View Full Version : TQsna sum
Black`baby
03-20-2007, 13:34
ZDr imam edin vupros moje li da sam tolkova tqsna 4e dane moga da pravq sex probvah naskoro s priqtelq mi no dosta trudno mi go vkara i se otkaahme za dr put
malka_sladuranka
03-20-2007, 13:40
Просто си девствена. :-s
еми чак толкова тясна че да не правиш секс..не..Опитайте с лубрикант..взимате си презервативи Спортекс и вътре има лубрикант.Много е добър аз го ползвам и нямам проблеми с моята приятелка ;) Айде късмет!
или не си била достатъчно възбудена ;D
sh3_1s_7h3_0n3
03-20-2007, 14:27
или не си била достатъчно възбудена ;D
по-вероятно да е това... :D ако имаш проблеми с овлажняването - пробвай с лубрикант... върши добра работа :roll: :D
Victorya
03-20-2007, 15:15
взимате си презервативи Спортекс
Тези наистина са най-добрите. Не е възможно да си тооооолкова тясна че да не можеш да правиш секс. Някой по-нагоре го каза - просто си девствена :wink: Ай успех :) с повечко старание и настроение всичко се постига :)
Black`baby
03-20-2007, 16:15
mersi za otzivite moje bi e 6toto mi be6e mn napregnato i za tova da ne sam bila mn vazbudena
абе кви лубриканти бе .... мен тати ми е казвал има 2 неща важни по време на секса
1. ползвай презерватив
2. плювни за смазка :P
и не поста не е ебавка
BorderManager
03-20-2007, 16:19
И...
3. Пръдни, за да създадеш уют. :wink:
alkobalko
03-20-2007, 16:30
Възможна е да си по-тясна, защото си девствена, но това не означава, че е невъзможно да правиш секс. В началото може да те боли и да не ти е приятно, затова използвай някакъв лубрикант и кажи на приятеля ти да бъде много внимателен.
Спортекс са ебаси гадните презервативи..
Повече възбуда трябва. :)
Nadelina
03-20-2007, 16:58
Nqkoi momicheta kato ne sa pravili sex izvestno vreme gi boli.. pyk da ne govorim ako si devstvena.. Ne vqrvam da ima jena koqto da e chaaak tolkova tqsna che da ne moje da pravi sex... Btw... bolka shte ima.. neizbejno e! Prosto bydi MYJ i q iztryrpi... hoho... Kak go kazah seedno she te kolqt... Bazikam se.. Ne boli tolkova :)
Еми, нормално е да си тясна, след като не сте го направили още.След няколко пъти ще се поразшириш малко.