View Full Version : Sladka svirka
sensei_d
03-22-2007, 21:40
momi4eta 6tom ne otgovarqte na predi6niq mi vupros moje bi vi e sram ok eto vi edin dr
pravili li ste nqkoga na gaje ili na nqkoi deto vi e bil broika sladka svirka
toest da mu namajete 4urkata sus ne6to sladko ( med smetana te4en 6okolad ... ) i da duhate dokato svur6i ??!?!
HagpycaH
03-22-2007, 21:42
МмМм...Не сам момиче но една моя бифша приятелка ми го беше намазала целия с течен шоколад и ми духаше докато свърша.
sensei_d
03-22-2007, 21:45
da be znam 4e e qko i az sum go izpitval
za tva pitam jenite kvo 6te akjat ama te sramejlivki
samo muje pi6at izvratenqce :P ahahha ( 6egufka) ahahahh
zaiobaio
03-23-2007, 06:46
о аз не се бях сетила за това... с удоволствие бих го направила :twisted: даже ще го направя :-D
HagpycaH
03-23-2007, 07:15
Момичетата веднага готови като скиали шоколад сметана и готови да духат :П
My_Infernal_Majesty
03-23-2007, 07:21
Момичетата веднага готови като скиали шоколад сметана и готови да духат :П
Дрън дрън... хаха!!!!
тия момичета незнам кои са но аз за мене си поне не бих казала че думите ти са истина.
KaL1StRa^^
03-23-2007, 09:32
Дрън дрън... хаха!!!!
тия момичета незнам кои са но аз за мене си поне не бих казала че думите ти са истина.[/quote]
Mai si zadrastbena nz :-k :smt017
My_Infernal_Majesty
03-23-2007, 09:36
Дрън дрън... хаха!!!!
тия момичета незнам кои са но аз за мене си поне не бих казала че думите ти са истина.
Мai si zadrastbena nz :-k :smt017[/quote]
Ми ти като не си се кефи- аз си решавам какво да права и какво да бъде- и не искам да ми се държи сметка за това от някви непознати курвари и кучки.
KaL1StRa^^
03-23-2007, 09:38
Ми ти като не си се кефи- аз си решавам какво да права и какво да бъде- и не искам да ми се държи сметка за това от някви непознати курвари и кучки.[/quote]
HAHHAHAHAHAHHA :smt005 :smt005 OMG
sensei_d
03-23-2007, 10:31
aa 4ai mlako macko sq kurvari i ku4ki tuka ne mislq 4e ima tuka sa hora koito prsoto obi4at novoto i ralzi4noto
ne vijdam za6to trqq da huli6 ralzi4nite, tva malko kato v minaloto nazli4nite bili prokajenie oligofreni ve6tici dai da ni sloji6 na kladata 6ot si praim hubavoto s liubimite hora a !!!
kato ne te kefi ne6ot 6to pi6e6 vuv toq forum qvno si anti vs nestandartno za takiva hora kato tebe ima samo edin izhod stoite si mi64ici tihi4ko v ugala i ne curkaite mn mn da ne doide kotaka da vi othape glavata ! ok
aii stiga s nervi i ubidi po na6 adres
slu6ai si love metala ili tam kakto mu se kazva na tova ne6ot podobie na music i trai trai tihi4ko [-X
krem4et0
03-23-2007, 10:56
Значи не ми е бройка, но на гаджето съм пробвала онова със захарта, която като се намокри взе да лепне все едно е сладко, със сладолед и шоколод мисля. беше вкусно, но се омазахме като за световно,а със сладоледа много лепкахме!
ChRiSTiaNo_07
03-23-2007, 11:03
Ай не се карайте :smt019
sh3_1s_7h3_0n3
03-23-2007, 11:10
абе аз съм чувала нещо за захар ли к'во беше и съм се чудела...т'ва не ви ли дразни или да ви боли или нещо такова... ако някой е опитвал със захар да си прави 'сладка свирка' да сподели, че с'я като четох за шоколад, мед и т.н. се сетих...
и П.П. не съм Го мазала с такова... но мисля да опитам... може и да е хубаво... но първо трябва да питам 8-[ :D
krem4et0
03-23-2007, 11:17
абе аз съм чувала нещо за захар ли к'во беше и съм се чудела...т'ва не ви ли дразни или да ви боли или нещо такова... ако някой е опитвал със захар да си прави 'сладка свирка' да сподели, че с'я като четох за шоколад, мед и т.н. се сетих...
и П.П. не съм Го мазала с такова... но мисля да опитам... може и да е хубаво... но първо трябва да питам 8-[ :D
Аз съм опитвала със захар. От начело малко просто дере,но те кристалите са дребни и на гаджето му беше готино. после обаче като се поразтопи стана много сладко и лепкаво,което не беше много добре. може би трябва да се поддържа първоначалният ефект на кристалите.
Ммм, трябва да пробвам със сметана. :twisted:
ABSOLUTme
03-23-2007, 11:26
много по-добър вариант от тоя с меда,разбираемо защо.. :lol:
преди време скивах в един магазин шоколадова писалка - с черен,млечен или бял шоколад,вместо мастило.и аз как се захванах да си рисувам.. :-D после ми беше жал да го изближа.. :lol: :lol:
много по-добър вариант от тоя с меда,разбираемо защо.. :lol:
преди време скивах в един магазин шоколадова писалка - с черен,млечен или бял шоколад,вместо мастило.и аз как се захванах да си рисувам.. :-D после ми беше жал да го изближа.. :lol: :lol:
Оооо, яко. :twisted: :twisted: :twisted: