата, спрете всякакви притоци на мисли относно него. Ей така повтаряйте си през 3 мин, че не ви пука за него, и макар да е лъжа, нали знаете, че една лъжа като се повтаря многократно и се разнася ---> става истина.
Айде с вас съм!
SouL^*DiViNe
03-18-2007, 17:14
Razgovor!!!!
madlencheto:)
03-18-2007, 17:17
Гадна история..
не разбирам защо се държи така това момче?!какво иска от теб и с каква цел го прави?Единствения начин е да говориш с него и да му кажеш всичко това,което ни каза и на нас.. че не ти е приятно да се държи по този начин и че няма никакъв смисъл от това да се мразите след всичко,което сте преживяли заедно.. да се замисли за старите времена,когато сте били неразделни и сте били толкова близки.. и не е ли подло от негова страна сегашното му държание?
Все ще измислиш някакъв начин да го хванеш на тясно и да му кажеш каквото мислиш!
Що се отнася до това как да бъдеш непукист - просто се замисли има ли смисъл да страдаш и да харесваш човек,който се държи по този начин с теб.Вярно е,че ние жените често харесваме тези,които не ни заслужават и не ги е грижа за нас.. пред тези,които биха дали всичко.. НО просто си кажи едно голямо КРАЙ! Той ако има достатъчно мозък ще осъзнае какво е изгубил... ако не малко ли други момчета има?! кофтито е само,че сте от един клас и ще ти се налага да го виждаш почти всеки ден;( тогава забравянето става малко по-трудно...
и все пак гууд лък!;){ }
cherinka много добри съвети.Но е много трудно да ги следваш.И аз съм в един такъв момент и ми е много тежко.Ама всеки трябва да продължи да си живее живота.Нали така.А относно темата мисля,че щом се държи така и не му пука ,че те наранява значи въобще не заслужава да отделяш време да мислиш за него,нито да говориш с него.
Imaginary^
03-18-2007, 17:34
Ами като за начало спрете да мислите, че 'той' е най-невероятното момче, което сте срещали някога. Спрете да мислите, че не можете да живеете без него. Спрете да мислите, че животът ще е по-тежък без него. Спрете да мислите, че никой друг не би могъл да ви докосва и целува, така както може той. Спрете да мислите, че е единственото момче на Земята, с което някога бихте се чувствали добре. Мислете си, че е един от многото, мислете си, че е като всички други, но дефакто всички не са като него. Мислете си, че има други по-добри от него.
С една дума спрете да си мислите все хубави неща за него. Е, не казвам да си мислите ЛОШИ работи, НО просто си го ИЗБИЙТЕ от главата, спрете всякакви притоци на мисли относно него. Ей така повтаряйте си през 3 мин, че не ви пука за него, и макар да е лъжа, нали знаете, че една лъжа като се повтаря многократно и се разнася ---> става истина.
Айде с вас съм!
:smt041 :smt038 :smt023 Евала, аз на теб фен-клуб ще ти направя!!! ;)
А по темата, мила, този никакъв приятел не ти е - да си беше мълчал, пък дори и да не сте вече фр. - иди-дойди, ама да настройва и другите против теб ...мухльо :smt078 такива като него - пълен ignore !!! [-(
Абсолютно съм съгласна :smt016 .Между другото да знаете че поста малко по-горе е от мен.Така,че това е моето мнение. :-D
Отиди и говори с него, убеди го, че от това, което прави просто няма смисъл и е излишно.Питай го защо те мрази и искай конкретен отговор(имай в предвид, че "мразя") е много силна дума.
И не се опитвай да ставаш такава, каквато не си.
Проблема ми е ,че имах един приятел,който познавам от 10 години...Бяхме бест френдс.Преди 1 година ми сподели,че ме харесва по друг начин,а и аз също...Но не ни беше отредено да бъдем заедно и след 5 месеца скъсахме.Оттогава той все повече се отделя от мен и явно проявява,че ме ненавижда.Той е от моя клас и се опитва да настрои всички срещу мен.Но аз още го харесвам (Защо?!) и всяко негово пренебрежение или явна омраза ми скапват настроението..Как да стана непукист?Като все пак това е човека,с който съм споделяла всичко и с който съм прекарвала 99 процента от свободното си време....
Говори с него ...Не мисля,че след толкова споделени тайни трябва така да се държи!!!
Krem4eto
03-18-2007, 18:58
Говори с него ...Не мисля,че след толкова споделени тайни трябва така да се държи!!!
Упс това бях аз!
PoisoNGirL
03-18-2007, 19:07
mnogo poznata mi e situaciqta mi.Tejko e chovek,koito znae tolkova mnogo za teb i e bil s teb,da se durji po tozi nachin.S vremeto kolkoto i da ne ti se iska shte se otchujdite i obrazyt,koito imash za nego,che e perfekten shte izblednee.Pomisli,che ima i drugi momcheta,koito da ti dadat sushtoto.Naistina shte ti e trudno da si vseki den s nego,no se opitai da ne mislish za nego i po-malko da mu obrushtash vnimanie.mojesh da idesh da pogovorish s nego,no si zavisi ot choveka shte te razbere ili ne...
Може би ми пука за него,защото не е лесно да забравиш някой,който е бил до теб 10 години...Иии моя мн мн добра приятелка е първата му братовчедка..Много неща ни свързват все още...
Кажи си, че е нищо и да не ти пука за него. И моя клас е целия като него. И едва ли разговор с такъв озлобен човек помага исках да говоря с класа, но пробвах следните начиниА:
1. Спокоен разговор - само в началото на сл. ден пак отново ке заяждат.
2. Скандали - затапят ме, по-устати и прости са от мен. Не помага.
3. Игнорация - е това вече помогна. Вече все по-рядко мисля за тях скъсах им телефонните номера от бележниците, изтрих ги от програмите за чат, не си говоря с тях все едно ги няма и не ги гледам никога изобщо не ги забелязвам камо ли да ги гледам в очите.
Избери 3!
Ice_Queen
03-18-2007, 19:49
Айде с вас съм!
:smt041 :smt038 :smt023 Евала, аз на теб фен-клуб ще ти направя!!! ;)
А по темата, мила, този никакъв приятел не ти е - да си беше мълчал, пък дори и да не сте вече фр. - иди-дойди, ама да настройва и другите против теб ...мухльо :smt078 такива като него - пълен ignore !!! [-(
Мерси Черинка !
Вс си ви гушкам! :smt061 :smt052
bqsna_teenagerka
03-18-2007, 19:54
Трябва да говориш с него и да му кажеш това, което си написала тук. Дано разбере какво ти причинява. :twisted: а щом не иска да те 4уе отиди пред приятелите му и му изясни вси4ко..казвам ти така ще те разбере и приятелите му ще го светнат щото ще разберат иситинското положение
ми трябва да поговорите, но щом той не иска, започни да не му обръщаш внимание, просто трябва да премахнеш тази представа че той е супер и т.н. помисли дали ако беше толкова готин щеше да се държи така, за да се опитва да настрои класа ви, сиг се чувства несигурен! просто той не е страхотното мoмчер той е просто един от всички!
Горката ти. Знам че сега е с 5 години по късно ,но все пак аз претърпях подобно нещо.Аз съм момче и не съм станал гадже със НДПто си защото и той е момче.Ние излизахме заедно още от бебета понеже и майките ни са били НДП ,излизахме сами играехме сами ,само понякога отивахме да ритаме с група от момчета ,но лятото на 2011 трябваше да ми оперират крака. Ние стояхме само пред блока му и аз си коцуках с патерица и си подавахме топка, той винаги беше добър с мен (не съвсем де което довежда до нещо в по-късен момент) ,но един ден пред блока му срещнахме едни деца ,бяха по-големи от нас. Той искаше да се запознаем с тях ,но аз бях против ,защото винаги ме е било страх от промени и имах право да не искам промени. Тази група от деца се състоеше от 2 момчета и 1 момиче. Мина време ,кракът ми се оправи, но той почна да не ми обръща внимание ,биеше по едрото момче за да впечатли момичето. После те станаха гаджета , аз и останалите не бяхме доволни. Аз взех решението да прекратя връзката им ,бях гаден и манипулативен. Те се разделиха , той спря да излиза и да ми говори. Мина месец ,аз също почнах да я харесвам и станахме гаджета. Останалите момчета се ядосаха на мен ,аз се превърнах в това ,което исках да предотвратя. Минаха три месеца от нашата връзка и скъсахме. Аз съм зодия везни и мога да манипулирам много добре ,а тя беше страшно наивна. Бях писал стихове в 1 тетрадка от сорта на : Сърцето ми тупти за теб , всяка секунда всеки момент ... И така. Аз и дадох тази тетрадка и отново станахме гаджета тайно от другите момчета. Тя твърдеше че ме обича и аз го твърдях. Сега стигнах до този момент в който се намирам в момента. Тази история е ужасна защото аз съм ужасен човек.
Горката ти. Знам че сега е с 5 години по късно ,но все пак аз претърпях подобно нещо.Аз съм момче и не съм станал гадже със НДПто си защото и той е момче.Ние излизахме заедно още от бебета понеже и майките ни са били НДП ,излизахме сами играехме сами ,само понякога отивахме да ритаме с група от момчета ,но лятото на 2011 трябваше да ми оперират крака. Ние стояхме само пред блока му и аз си коцуках с патерица и си подавахме топка, той винаги беше добър с мен (не съвсем де което довежда до нещо в по-късен момент) ,но един ден пред блока му срещнахме едни деца ,бяха по-големи от нас. Той искаше да се запознаем с тях ,но аз бях против ,защото винаги ме е било страх от промени и имах право да не искам промени. Тази група от деца се състоеше от 2 момчета и 1 момиче. Мина време ,кракът ми се оправи, но той почна да не ми обръща внимание ,биеше по едрото момче за да впечатли момичето. После те станаха гаджета , аз и останалите не бяхме доволни. Аз взех решението да прекратя връзката им ,бях гаден и манипулативен. Те се разделиха , той спря да излиза и да ми говори. Мина месец ,аз също почнах да я харесвам и станахме гаджета. Останалите момчета се ядосаха на мен ,аз се превърнах в това ,което исках да предотвратя. Минаха три месеца от нашата връзка и скъсахме. Аз съм зодия везни и мога да манипулирам много добре ,а тя беше страшно наивна. Бях писал стихове в 1 тетрадка от сорта на : Сърцето ми тупти за теб , всяка секунда всеки момент ... И така. Аз и дадох тази тетрадка и отново станахме гаджета тайно от другите момчета. Тя твърдеше че ме обича и аз го твърдях. Сега стигнах до този момент в който се намирам в момента. Тази история е ужасна защото аз съм ужасен човек.