PDA

View Full Version : Майка ми...

Lorraine
03-20-2007, 18:11
Тя го направи...отново..омръзна ми да ми крещи за най-малкото нещо!Знам,че съм единственото нещо в живота й,което не е перфектно,но защо трябва да ми го натяква?!Писнало ми е да ме обижда както намери за добре,дори нищо да не съм направила.Вчера й бях поръчала да се обади на дядо ми,за да донесе едно такова за подстригване,че исках да ми направи нещо като бретон,понеже няам време да ида на фризьор..и така тфа нещо било пуснато при чантите нейните с багажа от село,явно докато съм ги оправяла съм го хвърлила,понеже не го бях видяла никъде!Днес реших сама да се опрая и тръгнах да отварям шкафчетата но не го видях иии помислих,че е в дамската й чанта и е забравила да ми го даде снощи,но не..преди малко я питах къде е и тя се ядоса и като почна да ми вика,че аз съм била виновна и т.н...писна ми да плача постоянно заради нея,писна ми да ми се кара без да има причина,без дори да съм виновна,писна ми да ми взема дрехите и всичко останало и да ме заплашва.Вярно,че нямам време да оправям вкъщи,но аз дори нямам време да погледна себе си,камо ли нещо друго!И..само когато види 6 в бележника тогава чувам „обичам те”...толкова много ли й преча,така ли не оценява нищо ,което правя...понякога си мисля,че е по-добре да ме няма..да изчезна и повече да не ме види :smt010

03-20-2007, 18:22
i pri men e imalo takiva slu4ai.znam kakvo ti e na sarceto,ama az pone p1k ne si zatvarqh ostata pred maika mi,kogato si go iskarva na men az si otvarqm ostata i i kazvam vsi4ko v o4ite,nezavisiomo dali 6te se zasegne ili ne,ama posle idva i mi se izvinqva.naistina znam kak se 4uvstva6 i ne si trai,ne se ostavqi da te trtira taka ami malko si otvori ostata pred neq

Lorraine
03-20-2007, 18:31
Ако си я отворя-тя ще ми я затвори...няа да ми посяга за 1 път се пак.а и дори да кажа нещо,ще ми каже примерно "ся няа да си боядисаш,забранявам ти,такава използвачка си,писнало ми е от глупостите ти" ](*,)

03-20-2007, 18:36
e nz ama az kato si otvorq ostata na moita mama i tq si osaznava gre6kite i posle idva mi sa podmazva

Glezanka
03-20-2007, 19:01
Twa s podmazwaneto e tolkowa tbpo ... ne trqbwa da si otwarqsh ustata za da nakarash maika si da se chuwstwa zle,a za da osuznae greshkite si!M neznam no sqkash sum imala podobni problemi kato na awtorkata na temata,prosto maika mi ne se useshta kak ponqkoga me obijda(s deistwiq).Edin den mi kipna wzeh da rewa,kazah i nqkoi istini(koito do togawa ne smeeh da i kaja,zashtoto wse pak mi e maika,nemoga da i goworq wsqkak) i sqkash neshtata se pooprawiha.A otnosno belejnika ... ako donesa 6,maika mi wednaga kazwa "Mda kaji sega otkogo prepisa." ili ako i zanesa 5 tq wednaga "Eee shto ne e 6."Tq e adskata maximalistka,kazwala sum i mn puti che ot ambiciozni maiki,izlizat hilawi deca ... Spored men razgoworyt e nai-dobriqt wariqnt za nqkakuw kompromis.Wse pak trqbwa da se nameri obsht ezik. :P