PDA

View Full Version : toi iska...

miss_kiss181
03-18-2007, 17:40
moje bi ve4e ste otg. na vuprosi kato moq az koeto se izvinqvam no iskam malko pomo6t pls. Zna4i sno6ti gadjeto mi spa v nas no az bqh neraspolojena i ni6to ne pravihme i toi popita koga sum 6tqla da mu pusna v dupeto,az mu kazah 4e nz i 4e kogato sum sigorna 4e go iskam moje bi 6te mu dam.Da no sum 4uvala 4e mn boli purviq put i malko me e strah.Kogato mu kazah tova i toi kaza" emi tva e samo purviq put a tois e zabravq za razlika ot drugite".Nz ne iskam da go razo4arovam no puk mi e kofti 4e ne mu davam vsi4ko koeto poiska.Helpnete mi s mneniq molq vi.A i drugiqt vupros e 4e toi iska bez prezervativi no az se durpam za da ne stane gaf.Samo 4e toi postoqnno se cupi 4e na purvoto mom4e s koeto spah mu dadoh bez a puk na nego ne.Kak da postupq pls kajete mi ](*,)

Schnitzer
03-18-2007, 17:50
Фани го малко за веригите,не го оставяи така да се цупи!!!Къв е тоя че ше се сърди на кой ще даваш със и на кой без...тва си е лично твоя работа :wink:

sladoled
03-18-2007, 18:03
Абе почне ли се веднъж с компромисите, няма спиране [-X
Ако те обича и държи на връзката ви няма да поставя такива въпроси отново и отново. Един измъкващ отговор е "Сега това не го искам, но ще ти кажа , ако променя решението си".

Violenza
03-18-2007, 18:41
След като не искаш - не му давай! Що той не пусне на някой отзад?
Колкото за презерватива, много ясно, че 'с'... ако стане гаф няма той да ражда нали?!

koalka
03-18-2007, 18:46
Все пак и ти трябва да си отстояваш решенията.Какво означава той иска, важно е също и ти какво искаш!Ако не искаш да правиш анален секс и още не си готова за това, просто му го казваш и точка.Да прави каквото иска, а и айде няма да умре...Вагиналния е по-хубав!

LALALALALALALALALALALA
03-18-2007, 19:01
A BE Q MY PYSNI DA TE ISTRQSNA V G*ZA I 6TE VIDI 4E NE E TOLKOVA QKO I 6TE MY MINE MERAKA

ABSOLUTme
03-18-2007, 20:16
в секса всичко трябва да се прави с желание,за да може изживяването да достави удоволствие и на 2мата партньори.щом не искаш анален,няма да правиш или поне докато не се почувстваш готова.колкото за секса без презерватив-предвид,че имате връзка,има и алтернативни варианти.нз на колко години си,но ако си над 18 можеш дасе консултираш с гинеколога си,които да ти изпише противозачатъчни..

malka_sladuranka
03-18-2007, 20:19
Ами постави го на място. Покажи му, че не може да получава всичко което иска. :evil:

sladur4eto_f
03-19-2007, 01:42
ако толкова държи на теб тези нища не би трябвало да са проблем

alkobalko
03-19-2007, 04:46
Направи само това, което искаш. Той няма никакво право да ти се сърди, че мислиш за здравето и бъдещето си. Ако наистина те обича и уважава ще приеме решенията ти като възрастен, а не като дете на 10 години.

beautiful.soul
03-19-2007, 06:00
Леле много сте ми интересни начи.. аз на моя партниор изрично съм му казала какво да не очаква от мен и какво няма да правя!
Ако нямаш желание да правиш анален секс недей го прави само заради него, не потъпквай своите желания и разбирания заради един човек, който даже гледай най- нагло те пита кога ще му пуснеш в дупето...
според мен е само за секс тоя пич..

lamzzzercho
03-19-2007, 06:50
не се давай бързо за да разбереш дали излиза с теб заради физически наслади :)

mnogomili4kata-sf
03-19-2007, 07:08
Бъди твърда и покажи кой командва парада :twisted: :lol: Не,сериозно...ако искаш- ще го направиш,ако не- не. А пък тва за презервативите- МНОГО ИМ Е ЛЕСНО НА ТИЯ МЪЖЕ ТАКА...аааааа....няма да умрат, ако го правят С.

the_uNf0rgIv3n
03-19-2007, 07:22
От това,което си написала,си правя извод,че той не държи чак толкова на теб. Според мен,ако държеше на теб,нямаше да ти прави проблеми,че не искаш да му пускаш,а щеше да те разбере,че все още не се чувстваш готова за това!

MoHuTo
03-19-2007, 08:01
След като не искаш - не му давай! Що той не пусне на някой отзад?
Колкото за презерватива, много ясно, че 'с'... ако стане гаф няма той да ражда нали?!

Kraken
03-19-2007, 08:41
Даа съгласен съм с другите ама както ти каза на сичко което тий иска му отказваш а тва е кофти

Спасиана
03-19-2007, 16:16
Ако си нормално момиче трябва да правиш анален секс, разбира се. Няма какво да се дърпаш. Склони се!

miss_kiss181
03-20-2007, 12:31
pi4a ne e samo za seks v tova sum 100% sigorna samo da oto4nq za6toto nqkoi go be6e napisal

miss_kiss181
03-20-2007, 12:33
i adski mn durji na men i na vruskata ni no nz ](*,) hem iskam da mu ogodq hem...abe nz i az

A_Loving_Girl
03-20-2007, 12:35
Не може всеки път да му даваш всичко което поиска,твое си е решението в крайна сметка!

Glezanka
03-20-2007, 14:05
Ако си нормално момиче трябва да правиш анален секс, разбира се. Няма какво да се дърпаш. Склони се!
Da i Napoleon e kazul,che wsichki jeni sa kurwi,oswen maika mu,no neka ne zabrawqme che i tq e jena ... !

Sexa trqbwa da sys jelanie za da nosi naslada.Ako ne iskash analen mu kaji,a i do nqkoe wreme moje da ti se priiska da go naprawish,taka i negowoto jelanie shte bude udowoletworeno :) A otnosno kondomite,az sum protiw tqh w edna seriozna wruzka!Ako momcheto si te pazi,nqma nishto losho da ne polzwate :)

ThePainIsReaL
03-20-2007, 14:11
Не разбирам защо трябва да правиш неща, които не харесваш и не искаш. Сексът може да бъде много хубав и без да се практикува анален. Знаеш го много добре,нали ?
Не се предавай, не се навивай на нещо, само за да му угодиш.
А относно това, че те постява в кофти ситуация , искайки БЕЗ .. ми маце,
той ли ще ражда после ? неговият оргамизъм ли ще се преебе заради постинора ? Я си помисли дали тоя човек отдава значение на теб .
Пък и да иска нещата от теб с предтекст, че си ги давала на бившия си.. егати и детската градина - "Той има това, искааааааам и азззз :smt009 "
Смешно е просто..

miss_kiss181
03-20-2007, 17:36
da naistina ste pravi blagodarnosti na vsi4ki koito mi pomognaha iskreni blagodarnosti :wink: O:)