View Full Version : Родители-разведени
CrazyRydersCrew
03-20-2007, 16:37
От скоро моите родители се разведоха и като капак майка ми е имамла вразка с друг... чувствам се раздвоен и невероятно объркан. Държат се с мен много добре. Имам чувството че роднините се мразят и че аз съм между тях което ме побърква И всичко това е причина да почна пак цигарите. Кажете какво да правя...
FiRe_LaDy
03-20-2007, 16:40
Ami v takyv period e normalno da pochnesh da pushish.Vse pak vsichko se strupva vyrhu teb i ti go priemash nai - trudno ot vsichki ostanali.Spokoino vsichko shte si doide na mqstoto sled vreme.Gledai da ne go priemash tolkvoa seriozno.Vqrno,che e neshto mnogo gadno ... znam go akkvo e ot lichen opit.No shte ti kaja,che se prejivqva i ponqkoga e po dobre roditelite ti da se razdelqt ot kolkoto da jiveqt zaedno i vsqka vecher da ima skandali i karanci.
CrazyRydersCrew
03-20-2007, 16:45
благодаря за подкрепата
sladoled
03-20-2007, 19:55
Това, че са се развели си е техен проблем. Ти не си се развеждал с никой от тях...
Колкото до майка ти, тя също е човек. Погледни я като личност, не само като твоя майка. Може би в семейството не е имала това, което е отчаквала от брака си. Това не значи, че тя е престанала да те обича и да я вълнуваш. Същото се отнася и за баща ти.
Моите родители не се разведоха, но ми правеха живота ад ежедневно с кавги, упреци един към друг, с манипулациите, които ми прилагаха за да ме печелят на тяхна страна/все ми се иска да мисля, че е било несъзнавано/. И направиха от мен една невротичка, неуверена във себе си и не доверяваща се на хората.
Какво си загубил и какво си спечелил от този развод едва ли ще разбереш някога. Просто си живей живота, човече! Всичко друго е бла, бла...
maybelline
03-27-2007, 05:48
Оф аз бих се радвала да съм в твоето положение :lol:
И аз съм в същото положение, но поне така е по-добре според мен.По-добре разделени, отколкото всяка вечер да ставам свидетел на скандалите им.А относно роднините - нормално е.Настройват се едни срещу други, но няма как, така ще е занапред.А относно цигарите - и аз ги почнах пак точно заради това, но сегла след като нещата поотминаха се замислям да почвам да ги спирам..Така че споко, всичко ще се нареди след време :wink:
е какво трябва да направиш...нищо няма да правиш!ти се радвай че всички те обичат!това е най-важното!наще като се разведоха неможах да ги спра така че....няма смисъл да се опитваш ако мислиш да правиш това!
Тва е най-глупавото нещо, децата да се обвиняват за развода на родителите си.
А майка ти явно от този брак не е получила това, от което е имала нужда. Така че така е по-добре и за двамата. И баща ти няма да е лъган и майка ти няма да се тормози повече. А това, че двете страни се мразят е нормално... Общо взето е глупаво, но щом са си избрали да не се тачат много много техен си проблем.