PDA

View Full Version : Опитна/Обиграна vs. Девствена/Наивна

Чочко
03-19-2007, 18:48
Интересува ме, коя жена е по-удачно едно момче да избере?
Според майка ми, от която често чувам репликата "Ааа тази е много обиграна, такава не ти трябва" или според сестра ми, която пък казва "Тя е доста напред с материала, хванеш ли се с нея, ще си на печалба".
Просто се чудя кой избор е по правилния за едно момче, което има шанса да избира между едната и другата и не иска да направи погрешния.

koalka
03-19-2007, 18:57
Въпрос на предпочитания от страна на момчетата, от къде да знам.

Violenza
03-19-2007, 18:59
Това, че някои са девствени не значи, че са наивни.
Има голяма разлика.

helen4ee
03-19-2007, 18:59
to ehubavo da slu6a6 jenite (maika si sestra si priqtelki) nooo trqbva da si ima6 i tvoe mnenie, to s euse6at kogato si haresa6 nqkoq !!@!

alkobalko
03-19-2007, 19:00
Важно е ти да почувстваш, че искаш да си с това момиче, без значение какво казват другите или какъв тип момиче е.

03-19-2007, 19:14
ами ако си по чувствителен и романтичен и искаш сериозна връзка избери по стеснителната и по чувствителната защото тя ще ти е много вярна но ако искаш нещо моментно избери по опитната но знай че тя си търси интереса и когато й омръзнеш ще си трагне!но във всеки случай помисли и за чувствата си!нима можеш да си наложиш какво да изпитваш към едно момиче само защото е от даден тип!Не че има типове - всеки е различен ! какво те интересува от кой тип е момичето когато си влюбен! :smt017 :D

suomi_rakastaa
03-19-2007, 19:16
ами ако си по чувствителен и романтичен и искаш сериозна връзка избери по стеснителната и по чувствителната защото тя ще ти е много вярна но ако искаш нещо моментно избери по опитната но знай че тя си търси интереса и когато й омръзнеш ще си трагне!но във всеки случай помисли и за чувствата си!нима можеш да си наложиш какво да изпитваш към едно момиче само защото е от даден тип!Не че има типове - всеки е различен ! какво те интересува от кой тип е момичето когато си влюбен! :smt017 :D
това съм аз!!! 8-[

Eternal_flame
03-19-2007, 19:44
Spored men trqbva da se opita i ot dvete!taka 4e koqto i da izbere6,ako ne ti haresa vinagi moje da se varne6 nazad,vse pak ne si se zajenil za neq

malka_sladuranka
03-19-2007, 19:48
Важното е на теб да ти харесва момичето, а не да гледаш дали е обиграна или е свита. :-k

suomi_rakastaa
03-19-2007, 19:58
Spored men trqbva da se opita i ot dvete!taka 4e koqto i da izbere6,ako ne ti haresa vinagi moje da se varne6 nazad,vse pak ne si se zajenil za neq
E DA AMA TIA DEVOIKI DETO 6TE "GI OPITVA''VSE PAK IMAT DY6I I SARTSA I 4YVSTVAT OSOBENO PO NEOPITNATA 6TE BADE MNOGO RAZO4AROVANA OT PARVATA SI LIYBOV!!!!TIA KAKVO E VINOVNA 4E TOI NE ZNAE KAKVO ISKA!!! :smt012

Unknown-19
03-19-2007, 20:05
Зависи.Ако е за 1-2 пъти предпочитам да по опитна(обиграна) обаче пък ако искам нещо по сериозно да се получи искам некоя по неопитна(дори и девствена).Поне аз така виждам нещата.

suomi_rakastaa
03-19-2007, 20:12
Зависи.Ако е за 1-2 пъти предпочитам да по опитна(обиграна) обаче пък ако искам нещо по сериозно да се получи искам некоя по неопитна(дори и девствена).Поне аз така виждам нещата.
Нали и аз това казвам!!!! \:D/ :D

Eternal_flame
03-19-2007, 20:33
E DA AMA TIA DEVOIKI DETO 6TE "GI OPITVA''VSE PAK IMAT DY6I I SARTSA I 4YVSTVAT OSOBENO PO NEOPITNATA 6TE BADE MNOGO RAZO4AROVANA OT PARVATA SI LIYBOV!!!!TIA KAKVO E VINOVNA 4E TOI NE ZNAE KAKVO ISKA!!! :smt012

Qvno 6tom gi izbira po povedenie,a ne po tova kakvo 4uvstva kam tqh,zna4i pri nego sarceto ne e na 1 mqsto

Glezanka
03-20-2007, 04:35
Shtom e dewstwena znachi e naiwna?!?!?!WTF! :smt018
Izbora e lichen,nqkoi momchera hareswat polojenieto da bude wzeto ot tqh,toest momicheto da nqma tolkowa opit,drugi puk obichat da budat wodeni w sexa,da im kazwat kakwo da prawqt ...

jus7_a_boy
03-20-2007, 08:57
Зависи си точно от човека, това дали е напред с материала или не е не е чак толкова болка за умиране. Все пак човек се учи докато е жив, нали? ;)

sexy_tigar4e_MM
03-20-2007, 13:01
Интересува ме, коя жена е по-удачно едно момче да избере?
Според майка ми, от която често чувам репликата "Ааа тази е много обиграна, такава не ти трябва" или според сестра ми, която пък казва "Тя е доста напред с материала, хванеш ли се с нея, ще си на печалба".
Просто се чудя кой избор е по правилния за едно момче, което има шанса да избира между едната и другата и не иска да направи погрешния.
Ami, az da te popitam, maika ti kak taka puk reshava koq e "obigrana" i koq ne :smt017 ; ti sam si tozi, koito reshava, dori i da sburkash v precenkata si, ne e fatalno,tova e trupane na opit i si ima i dobra strana :wink: ,imai predvid, che maikite mn revnuvat i t.n... Maikata na moq prosto... :smt012 :-# :-# :x

ThePainIsReaL
03-20-2007, 13:05
Само да допълня, че никой не се ражда научен. Всеки има възможността да стане "напред с материала", ако бъде допуснат. Така, че е грешно да си избираш девойката по това дали е девствена или не.

03-20-2007, 14:41
Въпрос на предпочитания от страна на момчетата, от къде да знам.

Кат незнаеш що пишеш ма ? :mrgreen:

warsteiner
03-20-2007, 18:51
Abe mladej, kato ne moe6 sa re6i6 koq da zeme6, zema6 i obigranata i naivnata ednovremenno! :D

KaL1StRa^^
03-20-2007, 19:40
Sam preceni nemoje vinagi horata da ti re6avat problemite [-X 8)

air_J
03-20-2007, 20:10
Е, ти майка ти какво очакваш да те посъветва? Да вземеш курвата ли? Нормално е да каже да вземеш скромното, свито и девствено момиче. А иначе вчера дочух една много вярна и мъдра мисъл - почти всяка жена до края на живота си натрупва сериозен брой сексуални партньори, но някои просто си мълчат и не се разбира. :-({|=

03-20-2007, 21:11
Vervai mi nai qko e razgonena, defstvena i luda :)