Влез

View Full Version : Пари,Важно

Excu
03-19-2007, 19:44
Здравейте незнам кой момък да питам щото приятелите ме срам малко дане мислят,че крЪда та,майками ми дава парички ;] примерно ако трябва да ходя на турнир ми дава определена сума пари и аз съм за 4 дена във мадрид или валенсия примерно и след като се върна от турнира тя ми е дала 200 евро за хотел и храна и аз пестя за храна или това което плащам таксата за хотела и често е със шведска маса и аз и казвам че такаста е била там... за хотела и т.н и след това като се върна при мен да речем има 80 евро и аз си зимам 40 и казвам,че е 80 или някога като се връщам от тренироФка и мама е на работа или татко ми дава там 8 евро за макдоналдс и аз си купувам там биг мак само и останалите 6 евро си ги зимам и казвам,че съм си купил биг мак мену или като ми дава пари за метро да си купя аз прескачам ;] и си прибирам 1 евро примерно та това какво е според вас крЪда ли ? защото сабирам кинти за ps3 и много го искам а мама не дава ;]
За сега съм събрал 240 евро които ги събирам 2 месеца...

03-19-2007, 20:36
ne krade6,spestqva6...malkoe kofti,nop ako se zamisli6 ti naistina moje6e da gi pohar4i6-moje6e da si kupi6 cql meniu,moje6e da har4i6 v hotela poeve4,taka 4e spox-ako va6te ne sa izpadnali v nujda za pari4ki i imat vuzmojnost,a ne ti davat poslednite subrani i ti da si gi mufti6 postoqnno a da mu6ka6 v djoba-emi nqma 4ak puk tolkova lo6o,no ako va6te trudni4ko se opravqt s manite i ti bude6 nahalen da gi pribira6-tva e gadno ot 4isto 4ove6ka gledbna to4ka

SaSeTo
03-20-2007, 11:52
И според мен не крадеш ... щом те ти ги дават значи няма проблем :-)

Excu
03-20-2007, 12:40
евала мерси много олекна ми :roll: