Влез

View Full Version : Ранният секс правел от младежите престъпници!

HagpycaH
03-22-2007, 08:31
Американски социолози откриха връзка между започването на сексуалния живот и престъпленията, съобщава Ройтерс.

Според направените изследвания, колкото по-рано един тийнейджър започне да прави секс, толкова по-голяма е вероятността после да се забърка с неподходящите хора и да извърши различни престъпления.

„Заключението направихме след анкетиране на 7 000 ученици от Ню Йорк“, обяснява Стейс Армър, ръководител на изследването.

„Според нашите данни, тийнеджърите, които започват да правят секс по-рано от съучениците – между 11 и 15 години, са по-склонни след това да се забъркват с криминални типове“, обяснява тя.

„Причината се крие в това, че деца, които започват сексуалния си живот толкова рано, явно страдат от липса на внимание и разбиране в семейството и търсят „топлота“ на друго място.

На тази възраст, разбира се, все още е прекалено рано да се говори за разбиране на секса като такъв и затова децата са податливи на лошо влияние“, продължава с разсъжденията Армър.

Всъщност основният проблем се крие в това, че ако даден тийнейджър „изпреварва“ връстниците си и започне да прави секс много по-рано от тях, той вече не намира приятели сред съучениците си, а търси контакти с по-големи от него.

„Знаете, че не всички по-големи ученици влияят добре на по-малките. Нашите резултати показаха, че започналите да правят секс много рано тийнейджъри попадат в полицейските регистри за нарушаване на обществения ред, употреба или продажба на наркотици, разрушаване на обществена собственост“, се казва още в анализа.

Според специалистите основната причина за ранното полово съзряване на тийнейджърите е липса на комуникация в семейството.

„Родителите не обясняват на децата си нищо. Малките научават необходимото от приятелите си и за да задоволят любопитството си, „опитват“ от секса много преди да могат истински да го оценят“, завършва Стейс Армър.

Мисля че статията е доста интересна съгласни ли сте с това твърдение?

DaniFilth
03-22-2007, 08:34
Родителите не обясняват на децата си нищо. Малките научават необходимото от приятелите си и за да задоволят любопитството си, „опитват“ от секса много преди да могат истински да го оценят“, завършва Стейс Армър.

pri mene ne e taka maika mi vsi4ko mi e kazvala i sega ako q pitam ne6to 6e mi otgovori

HagpycaH
03-22-2007, 08:36
Виш при теб може да е така но не всеки родител отделя време на детето си да обяснява за секса защото са мн натоварени работа ангажименти.

Victorya
03-22-2007, 08:39
Виш при теб може да е така но не всеки родител отделя време на детето си да обяснява за секса защото са мн натоварени работа ангажименти.
А повечето родители са и старомодни и ги е срам да говорят на тея тема. За тях тя е табу и това убеждение е насаждано у хората от много време...

HagpycaH
03-22-2007, 08:43
А повечето родители са и старомодни и ги е срам да говорят на тея тема. За тях тя е табу и това убеждение е насаждано у хората от много време...
Добре казано.

DaniFilth
03-22-2007, 08:44

И майка ми е заета пък винаги като имам проблем ми отделя време :!:

HagpycaH
03-22-2007, 08:47
Аве знаеш ли през каде ми е за майкати не ме дразни това е статия да не сам я писал аз това са иследванията на сексолозите то ако става вапрос всяка майка ще отдели време на детето си.

gabituuu
03-22-2007, 08:48
от къде я изкопа ? според мен твърдението им не е много обосновано в смисъл че вече масово се започва със секса по рано но всички ли стават престъпници?освен това има др мн по важни фактори.това че когато "даден тийнейджър „изпреварва“ връстниците си" търси контакти с по големи винаги го е имало но това не значи че от всички възможни хора с които може да общуваш ще попаднеш точно на неподходящите.дори напротив според мен движейки се в приятелски кръг в който хората са по големи и по опитни малко или много се влияеш...с какъвто се събереш такъв ставаш - с по големи - порастваш :) а и не знам но мисля че сексът успокоява,изразходваш енергия и се чувстваш по ведър и щастлив едва ли поражда негативни емоции и тн за да се стигне до агресия и престъпления :smt017

gabituuu
03-22-2007, 08:52
хм не всяка има такива които от срам или невежество по темата не говорят за секс,накотици и все такиа важни теми,който ни интересуват и накрая се получава така че някой хора намират неточна и невярна информация...
иначе определено смятам че семейството е най важният фактор за формирането на характера на даден човек - дали ще стане престъпник може би зависи най вече от възпитанието,когато не става дума за някакво заболяеане де :)
а надрусан ти какво мислиш за тази статия не разбрахме :)

HagpycaH
03-22-2007, 08:54
Еми намерих я статийката и реших да я сложа ти сам каза с каквито се сабереш такъв ставаш това е вярно но защо опрекваш мен в случея не сам писал аз тази статия просто я сложих а вие изразявата своето мнение.

gabituuu
03-22-2007, 09:07
кой те опреква ? аз казах мнението си за статията не сам казала нищо за теб и тн дори отделно те питах за мнението ти :D

HagpycaH
03-22-2007, 09:08
кой те опреква ? аз казах мнението си за статията не сам казала нищо за теб и тн дори отделно те питах за мнението ти :D

Сорка грешката е моя извинявам се.

Victorya
03-22-2007, 09:14
Всъщност в статията има доста истина... Това което ние наричаме малолетни курви и ги упрекваме че са станали такива, тези които са на 11 и правят секс, всъщност техния проблем явно се крие много по-дълбоко. Те не се нуждаят от упрекване а от помощ...Трагично е как все по млади момичета се забъркват със все по възрастни мъже...надживяват възръстта си само че в лошия смисъл... Дано някой по умен от мен направи нещо по въпроса иначе до къде ли ще стигнем :-k

quench
03-22-2007, 09:19
еееех,защо затворихме ТВУ-тата.....

malka_sladuranka
03-22-2007, 11:28
А не може ли да се разгледат нещата от малко по-различен ъгъл? Например: Малолетните, извършили престъпления, имат сексуални контакти. :-s

HagpycaH
03-22-2007, 11:32
Има нещо такова и аз сам на 16 малолетен и аз сам криминално проявен ама нз на какво се далжи това сигурно от компанията с която сам се събрал.

Schnitzer
03-22-2007, 13:09
Да бе,секса няма много общо с престъпленията....ти се събери с крадци и мошенници,даже и да си девствен ще станеш като тях,освен ако не ти доиде акъла :wink:

Mad&Bad
03-22-2007, 13:18
Секи има право на избор, кога да започне половия си живот, а именно когато се почувства готов. Пък тва, че някои се мислят за безсмъртни си е техен проблем, и няма нищо общо със секса!!!

quench
03-22-2007, 13:32
много философски поглед върху проблема,браво! =D>

HagpycaH
03-22-2007, 14:33
Вярно е секи има свое виждане на нещата.

gangbang
03-22-2007, 15:14
Престъпността и секса немат нищо общо. Некой като се шиба на 13 и ставал престъпнки... ха ха :-D Или па щото е престъпник е по напред с матриала от другите и мое чука, па ония чекат. Я бегайте с тия американски пропаганди :lol: