View Full Version : Ах тоя пуст срам...
Здравейте. 8-[ Съжелявам може да не е тука мястото...ама аз да питам :roll:
Досега разглеждах форума и ми е много интересно за какво пишат другите.Та гледам вече някой на 15 години правили секс :-D а аз вече съм на 17 и дори нямам приятелка :( :oops: .Много момичета са ми казвали че съм симпатичен , готин и много романтичен ама тоя срам ме побърква изчервявам се като домат и това си е !!!:smt013 Дори мога да ви дам снимки 8) .Та въпроса ми е (като гледам всички сте много опитни :P :D ) можете ли да ми дадете съвети за да се справя някак си 8-[ :wink: .Благодаря предварително :) :smt060
Moderated by miloto
т.1 от Правилника :!:
Schnitzer
03-18-2007, 17:52
Аиде и аз чакам че и мен понякога ме поизмъчва тоя срам,дори само да ида да се запознаем :? :?
Дам , нека момичетата да кажат :P :::
ako ne se prestra6ite nikoga nqma da imate uspeh sred jenite.nie obi4ame tvardi i samouvernei pi4ove.otpusnete se i desitvaite puk i da vi otrejat....jeni ima mnogo.
p.p pi4 dai snimki:)
pickpocket
03-18-2007, 17:56
а аз си мислех че само аз го имам тоя проблем
ako ne se prestra6ite nikoga nqma da imate uspeh sred jenite.nie obi4ame tvardi i samouvernei pi4ove.otpusnete se i desitvaite puk i da vi otrejat....jeni ima mnogo.
p.p pi4 dai snimki:)
На колко си :P ?
Zdravei,i az bqx kato teb i sum ve4e na 16.Am ne mi be6e lisno da se spravq sus srama no se nau4ix da se durja svobodno i da sum sebe si v istinskiq smusul da dumata.Ne se pritesnqvai i kazvai vinagi tova koeto misli6,bez mn da obmislq6. :) uspex ti pojelavam v na4inanieto da se ottursi6 ot srama :D
second_heartbeat
03-18-2007, 18:19
Има ли нещо определено, което да те кара да се срамуваш? Попринцип трябва да се отпуснеш, говори повече с момичета, не хапят. :P
Schnitzer
03-18-2007, 18:24
В моя случаи стоят една група момичета,ама само момичета,и аз какво да се наръгам при тях? :lol: :lol:
Аз преди няколко години бях много необщителен ама почнах първо кат съм в магазин примерно здрасти , чао(преди и тва не казвах) после намерих стари приятели измужду които имаше и едно момиче и така за едно лято са опраих :mrgreen: тъй стана при мене не знам намери стари приятели(момичета по възможност) и като им говориш не гледай като на момиче което треа да сваляш а като на приятел ии така малко по малко и ти ша са опраиш
::: е се опитам.трябва да се оправя някак си \:D/
Аз преди няколко години бях много необщителен ама почнах първо кат съм в магазин примерно здрасти , чао(преди и тва не казвах) после намерих стари приятели измужду които имаше и едно момиче и така за едно лято са опраих :mrgreen: тъй стана при мене не знам намери стари приятели(момичета по възможност) и като им говориш не гледай като на момиче което треа да сваляш а като на приятел ии така малко по малко и ти ша са опраиш
ako ne pravi6 ne6to po zna4imo, i gleda6 da ne gleda6 edno momi4e vuv cicite ami vuv o4ite , bas lovq 4e se iznervq6 i pritesnqva6 ot nqkoj vun6en faktor. I naj vajnoto budi malko po zabaven ... ama ne 4ak da si palq4o
Еми какво да ти кажа.... не трябва да се отчайваш.Трябва да поработиш върху себе си, да превъзмогнеш срама си и да не ти пука толкова.
Ми първо едва ли има човек, който да не изпитва срам. Но трябва да го превъзмогнеш по някакъв начин. И трябва да разбереш че момичетата не сме толкова страшни и че няма от какво да се страхуваш, не хапем! ;-) ;-) ;-)
bqsna_teenagerka
03-18-2007, 19:44
:P споко пи4 всеки 2 4овек го има проблем...моето гадже пак хи4 не го е срам и ме прегръща на всякави места а аз умирам от срам и не му отвръщам а стоя кат пън...1.като си намериш приятелка спомени й за твоя проблем..сигорна сам 4е ще те разбере...2.гледай да измисляш теми за които да говорите не спирай да говориш! разбира се да не по4неш да й дрънкаш някакви тъпи ску4ни глупости....3.просто забрави за околните и с еотпусни мисли си за това 4е си с прекрасно същество до тебе и не трябва да пропиляваш нито 1 сек.!!!
Хапем хапем ;)
стига да си падаме по такъв секс :mrgreen:
от автора:ами мен ме е срам примерно да не си помислят някакви глупости за мен.примерно тя си мисле на ум:" тоз кво ма занимава" , въпреки че говоря нещо за ния :? :-s ей такива работи...
От автора: Благодаря ви за коментарите. :P :smt056 :smt024 :smt058
тва може го излекуваш много лесно ... или трудно .... намери си момиче с което да говорите като приятели само ... без никакви чувства .......тралала ... бърже ще се опрайш ... аз съм по малък на 14 и съм нещо подобно ... просто срещахнах добър приятел от женски пол и ... се разприказвах ... е нестава изведнъж .... после вече тръгваш по диско и айде всичко е ок ;-)
ani_miss
03-19-2007, 05:31
Не мисля,че срама е порблем.Определено (по мое мнение) е по-добре човек да е малко по-затворен и дори срамежлив отколкото да се прави на нещо,което не е с цел да се докаже или каквото и да било.
Всичко рано или късно се преудолява.И с това ще стане така.
Това че някой правят секс на 15 та дори и по-малки нищо не означава и не трябва да го приемаш като критерии.Рано или късно и до това се стига в една връзка.
А колкото до това,че си нямаш гадже не трябва да се отчайваш.Може би просто чакаш подходящото момиче или си си изградил идеал за нея,който е недостижим.
sexy_momi4e
03-19-2007, 17:41
ami trqbva da ne si tolkova sramejliv,mom4etata trqbva da budat uvereni
Просто се отпускаш като си с някое момиче.Какво толкова му е срамното.Не си единствения,на който ще му е за първи път,няма и да си последния,бъди сигурен :wink: .То вече като гледам някои момичета не се притесняват,на по 13 години пък теб какво те тревожи?А и щом толкова момичета те харесват,действай с някоя.
CrazyWitch
03-19-2007, 18:03
Любовта идва тогава когато най-малко я и чакаш! :-)
Недей се тормози с тия въпроси. Всичко, ще си дойде.
VortexSuperV
03-21-2007, 18:35
Има ли нещо определено, което да те кара да се срамуваш? Попринцип трябва да се отпуснеш, говори повече с момичета, не хапят. :P
Не е точно така.Някои по-палави 8-[ хапят \:D/
Ето как да го преодолееш
Не слушай гласовете които казват в главата ти "Ами ако..."
Просто действай
Най-много да ти забият шамар
die_die_my_darling_
03-21-2007, 20:06
еми...аз правя така:
1.поемам си дълбоко дъх
2.затварям очи за 2 сек
3.отивам и казвам каквото сам искала да кажа
4.не мисли че веднага ще те отрежат :)
sexi_lady_666
03-21-2007, 22:51
da ti kaja gledai tarikatski i da ne ti puka samo taka moje da go preodolee6!!!!
Charlotte_the_Harlot
03-21-2007, 23:07
Шъ мъ уморите. :-D Аз имам колеги от 4 курс, които са "си нямали приятелка".