PDA

View Full Version : Как да постъпя?!

ОбЪрКанА
03-20-2007, 07:23
Здравейте...Искам да Ви споделя нещо ,което ме турмози от много време.
Ще Ви помоля да не си правите някаки лоши изводи за мен ,защото не знаете точно как стоят нещата ,но ще се опитам да Ви кажа горе-долу...
Преди няколко месеца /5-6/ ходих с едно момче 7 месеца ,но скъсах с него ,защото имаше една ,която ми се водише за "приятелка" и ме накара да го оставя...Но както и да е.Та с това момче правихме страхотен секс...който започва все повече да ми липсва.Въпросът е ,че момчето още ме обича и ми е малко кофти ,че ако ние двамата правим секс отново ,но без да ходим на него ще му се струва ,че пак може да сме заедно ,защото ме обича твърде много.Не искам да му пречиня това.Аз бих искала да съм с него ,но миналият път ,когато пробвахме пак да сме заедно тръпката вече я нямаше и аз бях много студена към него ,за това не искам да тръгна с него...Но сексът с него определено много ми липсва.Онзи ден му писах един шеговит смс с подктест за секс и той ми отговори доста положително ,но знам ,че ако спа с него ще стане така сякаш го използвам ,а аз не искам да бъде така.
Какво да правя??Само него желая ,но не мога да бъда с него?!?!?

BorderManager
03-20-2007, 07:44
Вана, гореща вода и ножче.
Оттърви ни.

koalka
03-20-2007, 07:57
Защо да не можеш да бъдеш с него?Правите страхотен секс, а тръпка няма???

krem4et0
03-20-2007, 08:16
Не винаги страхотния секс означава тръпка и обратното. В смисъл тръпката не е само и единствено сексуалното желание към партньора. по темата-не го прави. Ще го нараниш. Ако толкова искаш този секс кажи му,че е само секс, но той пак ще е наранен. Ако го цениш и уважаваш няма да му причиниш това!

quench
03-20-2007, 08:21
my advice - humans are weed...
:twisted:

kamy4ety
03-20-2007, 09:12
ami spored men nedei da go naranqvash.......

chuchupei
03-20-2007, 09:31
Здравей, мило момиче пожелах да отговоря на въпросати съвсем случаино.Не се притесняваи от нищо живота е прекрасен тринираи стова прекрасно момче учете се и не се притесняваи изхварли от себе си стари догми и насаждения които от векове плашат такива като теб не се страхуваи от нищо.То на маниполаторите това е им работата но не им обръщаи внимание това са така наречените вампири те гледат да те едосат за нещо и после изпитват одоволствие от това което са създали.Целта им е да предизвикат у теб стрес а стреса после на свои ред нанася хиледи проблеми в човешкия организам.Първото което върши е да блукира ендокринната система у човека кара надбъбречните жлези да отделят прекомерно количество / адреналин и нораадреналин и други вещества които образуват така наречената парахормонална смес / която смес е обииствена за човешката клетка в организма тази смес се припълва в депата на клетката или в неините складове.Така натрупана вече трудно ще бъде изкарана на вън после се раждат проблемите на човека и неговите болести.За туи те моля пази се от всички маниполатори достачно е един да каже някаква заразена реплика която носи страх или стрес и заразата е предадена в теб.А то зараза та се предава мигновено със скороста на мисълта.А веднъж допоснеш ли това да стане просто нямам думи ужас и то страхотен ужас.Затова тренираи те без да се стахуват те и без жужди мнения научи се да вярваш на собствени те си сетива и на нищо друго. С уважение и всичко добро на всички нищо лично към никои. Анггел