View Full Version : Защо мъжете харесват толкова оралната любов
HagpycaH
03-21-2007, 19:35
Толкова много връзки са се разпадали именно заради неразбиране на този така прост въпрос, че статистиците просто не се наемат да изчисляват.
Оралната любов винаги е издигана в култ от мъжете и мразена от жените. Предразсъдъци, отвращение или неразбиране, без значение причината, хиляди мъже са лишени от това удоволствие, а хиляди жени не разбират защо нещата с партньора им не вървят.
Разнообразие
Рутината в сексуалния живот убива желанието и на мъжете и на жените. Смяната на позите променя усещането и това го знаят чудесно всички дами.
С оралната любов е същото. За разлика от жените, които имат няколкостотин повече нервни окончания и могат да изпитат поне два вида оргазъм, мъжете са малко ощетени в тази област и оралната любов всъщност е единственият начин да сменят малко усещанията.
Гледката
Повечето мъже мечтаят от невръстна тийнейджърска възраст да видят застанала на колене жена, която се е отдала единствено на това да достави удоволствие.
Просто приемете, че докато жените мечтаят да се разхождат на лунна светлина по плажа с мъжа на мечтите си, който е смесица между Джони Деп и Вин Дизел, например, момчетата са далеч по-практични.
Скоростта
Фактът, че оралната любов е нещо „специално“, както и това, че усещането е по-различно от обикновено, кара мъжете бързичко да „излитат в небесата“. Стимулирането по различен начин усилва усещанията и логично води до по-бърз край.
Nadelina
03-21-2007, 19:45
A az ne sym pravila svirka nikoga........
HagpycaH
03-21-2007, 19:47
A az ne sym pravila svirka nikoga........
Е ти може да не си но има мн други момичета които са както на нас ни харесва оралната любов и на момичетата им харесва поне така мисля.
My_Infernal_Majesty
03-21-2007, 19:51
Защото сте такива- просто мислите най-вече с оная си работа дето искате да й се прави орална... е затва. Жените и мъжете са си просто от различни планети и никога няма да сме напълно на едно мнение по някои въпроси. /по много въпроси всъщност/
Pisence{}{}{}
03-21-2007, 19:51
Men pak super mn me kefi da pravia oralna lubov na priatelia mi nikoga ne sam bila protiv tova, nito e imalo pat toi da mi namekne 4e iska i az da mu otkaja.Ne vijdam kakvo losho ima v dostavianeto na tova udovolstvie. :)
HagpycaH
03-21-2007, 19:53
Men pak super mn me kefi da pravia oralna lubov na priatelia mi nikoga ne sam bila protiv tova, nito e imalo pat toi da mi namekne 4e iska i az da mu otkaja.Ne vijdam kakvo losho ima v dostavianeto na tova udovolstvie. :)
Еваларка ти правя!
KaL1StRa^^
03-21-2007, 19:55
Taka sme sazdadeni vsi4ki maje . Prosto na6eto tqlo go iziskva i si go postavqme za cel za6toto e dosta priqtno .Edna mnogo priqtna trapka.Trqbva da ima razlika vav seksualnite jelaniq na dvata pola ne6to kato magnita plusa i plusa nemogat da se privli4at kakto i munis sus minius trqbva.
xmm pone az taka mislq nz moje i da gre6a az taka vijdam raotite.
HagpycaH
03-21-2007, 20:01
Коалка нещо против правилата на форума ли сам направил като сложих статията ако сам направил я истрий или заключи мислех че ще бъде интересно да я сложа.
shadow4e
03-21-2007, 20:04
Френската любов е страхотна:):):) Обожавам да правя... Доста минути, в самотните нощи минават във фантазии на тази тема хахаха
Оралната любов винаги е издигана в култ от мъжете и мразена от жените.
Това пък въобще не е вярно. Много жени обичат да правят свирки.
А това за разпадането на връзките не се дължи точно на отказа от свирка, а на липсата на доверие в партньора. Говорим за мъж и жена, а не за хлапета и връзка 1-2 седмици. В такъв случай дългата връзка прекъсва, защото мъжът усеща, че щом той може да достави такова удоволствие на жената до себе си, а тя не може или защото я е "гнус" или защото си мисли, че той не я уважава. И двете неща означават, че връзката куца и нещата са по-дълбоки от едната свирка.
За мен лично свирката е нещо много по-лично от секса и трябва да съм сигурна в човека до себе си, за да се отпусна и да го направя.
HagpycaH
03-21-2007, 20:05
Еми вари обяснявай на твърдоглави хора.
shadow4e
03-21-2007, 20:07
Не схванах:) Аз ли съм твърдоглава или?
KaL1StRa^^
03-21-2007, 20:09
Интересна статийка.
Mersi za podkrepata :)
Th3WildAng3l
03-21-2007, 21:43
Подкрепям.
NiksaN4o
03-21-2007, 22:40
My_Infernal_Majesty каза :
Защото сте такива- просто мислите най-вече с оная си работа дето искате да й се прави орална... е затва. Жените и мъжете са си просто от различни планети и никога няма да сме напълно на едно мнение по някои въпроси. /по много въпроси всъщност/
Е какво ти значи си някаква егоистка така ли? Щото на тебе ти е хубаво когато ти доставят удоволствие, но не искаш да отвръщаш? Ако обичаше някого щеше да си на друго мнение... [-( ще се въздържа от по-нататъчни коментари ... #-o
`Death`Whore`
03-21-2007, 22:46
TTrqbva da ima razlika vav seksualnite jelaniq na dvata pola
Значи перфектната комбинация в леглото е "той умира за свирки, на нея са И неприятни"? Ето ти разликата. Не ми се вижда, че си прав...или може би имаш предвид друго?
HagpycaH
03-22-2007, 08:10
Савсем нормална си е оралната любов
gabituuu
03-22-2007, 08:22
оралната е страхотно изживяване и за двамата,аз с удоволствие я практикувам а и чесно казано смятам че вече отмина времето на предразсъдъците и все повече жени с желание доставят удоволствие на партньора си
HagpycaH
03-22-2007, 08:27
оралната е страхотно изживяване и за двамата,аз с удоволствие я практикувам а и чесно казано смятам че вече отмина времето на предразсъдъците и все повече жени с желание доставят удоволствие на партньора си
Напълно съгласен!
DaniFilth
03-22-2007, 09:01
oralnata lubov e klu4yt kym the best sexxxx \:D/
Аз много обичам да доставям удоволствие на приятеля си по този начин.
Няма нищо по-хубаво от това да гледам как се гърчи от кеф.
HagpycaH
03-22-2007, 09:05
Мм аз се дразня на момичета които ми казват не никога няма да правя свирки а у и след извесно време като направят 1-вата крачка и им хареса и продалжават да праявят а твърдяха че никога няма да правят.
Мъжките обичали свирки.
Нищо ново.
HagpycaH
03-22-2007, 11:38
Че кой е казал че е нещо ново просто сложих статията защото мисля че е интересна. :-D
Аз много се кефя, когато ми правят. Направо е супер. Не може да се опише.
Ясно, че се кефите, ама защо точно ?
Заради многото лигички и вакуума ? :-D
Ммм, добре.
Ще ми се няяяяякога да ми кажете защо и какво е усещането..
някакъв олигофрен преди време ми обясняваше,
че обичал да вижда дълги коси от двете страни
на поклащащи се гърди..знаеш ли ги ..
Фешън момче
03-22-2007, 11:54
Ами то е едно необяснимо.
malka_sladuranka
03-22-2007, 12:27
Аз не виждам нищо лошо в оралната любов. Ако се прави с желание, може да достави огромни удоволствие както на мъжа, така и на жената.
Някой по-назад беше казал, че свирката е нещо много по-лично от секса... Напълно я подкрепям. Не бих свирила на всеки, с когото бих си легнала. Трябва най-малкото да му имам доверие, а може би и да го обичам.
Schnitzer
03-22-2007, 12:51
Много малко жени "мразят",може да не им доставя удоволствие ама чак да я "мразят"...На моята приятелка даже много и харесва :-D :-D
malka_sladuranka
03-22-2007, 12:57
Някой по-назад беше казал, че свирката е нещо много по-лично от секса... Напълно я подкрепям. Не бих свирила на всеки, с когото бих си легнала. Трябва най-малкото да му имам доверие, а може би и да го обичам. Това е така. С това твърдение съм напълно съгласна.
Някой по-назад беше казал, че свирката е нещо много по-лично от секса... Напълно я подкрепям. Не бих свирила на всеки, с когото бих си легнала. Трябва най-малкото да му имам доверие, а може би и да го обичам. Това е така. С това твърдение съм напълно съгласна.
И аз.
Nadelina
03-22-2007, 13:01
Znachi za tova ne iskah da duham na staria si priatel - shtoto ne sym go obichala... A na segashnia mi iskam - obicham goooo .. yes yes :-D :-D :-D
MalKa_BLuDnica
03-22-2007, 13:05
олеле :razz:
ThePainIsReaL
03-22-2007, 13:53
За мен оралната любов е по-интимна от самия секс. И не бих я правила на всеки, с когото ще правя секс. Трябва да познавам добре човека отсреща, да ме уважава и цени, а не да гледа на мен като на обект, чрез който може да задаволи физическите си нужди, и след това да се хвали.
Иначе определено ми харесва много, да правя и да ми правят, така че нямам нищо против, стига да е на човек, на когото имам доверие и е важен за мен. Ако е на гаджето ми - много ясно, че ще искам и няма да съм бъкана с предразсъдъци .. :roll:
Хубаво нещо си е този вид доставяне на удоволствие ..
ivelin9021
03-22-2007, 14:00
oralnata lubof e lubavo ne6y mn e qky ;)
vsichki jeni haresvat da gi lijat ... ami i na mujete im haresva da im duhat ;) az dosega ne sym chul edin myj da e kazal: "mrazq da lija"... jeni kakvo da gi pravish... :) inache imam priqtelka koqto si UMIRA da pravi svirki :) zashto kazvate che ne bihte pravili svirka na vseki s koito bihe si legnali? kakvo mu e tolkova sykralnoto nemoga da razbera?!? az lichno ne vqrvam v liubovta i za men vsichko e gonene na platonicheski interesi i moje bi zatova ne vi razbiram no iskah prosto da popitam zashtoto mi se struva glupavo :))
shadow4e
03-22-2007, 14:09
1.Защото някои мъже са супер зле и като някое момиче им напарви свирка и веднага търчат да разпространят на всички и то го разпространяват по гаден начин. За мен лично това има огромно значение. Приятелите ми знаят, че правя орална, но не ми се иска цялото училище да го коментира. Не че има нещо лошо в правенето, но просто не е пирятно на всеки ъгъл да те коментират.
2. Уважението. Н е нужно този мъж да ме обича, достатъчно е да ме уважава като личност.
HagpycaH
03-22-2007, 14:31
1.Защото някои мъже са супер зле и като някое момиче им напарви свирка и веднага търчат да разпространят на всички и то го разпространяват по гаден начин. За мен лично това има огромно значение. Приятелите ми знаят, че правя орална, но не ми се иска цялото училище да го коментира. Не че има нещо лошо в правенето, но просто не е пирятно на всеки ъгъл да те коментират.
2. Уважението. Н е нужно този мъж да ме обича, достатъчно е да ме уважава като личност.
Добре казано.
мнооооо ми е кеф кат прая свирки на приятеля ми даже първия път аз самичка няккси ми се прииска да го лизна шото много си го обичам и затфа.. мноо е яко който е с предрасъдъци да не го прави бе...