View Full Version : Срам ме е
На 15 години сам и сам девствен но причината е не е че ме ме е срам или нещо друго еми че сам обрязан..Незнам как ще го приемат момичетата имал сам вазможности да правя секс не единпат но поради таз причина нещо ме притеснява..Моля кажете какво мислите особено момичетата.
ABSOLUTme
03-23-2007, 11:24
и кво като си обрязан?да не мислиш,че на момичето ще му пука особено :-s
На нас мацките не ни пука.
А и това дали си обрязан или не няма никакво значение.
и кво като си обрязан?да не мислиш,че на момичето ще му пука особено :-s dammm
che na mnogo momicheta im haresvat i predpochitat obrqzani muje zashtoto e po higienichno.Na men sushto mi haresvat i ne vijdam kakvo moje da mu e loshoto ili sramnoto naprotiv tochno obratnoto e.Taka che ne se pritesnqvai ama imai poveche samouverenost.
sensei_d
03-23-2007, 11:48
i az 6te se vkliu4a kum mnenieto na posledniq potrebitel pisal tuka,
na pove4eto momi4eta im e super kef kato sa s obrqzani i sa mn po predpo4itani, sitga momi4eto da zne vsu6tnost kakvo satav kogato 4lena e obrqzan i kogato ne e ako ne znaete kajete da vi obqsnq mn po qko e za vas samite
krem4et0
03-23-2007, 11:54
да не мислиш,че ще ти оглеждаме пениса по 2 часа. Айде сага-все тая.
ivelin9021
03-23-2007, 11:54
xaxaxaxaxa golemiq razbira4 xaxaxaxx are kai kfa e razlikata be dupe xaxaxax
ChRiSTiaNo_07
03-23-2007, 11:58
Няма от какво да те е срам,когато мислиш,че е дошъл подходящият момент - действай :P
alabalalaa
03-23-2007, 12:21
Pi4 :wink: ako maceto ti se kafi i iska da prai sex s tebe tova ,4e si obrqzan nqma da e problem za neq !
Kakto kazaha drugite ,daje moji da se kefi :wink:
( Ako vse pak te pritesnqva ,4e si obrqzan moji da i namekni6 leki4ko ( predi sexa ) ,za6toto ako po4ni6 po vreme na sex da misli6 kak 6te reagira - mi pi4 ti 6te si provali6 cqloto udovolstviq )
btw : Moe mnenie: az bih pravila sex
Н и к о г а не бих правила секс с обрязан... ама Н И К О Г А!!! Колкото до хигиената... че и да не си обрязан можеш да имаш добра лична хигиена.Кастрят се турците .. :evil: :evil: :evil: Ако аз си орежа клитора (както е при женското обрязване) ще ви кефи ли??? #-o [-X =;
Н и к о г а не бих правила секс с обрязан... ама Н И К О Г А!!! Колкото до хигиената... че и да не си обрязан можеш да имаш добра лична хигиена.Кастрят се турците .. :evil: :evil: :evil: Ако аз си орежа клитора (както е при женското обрязване) ще ви кефи ли??? #-o [-X =;
Abe ti nared li si izobshto.I vuobshte naqsno li si kakvo e obrqzan i kakvo e kastriran?Ne moga da razbera nekompetentni lica kato teb zashto izobshto davat mneniq po takiva temi :smt017 nai - mnogo da komleksirat nqkoi bez dori da sa naqsno za kakvo stava na vypros.Shto za negramotni hora?!
Еми аз несам искал но се наложи...да се обрежа преди 1 година и половина
alabalalaa
03-23-2007, 15:40
OFF mnoy se nervq da po4nat nqkvi nekompetentni po vaprosa da se praqt na interesni!!!
Kato neznae6 kvo e ,zemi pro4eti malko predi da pi6e6(Nqma da ti navredi na moza4eto!!!!!!) ,za6toto si proli4ava kolko si ..... xqxxa :roll:
btw:potarsih v neta pi6e i namerih dosta mneniq ot momi4eta i jeni ,koito sa pravili sex s obrqzano mim4e!
Eto vi edin komentar po tema "za ili protiv sex s obrqzano mom4e " ,koito mislq ,4e 6te vaodu6evi pusnaliq tazi tema :
" Определено ОБРЯЗАН! Имах удоволствието да правя секс с обрязано момче известно време. Усещането е невероятно. И дума неможе да става за сравнение. На необрязаните тази "кожа" само пречи и намалява чувстителността на жената, а доколкото знам и на мъжа. А движението назад е най-хубаво, когато ръбчето на главичката се усеща как минава през теб. Тогава разбрах какво означава оргазъм. За нехигиеничността - незнам кое е по-добре, но знам че никога няма да правя секс, още повече орална любов с някой който ми мирише. Пениса е много по-красив, не му висят разни кожи или каквото там се нарича. Дори когато е "забелен" пак се вижда тази кожа и пак не ме кефи. Една от моите приятелки се уреди с обрязано гадже и тя е много въодушевена. За съжаление сегашния ми приятел не е обрязан както и повечето мъже в България, но аз действам по въпроса и няма да се откажа докато не я махна тази кожа ! Според мен трябва повече да се говорят и обсъждат такива теми и на всички мъже да им стане ясно че на жените им е много по-приятно ако пениса е обрязан и да направят каквото там е необходимо - не мисля че е кой знае какво да се махне някаква си кожа дето и без друго няма никаква полза от нея! "
malka_sladuranka
03-23-2007, 15:42
Няма нищо срамно в това. Спокойно. 8)
Няма нищо срамно, а и с това, че си обрязан нищо няма да се промени. :wink:
Благодря на всички особено на момичетата.. Светнахте ме по вапроса аз си мислех че момичетата не харесват обрязани но сега вече нещатата се изясниха при мене :)))
Mad&Bad
03-23-2007, 15:59
Кви са тея расистки изказвания е??? И те са хора като хора... :smt011
Lorraine
03-23-2007, 20:46
Ми то няма мн голямо значение това,че си обрязан :-s
Big_Slav
03-24-2007, 20:07
brat ko si se zapritesnqval za gluposti nali ti stava pi6kata ko pove4e iskash davai myjki ti si :P
nema se pritesnqvash k mislqt vajnoto e da gi opraish
bqsna_teenagerka
03-24-2007, 20:12
пи4 имам една похвала и една забележка към тебе..
забележката е 4е няма за къде да бързаш да правиш секс на 15г..но все пак си твоя работа
а похвалта е 4е си обрязан..браво бе пи4 така е много по хигиени4но и на моми4етата им е много по приятно..така...поне според мен