Влез

View Full Version : дали е цветна бременност?

air_wisp
03-22-2007, 18:16
Хора помагайте, че съм малко стреснат...на приятелката ми и дойде днес но и се гади от обяд(малко след като и дойде)...възможно ли е да е бременна. Чувал съм, че цветната бременност е съпроводена пак със менструален цикъл...може ли да ми кажете какви са симптомите на тази бременност? Напоследък се пазим повече, но за всеки случай да си имам едно на ум...споделете мнение моля!

HagpycaH
03-22-2007, 18:21
Ми до колкото сам чел гадене цикъл кръфта не е червена а някак си на розово бие няма апетит за всеки случей да не се притеснявате и двамата да купи един тест 2.90лв струва или 3 и да бъдете спокойни поне и касмет батка дано не е защото един пат го испитах гадното чувство на гърба 2 дена бях пребледнял побърках се тогава така че не го пожелавам на никого.

Undying
03-22-2007, 18:37
Оххх,ще ме убиете,едва ли е бременна.Нормално е цикъла да е съпроводен с гадене,болки в корема и други такива неприятни неща.Бъди спокоен и ако толкова се притесняваш и кажи да си направи един тест и толкова,какво толкова трудно има...

SuN4o_F
03-23-2007, 18:09
Оххх,ще ме убиете,едва ли е бременна.Нормално е цикъла да е съпроводен с гадене,болки в корема и други такива неприятни неща.Бъди спокоен и ако толкова се притесняваш и кажи да си направи един тест и толкова,какво толкова трудно има...
napalno saglasna sam..

martyivanova
03-23-2007, 19:55
Za6to se strqskate ot nai malkoto ne6to ??? Mi vnimavaite pove4e de i nqma da imate podobni problemi !

03-24-2007, 06:45
ami to na momi4eto kato idoide e syvesem normalno da i se gadi i dr takiva nepriqtni useshtaniq. ako tolkova se trevojite, napravete test, makar 4e nqma nujda :)

SINDEL
03-24-2007, 08:07
Ако й е дошло и е нормално, няма от какво да се притеснявате. При цветната бременност те4ението е много много слабо и бледо розово на цвят. А за гаденето - напълно нормално е да й се гади по време на менструацията. Какви ли не гадории ни се слу4ват тогава.

Infatuated Inside
03-24-2007, 10:23
Човек, не ставай параноик.

<black soul>
03-24-2007, 11:02
Ако толкова се страхувате да си направи тест!
Ама май вие или за първи път правите секс или за първи път й идва, щото ако и преди й е идвало и педи сте правили секс нямаше толкова да се страхувате и нямаше да обърнете толкова олямо внимание на болките и кръвта все пак!
Само изразявам мнение! Да не ме критикувате, просто така мисля! :lol: