View Full Version : ХЕЛП !!!!!!
Моля ви кажете ми каква е опастността в следния случай:
От 1 седмица се кани да ми идва и в петък дори на 2 пъти си бях поизцапала белиото съвсем малко.Но снощи с приятеля ми продължихме да правим секс след като беше свършил без да си е направил тоалет този път.Притеснява ме това че при положение,че вече очаквах да ми дойде днес-абсолютно нищо.Дори леко зацапване няма ...дори след като съм ходила в тоалетна.
Кажете какъв е риска от забременяване при положение,че всеки момент трябва да ми дойде?
ABSOLUTme
03-18-2007, 19:47
колко време мина между първия и втория тек?
Ами...няколко минути може би.Притеснява ме това че беше омазан целия,понеже свърши в устата ми.
Но не беше мокър когато продължихме де.Не съм сигурна дали не се беше подсушил.
ABSOLUTme
03-18-2007, 19:59
абе при положение,че е щяло да ти идва,не би трябвало да си в овулация.фактът,че ти закъснява обаче не е мн в твоя полза..нз мила,съмнявам се да си бременна и все пак - след като искате да го правите без,защо не си на хапчета или поне защо не се е измил..на колко години си? :-k
Ами щото нещо много се бяхме разгорещили :) На 18 год съм.И аз разчитаха на това че ще ми идва и предположих,че няма да има риск.Въпроса е,че и друг път ми се е случвало да ми прави такива мизерии менструацията.В смисъл аха аха да дойде..и след 1 седмица или 2 примерно.Но след снощи се притесних.
Мися си ако до утре не ми дойде да пия Постинор.Но ме притеснява,че вече съм пила 1 път..преди около 2 години.И като знам как ми се отрази на организма... ](*,) Дай съвет....
krem4et0
03-18-2007, 20:20
Свърши ли в теб? А съветът ми е-презерватив!
ABSOLUTme
03-18-2007, 20:21
абе според мен нищо ти няма..знам колко ти е нервно и т.н.,но така като съм извън случката ми се струва,че няма риск.от постинор не мисля,че има смисъл,и ти си знаеш къв е гаден..по-скоро закъснението е на хормонална основа..и все пак Касандра не ми е баба,а за да си по-спокойна си направи едно тестче в края на другата седмица и сама ще се увериш,че ти няма нищо :wink: и след като ти е постоянен партньор,замисли се за алтернативните варианти за предпазване от бременност - хапчета,щом капута ви е такъв проблем
Благодаря ти мила,наистина ме поуспокои.Надявам се да няма проблем и да ми дойде до утре,че ми е нервно така.Сама да си навивам глупости.
Колкото до противозачатъчните - мога ли да почна да пия Логест примерно без да ходя на генеколог и тем подобни?И те не са ли няква мизерия,няма ли да ми се отразят занапред?Трудно забременяване и т.н.?
А капсулките надеждни ли са ? :-k
ABSOLUTme
03-18-2007, 20:59
ми за Logest нищо нз,само тука някои момичета се оплакаха.аз взимахмн време Diane 35 и бях мн доволна,но все пак е хубаво да се консултираш,а не да ги пиеш на своя глава.все пактова,което на мен ми действа добре не значи,че и при теб ще даде същите резултати.аколкото до по-трудно забременяване - няма такова нещо.лекар ми каза,че фертилността на жената се увеличава след спиране натабледките,обаче за малък период(2-3-4 седмици).после вс си е нормално :wink: