Влез

View Full Version : Мисля че тя е безразлична ;[

03-18-2007, 16:41
Ходя с едно момиче близо 3 седмици..Страшно много държа на нея,издивявам ако не видя известно време..В началото усещах че и тя
е по-същия начин,но сега усещам как се е учождила..Напоследък само ми изпраща някакви песни за раздяла..усещам че скоро ще ме разкара :smt010 Аз и казвам че мн ми липсва,а тя ми праща някаква усмивка да речем..а в началото казваше "и ти на мен" ,или поне искаше да се видим..А сега мн се промениха нещата..Какво да правя?

cherinka
03-18-2007, 16:53
хаххаха да ти имам проблема. Нормално е да се прави на безразлична. Помисли си, ако ти говореше колко много й липсваш и как няма търпение да те види и всеки път да ти се мазни супер много, тогава може да има вероятност да сметнеш, че ти е омръзнала. Според мен всяко момиче рано или късно се прави на дръж ми шапката и т.н
Предполагам, че това нейното поведение би трябвало да отмине тука до няколко дни, тъй, че не се притеснявай.

03-18-2007, 16:56
Е да но..Тя не иска да излиза с мен...Последните пъти,когато и казах да излезем тя се правеше на ударена..Имала мн да учи...а вечерта ми приказва че не и се учело и била там с някъв неин приятел.. ](*,)

ghost rider
03-18-2007, 16:57
ми аз мисля или трябва да направиш нещо ново да разнообразиш вразата ви или да се примириш 4е ще се разделите.!!!

SouL^*DiViNe
03-18-2007, 17:19
mi iznenadai q s ne6toqopitai se da raznoobrazi6 vryzkata vi :-) Uspeh

ThePainIsReaL
03-18-2007, 17:38
Скъсай я. Много по-лесно се понася, когато ти първи си тръгнеш.
От личен опит ти го казвам. Няма да излезе нищо м/у вас.

koalka
03-18-2007, 17:39
Говори с нея и я питай направо.Няма какво да увърта и да чакаш да те разкара.По-добре, ако е така, от рано да знаеш истината.

madlencheto:)
03-18-2007, 17:42
Говори с нея и я питай направо.Няма какво да увърта и да чакаш да те разкара.По-добре, ако е така, от рано да знаеш истината.
Да,напълно съм съгласна.Няма смисъл само да се измъчваш и да гадаеш дали още има нещо към теб или си й омръзнал и да чакаш да те разкара.Най-добре говори с нея да се изясните и толкоз..
Успех!

LaDy_FroM_HeLL
03-18-2007, 20:29
AZ sushto sum suglasna s damite ot po-gore :) Nai-dobriq variant e da si pogovorite na temata..da q popitash kude e problema,kakvo stava s neq,zashto se otdalechava i vsichko,na koeto tursish otgovora... Smqtam che tq shte ti kaje za kakvo stava na vapros i togava shte si precenish kakvo da pravish...no sushto taka sum mn suglasna s tova che kogato si trugnesh purvi boli po-malko ..ako usetish che neshtata oburkvat posokata reji i bqgai,za da si priemesh po-leko neshtata..ako smqtash che moje da si silen..gorovete i vloji poveche staranie da si q zadurjish..Uspeh ti pojelavam :wink:

Iv4eTy
03-18-2007, 20:29
Няма смисъл да си правиш догатки! Попитай я, кажи й че си усетил промяната в нея. ако пак почне да увърта просто няма смисъл да продълйавате!!!

MoHuTo
03-18-2007, 20:44
Най-добре е да я изчакаш 1-2 дена, ако продължава така я попитай защо е тази промяна в нея и ако не те харесва вече - няма смисъл да продължавате заедно :::

Ravnodushna
03-18-2007, 20:51
Mislia 4e trqbva da si poprikazvate seriozno... moje b i su6to taka po nqkakuv na4in trqbva da raznoobrazi6 vruzkata.Ako si i omruznal... opitai ako li ne... se6ta6 se

jus7_a_boy
03-19-2007, 00:12
Кофти..незнам какво да ти кажа, просто когато се стигне до тая фаза момичето много трудно си връща онова настроение и жажда за теб. Не ти го казвам за лошо а просто да не очакваш нещо голямо в момента, каквото дойде отгоре още по-добре, но според мен нещо си и писнал човече и не иска да те разкара директно. Все пак поговорете, дано аз да греша :!: Искренно ти пожелавам да оправиш нещата [-o<

Papagal4e
03-19-2007, 13:34
аз мисля,че вече не и пука за теб..просто си и омръзнал с всички тия мили работи (понякога така се случва).Може просто да и писнало..пък и няма тръпка в това..ти и се даваш на тепсия и явно си и омръзнал..аз така си мисля

nasty_f
03-19-2007, 14:21
Това ми е напълно познато,защото и аз правех почти така,само дето не съм му пращала такива песни и след 1 ден го зарязах.Поговори си с нея и я питай защо се държи така!Направо я питай иска ли още да ходи с теб,или не,без лъжи и това е достатъчно,за да разбереш.Но според мен май няма чувства към теб,съжалявам,че ти го казвам.Надявам се да греша,но ме съмнява ](*,)

white_chik
03-19-2007, 15:39
Еми честно да ти кажа и аз в началото на моята връзка бях така.Гаджето ми непрекъснато ми казваше,че ме обича и че съм най-важното нещо в живота ми (което е адси хубаво,но е малко стряскащо).Според мен и твойто момиче малко се е пооплашило,че ти толкова бързо си се привързал.Дай й палко пространство