View Full Version : моля ви, кажете... спешно е наистина!
Моля ви, кажете ако знаете някакъв начин, по който да може трайно да се задържи дръпната назад кожичката и главичката да остане оголена. Лекарят ми каза, че или като отида на комисията след месец трябва да ми стои заголена сама или иначе ОПЕРАЦИЯ!!! Не искам да ми го режат, предпочитам да си ми стои заголен вътре в гащите и да не ме занимават тъпите доктори и военни. Така че някой ако знае някакъв начин, моля ви, кажете ми. Благодаря предварително за помощта!
Генчо
Schnitzer
03-18-2007, 17:27
Когато е суха,опъваш кожата назад,и би трябвало да се задържи,аз бих го симулирал много добре...а ти къде ще ходиш?ква е тая комисия?Да ги еба сичките съдисти :smt011 :smt011
Schnitzer
03-18-2007, 17:33
ААА,казарма ли бе брато?Е че на тъпите военни кво им пука да ги е*а?Нали няма да ти духат :-D :-D :-D :-D
sladoled
03-18-2007, 18:06
Няма такива неща! Никой не може да ти прави операции на сила, това не го ли знаеш? Пък и едва ли ще ти гледат оная работа на комисията, дори да те извикат изобщо.
Glezanka
03-18-2007, 19:04
Gledat,gledat te ... kazarmenata komisiq ... ako ima nqkakuw takuw problem te prashtat za operaciika,koqto ako ne se luja te poemat i sled towa ... opaaa w kazarmata :P
Schnitzer
03-18-2007, 19:22
Само ако създава проблем нали?Иначе като ми доиде времето никои няма да може да ме накара да си прая операция насила да ги е*а военните :smt067 :smt067 :smt066 :smt066
lalalalalalalalalalalalal
03-18-2007, 19:29
a be 4esno li trqbva zadaljitelno da ti e ogolena glavi4kata vinagi we???zakvo taka to kvo zna4enie ima dali 6te e gola ili ne???
n1ght_shadow
03-18-2007, 19:47
ae de da znam dali trqq ili ne ama pone as sa otarvavam ot komisiqta :D
[Lucifer]
03-18-2007, 19:52
e bahti puzlioto... btw tva ot zdravoslovna gledna to4ka e zaduljitelno 6toto mnogo bolesti se razbvvat taka m npo lesno tva ne e maitap .... i principno o6te nqkolko meseca sled rajdaneto se pravi tova ako ne moje da se ogolva glavi4kata :) il ise cepva kojata otdolu koeto e bahti elementarnata operaciq i ako ot tova te e strah e sme6no ... a drugiq variant e obrqzvaneto :) koeto si navliza i v evropa a da ne govorim 4e v severna amerika si e praktika :)
[Lucifer],
въпросът ми беше по-скоро дали знаеш начин, по който да си задържа кожичката назад с оголена главичка. обрязването ми е ясно, че може да стане така, но не искам. теб да не би да са те цепнали отдолу, когато си бил малък?
NiksaN4o
03-18-2007, 22:37
Значи главичката е достатъчно да можеш да си я покажеш (забелиш). Никой не е казал, че трябва да стои така 24ч.!!! [-X Ако беше да стои заголена постоянно - трябваше всеки да се обреже... я помислете малко ](*,) като не ви е надървен заголен ли стои ? ](*,) А ако не можеш да си я забелиш - това вече е проблем и трябва оперативна намеса, поради хигиенни съображения. това е от мен.
NiksaN4o
03-18-2007, 22:39
и само да допълня - на комисията само топките ти барат. никой не го интересува дали можеш да го забелиш или не...
Моля ви, кажете ако знаете някакъв начин, по който да може трайно да се задържи дръпната назад кожичката и главичката да остане оголена. Лекарят ми каза, че или като отида на комисията след месец трябва да ми стои заголена сама или иначе ОПЕРАЦИЯ!!! Не искам да ми го режат, предпочитам да си ми стои заголен вътре в гащите и да не ме занимават тъпите доктори и военни. Така че някой ако знае някакъв начин, моля ви, кажете ми. Благодаря предварително за помощта!
Генчо
Abe toq tvoi lekar e mnogo prost!Otkade na kade shte trea taka da sedi,ti da ne si turchin(rezan)?Bahti idiotite