View Full Version : Q:Как да го направя ....
Много ми е чудно (понеже до сега не съм го правил) как да го направя. Смисъл като вкарам гумата в/у пениса и пойда да права раоботата и като идва вече края вътре в момичето или одвън да свърша. Смисъл с презерватив, а не без!
Некой по компетентен да отговори, че си нямам ни най малка прецтава =)
HagpycaH
03-22-2007, 08:49
Еми чесно казано по добре като ти идва вън в кондома да се испразниш защото може да се е скъсал и ако не се е скъсал може да има някаква дупчица аз карам на сигурно когато ползвам кондоми вън от свършвам.
DaniFilth
03-22-2007, 08:53
nai dobre e da svyr6i6 otvyn posle da si nqmash problemi a do kolkoto slaganeto na prezervativa sloji go i posle s ryka go razvii nadolu te taka sa napraveni 4e sami da se razviqt no vnimavai mnogo da ne go sky6a6 i da nqma vyzduh v nego sy6to taka trqbva da si go dosta "nadyrvil" za da go sloji6 ina4e ni6to nqma da stane :D
Hell's Angel
03-22-2007, 09:05
Ахахаха! :D Направо ме разби с тоя въпрос бе,Гошков!
Като си с презерватив какво значение има според теб къде ще свършиш!Ти май не си дорасъл още за такива работи!
Да ти кажа ли все пак как най-лесно се слага презерватив?Хващаш резервоара между палеца и показалеца,поставяш го върху пениса и развиваш презерватива надолу с другата ръка,или със същата,ако можеш.В резервоара не трябва да има въздух,защото може да доведе до скъсване! :wink:
kat4enceto
03-22-2007, 09:24
преЦтава 1 не се пи6е така!!!!
2. пи6е се така:представа!!!!!!!
Няма от какво да се безпокоиш, дори и да свършиш в нея, ако презерватива не е бил скъсан.Все пак е важно и как ще го поставиш, защото от това също зависи дали ще се скъса.А и също и момичето трябва да е съгласна дали ще свъришиш в нея.
KaL1StRa^^
03-22-2007, 11:11
Hahahahha e i kvo ot tva 4e e dopusnal gre6ka nemoa razbera te ne prai6 li gre6ki :!: :smt011 tvarite me s tezi izkazvaniq
А знаеш ли, че в българския език не се пише с "4" и "6", а си има букви "Ч" и "Ш" ](*,)
И тръгнала да прави забележки........ я се скрий и не се излагай повече [-X
За такива неща не се говори на такова публично място. Това е обществено недопустимо. Табу му викат.
MalKa_BLuDnica
03-22-2007, 13:14
karai na sigurno da ne stane tatko bez da iska6..svur6vai otvun! [-o<
ThePainIsReaL
03-22-2007, 14:51
Ако си поставил внимателно презерватива, няма да имаш проблеми . Не се случва често късането.
Мен лично по-добре ми се струва да свърши в мен, когато е с кондом .. смисъл, мисля си, че няма да ми стане приятно да си го извади точно преди тва.
VortexSuperV
03-22-2007, 15:03
ОМФГ цял пост,за да направиШ бележка на някой,че е объркал една буква ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) А по темата за по сигурно свърши извън момичето.С такива неща не трябва да се рискува. [-X
Ако става въпрос се пише "отвън", а не "одвън"... И аз да "наводня" веднъж. :P
Научете си родния език, моля ви.
А въпроса ти, авторе, е отговорен поне на 3-4 теми на първа страница-снощи и дори и анкети гледах. Съветвам те да почетеш другите теми...
Няма проблем (принципно) и "одвътре" и "одвън" (пиша на твоя език, да ме разбереш), тъй като презервативите служат (...?!....) именно (представи си) за да спират сперматозоидите.
Поздрави, AngelOfDarkness
hahavteen
03-22-2007, 16:36
[b][i]Emi poprincip prezervativite sa napraveni to4no za da moje mom4eto da svur6i "vutre" bez da se strahyva ot eventyalna bremennost ili bolesti.Ako si sloji6 kondoma kakto triabva niama problem da svur6i6 v neia.. :roll: