View Full Version : Оргазъм по време на сънн?
А е случвало ли ви се е такова нещо( момичетата питам щото за момчетата сички знаем) щото четох някъде че става при 40% от жените ама ми се струва че са по- малко или никоя не си го признава. А че ако е вярно трябва да се радвам че съм сред тея 40% :D
Sunny_stz
03-19-2007, 15:16
Хм,не съм 4увала до сега оргазъм по време на сън при жените,айде да е влажна може,ама чак оргазъм не!
nencuHka
03-19-2007, 15:22
Овлажняване да,но оргазъм...не съм чувала и то по време на сън...
На мен не ми се е случвало
ProstoAz
03-19-2007, 15:24
Sunny_stz, ти ще кажеш, че не може. :lol: :oops:
Sunny_stz
03-19-2007, 15:30
Sunny_stz, ти ще кажеш, че не може. :lol: :oops:
Хаха ами незнам,поне на мен не ми се е случвало може пък и да има такъв случай при някои ,но не бях чувала до сега при жените. :)
alkobalko
03-19-2007, 16:12
Не ми се е случвало.
hahavteen
03-19-2007, 16:17
Sly4valo mi se e 2 ili 3 puti :::
в интерес на истината някой от най-големите ми оргазми са били насън :twisted:
mi na men to4no predi 2-3 dni mi se slu4i da izpitam orgazam po vreme na san.i naistina be6e mnogo xubavo,no za sajalenie samo vednaj!
My_Infernal_Majesty
03-19-2007, 19:10
Не- аз не сънувам и почти никога не си помня сънищата, така че няма от къде да знам какво съм изпитала и кво не по време на сън. И много ме съмнява да сънувам такива неща, от рода на еротични сънища, щото по принцип малкото сънища, които си спомням са свързани със съвсем други теми и проблеми а не със секса. [-X
Случвало ми се е веднъж...преди около месец. Така и не помня какво точно сънувах. :) Беше доста странно.
Glezanka
03-20-2007, 04:36
Ne sum sanuwala erotichni sunishta,kamoli orgazym da polucha.Rqdko sanuwam,a i sled towa ne pomnq nishto ot sanuwanoto ... Redki sa sluchaite w koito si spomnqm kakwo sum sanuwala :P
А стига бе, на мене доста често ми се случва дори и без еротични сънища- най- малко 4 пъти в месеца.. Малее аз да не съм някаква маниячка :oops:
Sunny_stz
03-20-2007, 19:52
А стига бе, на мене доста често ми се случва дори и без еротични сънища- най- малко 4 пъти в месеца.. Малее аз да не съм някаква маниячка :oops:
Ехеее баси хората как го получавате тоя огразъм от нищото ,при мен с действие не се получава лесно ,а пък да не говорим просто ей така или от някви сънища ... :)
emi i az sam izpitvala 2-3 pati.mn rqdko se slu4va pri men i to vse na nqkvi super stranni sani6ta...
KaL1StRa^^
03-20-2007, 20:49
Pri nas mom4etata ima takova ne6to no za momi4etata ne sam 4uval do sega za takova ne6to :roll: 8)
Случвало ми се е 2 или 3 пъти.