View Full Version : Въпрос към момичетата
rockfire
03-22-2007, 11:25
каже ми ако ви е дошло и неможете да правите секс,но въпреки това гаджето ви иска да ви е хубаво и започне да ви стимулира през боксерките,смисъл и през превръзката 6те изпитвате ли удоволствие или щте ви е гадно?Защото когато неможем да правим секс приятелката ми ми доставя удоволствие с ръка и ви питам дали и на нея 6те и е хубаво ако го направя?
Може би ще и е малко некомфортно, защото ще се притеснява дали не ти е гадно/гнусно.
охо,това недей да го правиш.
отвратително е ..
cherinka
03-22-2007, 11:40
Може би ще и е малко некомфортно, защото ще се притеснява дали не ти е гадно/гнусно.
Дам. А и, че да не би само като я стимулираш по половия орган, само тогава да й е хубаво.. пък и 4 дена (макс 8 ) без секс.. не е болка за умиране.
Пипни я тук, пипни я там и такам.
mi men priateliat mi me e pipal i kvo ne sum umriala be6e mi mn hubavo ama purvia den mai be6e i poslednite
По-добре не пробвай този вариант. Можеш да я целуваш и галиш по гърдите, по врата... където се сетиш, но по-добре стой далеч от превръзката и.
rockfire
03-22-2007, 13:08
мерси за мненията,но бих искал още някое момиче да си каже мненито и то да е от личен опит!
Аз казвам от личен опит.
Хубаво е, ама ми е притеснено, точно поради тази причина, която ти казах по-горе.
Nadelina
03-22-2007, 13:11
Na men ne bi mi bilo nepriatnu da me pipne dokato sym v cikal.. shtom go pravi znachi toi go iska.. pyk az da otkaja dokosvane po klitoraa... kfooo.. ludi li ste :-D
MalKa_BLuDnica
03-22-2007, 13:12
na men mi te4e mnogo vreme...i mi se e slu4valo da svur6vam taka..gadno mi be6e otna4alo..ama ne e bolka za umirane..ako e mnogo vyzbudena..ne misli napravodeistvai :P
ThePainIsReaL
03-22-2007, 13:45
Хм .. да, ще изпита. Само че адски ще се притеснява да не те е гнус и да не ти е гадно. Затова няма да се отпусне напълно...
Но може би ако ползаваше тампони, щеше да е малко по-добре. Поне аз съм получавала оргазъм така ... и не ми беше гадно .
li4no na men mi haresva stra6no mnogo, to sigurno si zavisi ot 4oveka, ama ti vse pak probvai. pyk i po vreme (ili okolo) cikyl jenata e mnogo po-razgonena ;)
frosince
03-22-2007, 14:24
eto ti li4en opit : nedei.. pove4e e pritesnitelno ot kolkoto priqtno :)
Na tebe 6te ti e gadno,ne na neq-osven ako ne obi4a6 da rovi6 s ezik v mazalo ot oto4na kruv!
rockfire
03-22-2007, 14:45
не става въпрос за език а само за пръстите ми и то през гащичките!
ti puk 6to ne q pita6 ? :-D
skiiiaaiii sq pi4 mom4e sum ama 6ti dam suvem - putkite otka4at kogato gi bara6 otdolo kat sa v cikul stiga da znae6 kak da go prai6
purvo po4ni s leko hapana oblizvane na u6enceto posle moje6 mlako da zapo4ne6 da di6a6 po uskoreno v uhoto i sled koeto moje6 po vrata ezik da pusne, hvani q leko za 6iqta s ruka malko pretisni toest stisni s ruka ama leko
po sle sloji bedroto si mejdu krakata i i po4ni leko da go dviji6 taka 4e put4icata i i osnovno klitor4eto i da se potriva leko dori i sus prevruzkata e qko, moje sled koeto ve4e kato q useti6 da se razmekva kato cqlo i da se otpuska moje6 leko da si pluzne6 rukata andolo ama ako ne znae6 kude se namira to4no klitor4eto i 6te se vpuska6 v tursene na glavniq geroi po dobre ne pipai, no kakot i da e sled kato znae6 kdue da pipa6 leki4ko po4vai da dvijij6 prusta si nagore nadolo nedei da vurti6 i tn 6ot 6tei razmesti6 prevruzkata i 6te i stane gadno, kaoto i moje6 da q razmesti i s dvijenieto nagore nadolo za tva trqq da e mnoo malko dvijenieto kratko tui da se kaje i taka to posle vs 6te si doide na mqstoto 6otm iska6 da i prai6 kef davai ne pitai nikoi tq 6te ti kaje sama hahaahha \:D/ :wink:
sh3_1s_7h3_0n3
03-22-2007, 15:23
абе като я стимулираш, че през гащичките, че и през превръзката...не се усеща кой знае колко... но и т'ва дет може да почувства пак е хубаво... пък и к'ви са тия притеснения, че на гаджето можело да му бъде гнусно...ако Той знае, че Тя е в цикъл и е с превръзка... и въпреки това го прави... значи не му е неприятно...