View Full Version : mnogo molq za s1veti
in_the_end
03-20-2007, 20:13
Zdr na vsi4ki . V4era s priqtelq mi spahme zaedno ( ne za 1-vi p1t ) i sled kato useti 4e 6te sv1r6va si izvadi penisa ot mene i kakvo da vidim ! Prezervativa beshe razdran a spermata mu v1tre v men ! Prezervativa ne beshe obiknoven a sportex ! Pih postinor sled 2 nai mnogo 3 4asa sled akta ! Pomaga li postinora i kak da razbera dali e imalo efekt v1rhu men molq vi kajete ! Mnogo me e strah , a nie se pazim blagodarq vi predvaritelno
malka_sladuranka
03-20-2007, 20:18
Помага, че за какво е иначе...? Иначе си направи тест след седмица, за да си сигурна.
Zdr na vsi4ki . V4era s priqtelq mi spahme zaedno ( ne za 1-vi p1t ) i sled kato useti 4e 6te sv1r6va si izvadi penisa ot mene i kakvo da vidim ! Prezervativa beshe razdran a spermata mu v1tre v men ! Prezervativa ne beshe obiknoven a sportex ! Pih postinor sled 2 nai mnogo 3 4asa sled akta ! Pomaga li postinora i kak da razbera dali e imalo efekt v1rhu men molq vi kajete ! Mnogo me e strah , a nie se pazim blagodarq vi predvaritelno
emi tfa e -ponqkoga se kusat,dori da sa kachestveni! Sled kato si pila postinor nqma za kakvo da se trevojish :) no za vseki sluchai i testche si napravi,za da si absolutno sigurna :P
pila si postinor ne se trevoji deistva ili pone pri men podeistva.sled sedmica edin test za bremennost napravi ako iska6 i ako ima6 smelost de.6toto na men kato mi se slu4i da pqi postinor bqh taka napla6ena da ne bi d ane mi podeistva 4e me be6e strah da si napravq test.
no na mn hora e podeistval ne se trevoji.dano ti doide skoro...sega sled postinora mn 6et ti se razbarka idvaneto mu.ima sqkakvi slu4ai na nqkoi im idva po rano na drugi to4no na datata na treti im zakasnqva no im idva...kasmet ti jelaq no ne se trevoji.a i imai i v predvdi 4e moje da go zabavi6 ako se pritesnqva6 prekaleno i taka da se panikiosva6 o6t pove4e za tva po spokoino.postinor pomaga!!!
a prezervativat e mn kofti kato se skasa:( no moej da e imalo vazduh otgore i za tav da se e skasal...
KaL1StRa^^
03-20-2007, 20:26
Kondomite se kasat za6toto ne gi slagate pravilno ne trqbva da ima vazduh :!: 8)
mnogomili4kata-sf
03-20-2007, 20:32
Kondomite se kasat za6toto ne gi slagate pravilno ne trqbva da ima vazduh :!: 8)
Подкрепям с всичките си ръце и крака
KaL1StRa^^
03-20-2007, 20:41
10x 8)
alkobalko
03-21-2007, 04:20
Не се притеснявай, помага, нали за това е създаден. След седмица тест, за да се успокоиш и готово.
Най-вероятно няма проблем, доста е ефикасен Постинор-а.И тест, както казаха.
john_kaleka
03-21-2007, 08:14
Няма да има проблеми!споко случвало ми се е тва!
DevilWish
03-21-2007, 09:24
Еми случват се и такива неща ,щом си взела хапче спокойно.Надявам се нищо да ти няма.Просто след една седмица за твое успокоение може да си направиш едно тестче.
KaL1StRa^^
03-21-2007, 12:00
Mislq 4e temata e iz4erpana i nqma nijda ot o6te komentarii :roll: 8)
MyLiVeStYlE
03-21-2007, 13:33
sled sedmica 1 trst4e i gotovo no mislq 4e nqma da ima posledstviq :) speh i posle kai kfo e stanalo.. ;)