View Full Version : Hm..
Zdr!Izvinqvam se predvaritelno,na horata koito mislqt che temata e glupava.Hodq s edno mom4e ot 1 mesec,poznmavam go ot 2.KOgato sme si govorili za sex,toi mi kazva,che ako napravim sex,shte se vlubq v nego... i neshtata m/u nas she sa po dobre, normalno e,znam che sexa pravi vryzkata pylnocenna,no az sym devstvena, na 15 nenavyrsheni ... Ne sym gotova da go napravq.KOgato trygnahme pyrviqte dni,kato govorihme za tova,toi mi kaza,che ako ne pravim sex,nqma da me tyrpi poveche ot 4 meseca.mnogo mistana kofti.Az mnogo dyrja na nego.Nishto che oshte ne go poznavam,ne poznavam nikoi ot priqtelite mu i voobshhte popadnah v napylno nepoznat svqt.Ta kato mi go kaza,tova mi stana gadno, se pak se kakvo tolkova....Predi nqkolko dena napraivhme mesec ot kakto sme zaedno.Togava pak zagovorihem za sex,toi mi kaza che she me chaka,kogato sym gotova,napravi mi vpechetlenie,razlikata ot pyrvite dni, i ot po minalta vecher.Dnes bqhme v tqh i gledahme tv.Posle si legnahme...zashoto ni se speshee..pochanhmee s celuvki,usetih che raboatta stava napechena,beshe mnogo vyzbuden.trygna da razkupchava dynkite mi,no az g ospirah.Taka nqkolko pyti i poslee veche mu pozvolih.Ostanha po belui toi raboteshe taka..Licheshe che mu beshe hubavo,ne otricham i na men.Po edno vreme sprqhme...zashoto toi vidq..che neshtoo se zamislqm...Popita me kakvo mi e..No az mylchah..pomili me da mu kaja kakvo mi e..az ne smeeh da mu kaja,che go obicham.tva go bqh razbrala otdavna,no ne smeeh da mu kaja.E kakto i da e...kazah mu go i toi vyzklikna "taka li,dosta iznenadvahto" prodyljihme... posle stana toi i vlezna da se chipka,a az sednah na kompa mu... izleze obleche se i neznamm sqkash veche beshe drug,ne moga da opredelq kak se promeni,kym dobro ili kym po zle...Ili samo si bqh vnushila.Ta iskah da popitam,vyzmojno li e vehce da ne ysm mu interesna ??? :( Izprati me do nas,govorihme si kakto vinagi.no me e strah!
ABSOLUTme
03-21-2007, 17:26
ами след като след 1 месец връзка си се изпуснала с това 'обичам те',остава само да му пуснеш и да те боцне,за да може да мине на следващата.
не си мисли,че с тези 2 думи ще го впечатлиш. предполагам,че той е по-голям от теб,поне на 18-20,а ако се казва Тошо,Хосе или Пецо,направо си обирай крушите(тея мои приятели обичат да забиват малолетни :lol: ).моят съвет е са следваш собствените си желания.ако не си готова да правиш секс,не си насилвай психиката и тялото,няма да се получи мила.или ще стане,но няма да имаш от най-прекрасните спомени.
това 'обичам те' може да го е наплашило,защото 1/той не иска сериозна връзка,а само да шиба някоя и 2/той не е имал сериозна връзка и се страхува от собствените си чувства към теб.мн малко време е минало,откакто сте заедно,ти си мъничка още..не насилвай нещата,за всичко си има време..
адявам се да вземеш възможно най-правилното решение,т.е. ако продължи да те насилва и да настоява,въпреки че вижда,че не си готова,да му биеш шута! :smt008
umno_mace
03-21-2007, 17:31
podkrepqm s dve ruce kazanoto po-gore ;)
nqma za kude da burza6, mili4ka :)
krem4et0
03-21-2007, 20:01
От споделеното от теб си правя две заключения-тоя иска само секс,а ти си много глупава. И не го обичаш да ти кажа. маое да си влюбена,ама не го обичаш. И за бога къде са тези родители-15 годишни спят при гаджетата си, а са такива само от месец! Ужас!!!!
KaL1StRa^^
03-21-2007, 20:20
Neka vi spodelq moeto mnenie kak misli edno mom4e kogato e s priqtelkata si i kakvo misli edno momi4e kogato e s priqtelq si.Ne mome4etata kato si hvanem priqtelka si mislim da q opravi i da minem kum sledva6ata,a edno momi4e kogato e s priqtelq si iska da se gu6kat vav kresloto i da gledat lubovni filmi da si govorqt mili dumi i ten podobni.
Nz az taka mislq t'va e moetio mnenie. :) 8)
n1ght_shadow
03-21-2007, 20:22
ne si4ki mom4eta sa takiva kakvito gi opisa
KaL1StRa^^
03-21-2007, 20:23
[quote="krem4et0"]От споделеното от теб си правя две заключения-тоя иска само секс,а ти си много глупава. И не го обичаш да ти кажа. маое да си влюбена,ама не го обичаш. И за бога къде са тези родители-15 годишни спят при гаджетата си, а са такива само от месец! Ужас!!!![/qu
suglasen sum.Az sam na sa6tata vazrast no pone mislq sas sivoto si ve6tesvo.Za tui ne praq gluposti 8) :wink:
HagpycaH
03-22-2007, 09:01
Ми мойто мнение е че ако не си готова физически и психически не трябва да го правиш да не е единственото момчеаз сам момче и ти го казвам от личен опит защото и аз сам казвал на момиче това което ти е казал той но с течение на времето осазнах че сам направил голяма възраст вече когато изгубих момичето което наистина мн обичах но човек се учи от грешките си.
DaniFilth
03-22-2007, 09:20
От споделеното от теб си правя две заключения-тоя иска само секс,а ти си много глупава. И не го обичаш да ти кажа. маое да си влюбена,ама не го обичаш. И за бога къде са тези родители-15 годишни спят при гаджетата си, а са такива само от месец! Ужас!!!!
mnogo podkrepqm tova mnenie edno e da si vluben drugo e da obicha6 napravi razlikata kolkoto za nego-za nego si porednata broika