Влез

View Full Version : Не ми трябват..такива приятели!

жужуж
03-20-2007, 07:26
Приятели ли?! Я се замисли пак!? Днес е с теб,утре-не,днес му скимва,че си му симпатичен,утре те е захвърлил като ненужна вещ! Днес е на твоя страна,утре крои планове как да те вкара в гроба..а,не,мерси! По-добре сама,отколкото с толкова фалшиви ''приятели''..!

мацка от класа
03-20-2007, 08:42
Да ти кажа едва ли си избирам приятелите по това ''кой ми е спимпатичен'',ами по доста по-сериозни работи,ама при теб щом зависи от това.. :roll: замисли се дали по правилните критерии си ги избираш..де да те знам де,ноо приятели ИМА...стига да ги откриеш,ако знаеш какво искаш,все ще намериш сродна душа. Така мисля аз :twisted:

SaSeTo
03-20-2007, 11:11
Ей,това,че някой те е предал не значи,че трябва да се предадеш и да се затвориш в себе си ... поогледай се и ще намериш някой приятел или приятелка .. не се отчайвай :-)

second_heartbeat
03-20-2007, 11:22
Не е така.. когато човек е сам, не живее пълноценно. Бил си предаван/а, добре.. но това не значи, че трябва да се затвориш в себе си. Ще намериш нови приятели и от тях все ще има един истински. Недей да се отказваш.

03-23-2007, 12:44
ха приятели!струва ми се че в днешно време се завързват приятелства от ден до пладне!пък и по принцип като си имаш приятели трябва да понасяш чуждите странности да се съобразяваш,което лично на мен не ми е по сърце.а и съм такъмв човек че все не мога да си намеря сродната душа.побърквам се на моменти но в други случаи просто заебавам приятелите.
ами да нещо подобно става с мен и една приятелка която вече не знам дали е приятелка.не че ме енаранила използвала или нещо от този род,но осъзнах че е тежък характер момичето.съжарявам го направо.иде ми да скъсам с нея понякога едва я изтрайвам.тя е малко надута по мое мнение понеже е живяла в друг град иучила озвестно време,а аз не съм свикнала още да живя с друг.просто да пне ви казвам какви разриви ставаа между нас.тя директно си ми казваше какво мисли за мен и просто ставаше противна.уф наистина вече не мога да гледам на нея по същия начин.лошото е ме майките ни са приятелки също и покрай нашите неща си развалиха приятелството.е може би с нея допуснахме грешки,но вече имам едно наум.

Ани
03-23-2007, 14:42
Имайте си приятели - излизайте вечер, веселете се, говорете си за дрехи, купони, коли, футбол, секс ако щете... Но най-добре не им казвайте нищо по-лично, не се знае кога ще го използват срещу вас или ще го разкажат не на място. Хората не заслужават доверие. Доверявайте се единствено на себе си! Това е моето мнение. Ако прекалено много се довериш, после боли, като разбереш, че си предаден. Ако не си слагаш много на сърце този и онзи, животът е по-лесен и приятен.

03-23-2007, 16:19
Имайте си приятели - излизайте вечер, веселете се, говорете си за дрехи, купони, коли, футбол, секс ако щете... Но най-добре не им казвайте нищо по-лично, не се знае кога ще го използват срещу вас или ще го разкажат не на място. Хората не заслужават доверие. Доверявайте се единствено на себе си! Това е моето мнение. Ако прекалено много се довериш, после боли, като разбереш, че си предаден. Ако не си слагаш много на сърце този и онзи, животът е по-лесен и приятен.
Знаеш ли,много си права...

kati_0513
03-23-2007, 16:37
Аз не искам такива приятели от около 3 или 4 години и едва преде година и половина- две постигнах целта си да се отърва от всичките си приятели, сега имам само познати, с които съм само на здравей- здрасти , за какво са ми приятели- предатели, които да чакат да им обърна гръб и да ми забият ножа... :P
Няма истински приятели на този свят, няма вече онова приятелство, за което може би могат да ви разкажат родителите ви... просто го няма !

mon4eto
03-23-2007, 17:00
POvqrvai mi i az imax edin takav slu4ai:izvestno vreme mi se misle6e za priqtel,no po kasno me "zaxvarli",no az se opomnix barzo i ve4e dori ne si govorim,no edno da ti kaja ne vsi4ki xora sa takiva!

iMillie
03-23-2007, 18:32
хах дамз в днешно време почти няма свестни хора - а тези които са такива са на изчезване :( много е трудно да намериш сродна душа но когато я откриеш няма да мислиш така както сега :-) аз намерих и то не 1 а 3-4 и толкова се радвах и ми беше толкова яко докато не дойде 8клас и докато не се разделих с тях - вече сме на 300км разстояние и сега нямам нищо. Е да уж има АМА са такива каквито ги описваш ти - има моменти когато се чудя да им вярвям ли да не го ли правя :? е мн ясно като имат мега самочуствие и не се усещат че е без покритие, като си мислят че света се върти около тях, като са егоисти ама тотални, като си мислят само как да те използват ... но дори и да го виждам не мога нищо да направя защото не искам да остана сама - а повярвай ме тогава е най зле. не се отказвай толкова лесно - продължи да търсиш и ще намериш се някой :wink:

mi6ata-vbox7
03-23-2007, 19:50
Priqtel?Ima hora koito ti se pravqt samo na fr a posle se okazva 4e ti govorqt zad garba!Pak na teb ne trqbva da ti puka za6toto na kraq precakaniq si ostava6 ti! :-)

evil_lady_in_black
03-24-2007, 07:59
Това не са приятели а само познати . Като мен аз нямам приятели само познати . Не искам да имам приятели . Найдобрия приятел ми е дневника и това е ...

SaSeTo
03-25-2007, 08:01
Абе хора вярно е,че в това,което казвате има голяма истина,ама дайте малко по - оптимистично и ще видите,че не сте съвсем прави :-)

03-25-2007, 17:48
Priqteli li?I to istinski!? Za sajalenie osaznah 4e moite sa mn malko,no pak za tova istinski!!!Mn se radvah kogato v na4aloto na osmi klas si namerih edna priatelka i bqh mn 6tastliva 4e za nqkolko meseca moje bi nie stanahme kato simvol na priatelstvoto 6toto nie postoqnno bqhme zaedno !Kade koi hodi se nie dvete zaedno,vsi4ko si spodelqhme,tq moje bi znae pove4e za men otkolkoto maika mi!!!I kvo??? Sq ne mojem da se ponasqme postoqnno se karame za6toto tq mi zabi noj v garba i to po kakav gaden na4in!!!Hodi da se mazni na edno momi4e,koeto ne moje da ponasq i v momenta i se pi6e za nai dobra fr!I v sa6toto vreme hodi i govori zad garba!I sega daje osaznavam koi znai kvi gi e govorila zad garba mi i 4e sig prodaljava da gi govori!Mi 4e to i az moga sq da otida i da se razdrankam zad garba i da kaja vsi4ki neini taini,ama za kvo-posle da me izkara 4e az sam porta i kljukarka!Pak i o6te mmi e gadno 4e taka tmi zabi noja v garba!Pak i znam 4e edin den nikoi nqma da moje da q trae i tq 6te e zagubenata kljukarka ..... ili pone se nadqvam!!!

white_chik
03-25-2007, 18:14
Жалко за теб,че имаш "фалшиви"приятели.Но има една поговорка,"кажи ми кои са приятелите ти,за да ти кажа кой си ти"

InviSibLe`SuN`__
03-26-2007, 14:18
В днешно време всеки мисли за себе си и трудно могат да се намерят истински приятели.За мен приятел означава човек,на който мога да звънна и в 3 сутринта и да му излея душата си,проблемите си и всичко,което е вътре в мен,както и той може да направи същото с мен.Истинските приятели трябва да се подкрепят и това не трябва да е само на думи.Като се замисля още не съм открила такъв човек,имам 2 много близки приятелки,които много обичам,но може би не ги чувствам толкова отдадени,в смисъл едва ли бихме направили кой знае каква жертва една за друга..може би аз бих направила,особено за едната,но те едва ли....И изобщо съм на мнение,че истинското приятелство същуствува,стига да го откриеш и да знаеш как да си приятел. :wink:

DevilWish
03-26-2007, 14:37
Еми аз съм сигурна за 1 момиче ,че ми е истинска приятелка и никога няма да ме предаде както и аз нея.
Иначе имам още 4-5 човека ,които мога да наерка приятели ,но това са такива "приятели" ,на които разчитам ,но не напълно.Нямам им 100 % сляпо доверие... :)