View Full Version : Добри ли са българските мъже в леглото или егоисти?
DaniFilth
03-23-2007, 11:01
:?: :?: мнения плс :roll:
мм позната тема...хмм
ами зависи на какъв мъж ще попаднеш. това да се слагат вси4ки под 1 знаменател си е грешка.. а и по коректно темата да се разглежда за мъжете във възрастови граници...
моето мение е :
от 16-24 гледат да лудуват да им е добре първо на тях после и на приятелката и на последно понякога и на двамата
от 24-30 -заедно и на двамата да е супер
от 30 нагоре предимно гледат на приятелката да им е добре за да не ги зарежи дъртите мръсници , нали са осъзнали 4е са стари ве4е и 4е няма-има още максимум 30 години да го вдигат хахаха:)
krem4et0
03-23-2007, 11:12
Преди време пак бях писала по подобна тема и изказах доводите си за това, че българските мъже са егоисти. Сега пак заставам зад това си мнение.
theworldleader
03-23-2007, 11:12
Преди време пак бях писала по подобна тема и изказах доводите си за това, че българските мъже са егоисти. Сега пак заставам зад това си мнение.
Кремче, защо мислиш така? ; )
Da no i bulgarskite jeni sa egoistki i mislqt samo za sobstvenoto si udovolstvie!
Оф, абе зависи си от характера на човека.
Аз съм попаднала на такъв, който се раздава.
Някои просто ги мързи.
Трети са пълни дървета..
И т.н. Не мисля, че зависи от възрастта.
Зависи от характер и до голяма степен от партньора ти.
theworldleader
03-23-2007, 11:17
Оф, абе зависи си от характера на човека.
Аз съм попаднала на такъв, който се раздава.
Някои просто ги мързи.
Трети са пълни дървета..
И т.н. Не мисля, че зависи от възрастта.
Зависи от характер и до голяма степен от партньора ти.
До желание е всичко.
На него ако му се иска ще е хубав секса, та и събличането.
Знаеш го, сигурно и от опит.
Знам го.
До желание е.
Аз затова казах, че зависи и до голяма степен от партньора. Ако можеш да предразположиш този срещу теб, така че да иска да ти доставя максимално удоволствие, значи си намерил истината. :)
krem4et0
03-23-2007, 11:25
Кремче, защо мислиш така? ; )
Аз лично не се оплаквам, но всяка втора дума на моите приятелки са-правя го заради него, аз не свършвам, не ми харесва да го правя,ама няма как, той само гледа да свърши и не отдава значение на любовната игра и прочие. Става ми мъчно,защото са свесни момичето, но приятелите им са супер некъдърни. Фрапиращото е за 1 позната, която прави по 9 пъти на вечер секс,а никога не изпитва удоволствие,защото той свършва бързо. като цяло мъжете са егоисти в леглото, особено минат ли 30-те. там вече не ги търси за френска любов, ласки и милувки. Гледат да го направят и да си лягат,че сауморени. И 1 мъжко мнение от снощи на 1 мой колега, който прави по 2-3 пъти секс с приятелката си всеки ден. Той каза-не ме бърка,че понякога е набързо. нали аз свършвам,значи сексът е бил ОК. А това дали тя свършва-той каза:ако не й е добре няма да правим секс. А може би тя се опитва с повече тренировки да постигне удоволствието.
Абе, къде ги намирате тези мъже, дето шибат по 9 пъти на вечер? Ако всяко вкарване и изкарване се брой за ебане, то аз сигурно еба хиляди пъти на ден. Ама да си мъж и да свършиш 9 пъти за един ден - пародия и смях, примесена с развинтена фантазия (на чикии може, но не и на ебане, защото за ебането малко или много трябва да си го вдигнал поне наполовина, докато това не важи за чикиите). А къде ги намирате и тези, които шибат всеки ден по 2-3 пъти? Та нали така ще издържи 4-5 дена и после не го търси поне още толкова за ебане. Все пак сме мъже, а не роботи. Не е лошо някой мъж да се хвали и да попреувеличава някои неща (нормално е, всички по един или друг начин го правим), но тук според мен става дума за абсолютни лъжи!
П.С.> По темата - аз пък съм такъв, че гледам винаги и на партньорката да й е гот, а не само на мен!
malka_sladuranka
03-23-2007, 12:25
Зависи от човека разбира се. Не може да се каже, да - егоисти са или не - не са егоисти. :evil: Може би, може да се направи една статиските с проценти егоисти ли са не са ли...но това е друг въпрос. :-k
Другото което се чудя е твърдението на Кремчето, че 30 годишна възраст мъжете стават егоисти. :-s Това може би пак е някаква статистика прочетена във вестник ""Шок"(примерно), до колкото знам Кремчето, не е била с 30 годишен, че да го казва от личен опит. :-k
krem4et0
03-23-2007, 14:11
Абе, къде ги намирате тези мъже, дето шибат по 9 пъти на вечер? Ако всяко вкарване и изкарване се брой за ебане, то аз сигурно е** хиляди пъти на ден. Ама да си мъж и да свършиш 9 пъти за един ден - пародия и смях, примесена с развинтена фантазия (на чикии може, но не и на ебане, защото за ебането малко или много трябва да си го вдигнал поне наполовина, докато това не важи за чикиите). А къде ги намирате и тези, които шибат всеки ден по 2-3 пъти? Та нали така ще издържи 4-5 дена и после не го търси поне още толкова за ебане. Все пак сме мъже, а не роботи. Не е лошо някой мъж да се хвали и да попреувеличава някои неща (нормално е, всички по един или друг начин го правим), но тук според мен става дума за абсолютни лъжи!
П.С.> По темата - аз пък съм такъв, че гледам винаги и на партньорката да й е гот, а не само на мен!
Ертака се хвали 1 моя колежка. рекорда им бил 25 пъти от петък следобед до неделя на обед, което при условие,че тя не нащува у тях на мен ми се струва невъзможно. мисълта ми не беше за това, че е правила 9 пъти секс. може и 1000 да е,ама ако тя не е задоволена какъв е смисълът-само на него да му е кеф,ли? Аз лично мисля,че и двамата трябва да са задоволени еднакво, но разликата е,че за приятеля ми това е 2 мах 3 пъти,а за мен си е над 5 оргазма. Аз съм ненаситна :oops:
krem4et0
03-23-2007, 14:14
Зависи от човека разбира се. Не може да се каже, да - егоисти са или не - не са егоисти. :evil: Може би, може да се направи една статиските с проценти егоисти ли са не са ли...но това е друг въпрос. :-k
Другото което се чудя е твърдението на Кремчето, че 30 годишна възраст мъжете стават егоисти. :-s Това може би пак е някаква статистика прочетена във вестник ""Шок"(примерно), до колкото знам Кремчето, не е била с 30 годишен, че да го казва от личен опит. :-k
не съм,но над 30 предполага да е женен, да има работа, да се блъска по цял ден и едва ли като се прибере първата му мисърл е как да ощасливя половинката си. Ок, ще се изразя по друг начин-женените стават егоисти,защото си мислят,че им е "в кърпа вързано".
HagpycaH
03-23-2007, 14:16
Не разбирам защо слагате нас момчетата(мъжете) ни слагате под общ знаменател добре от 16-24 глеали 1-во на тях да им е добре после на партниора аз обаче гледам и на двамата да ни е добре така че може да сме малцинство но ни има така че ако обичате....!
malka_sladuranka
03-23-2007, 14:23
не съм,но над 30 предполага да е женен, да има работа, да се блъска по цял ден и едва ли като се прибере първата му мисърл е как да ощасливя половинката си. Ок, ще се изразя по друг начин-женените стават егоисти,защото си мислят,че им е "в кърпа вързано". Да, не го изключвам това, но не вярвам да е се случва чак толкова масово. Може проблемът да бъде и в това, че жените ходят на работа, готвят, перат, чистят, гледат си децата иии доста малко време им остава да се поддържат, което следователно малко или много ще убие желанието в мъжа. Дори и да се обичат много страстта постепенно угасва и това, че половинката вече не е толкова прекрасна, би трябвало да дава някакво отражение. :-k
emi az li4no ne sum egoist.parvo pravq kefa na momi4eto s men i togava si gledam moq
krem4et0
03-23-2007, 14:27
Естествено,че и двете страни имат вина. От 1 страна жената се позанемарява, но от друга тя не говори по този въпрос с него. Просто не са много жените,които казват,че са незадоволени. А има и такива, чиито партньори не предприемат нищо. и така е с 1 близък на мен човек. Казва на партньора си,че иска секс, но той не обичал, мързяло го или бил уморен. Този,който иска е жена и тя пак си остава незадоволена. това също е вид проява на егоизъм в леглото. да, не може да очакваме секс-роботи, но все пак е добре да се прави секс с определена честота,а при тази двойка тя е 1 път на 1-2 месеца, а са млади. След многобройни разговори обаче няма резултат и познатата ми е решила да забрави ,че съществува такова нещо като секс!
kristina_ok
03-23-2007, 14:32
Моя пък изобщо не е егоист.Той се раздва докрай.Гледа първо аз да изпитам удоволствие и после той. :)
krem4et0
03-23-2007, 14:40
темата е за по принцип, а не всеки да хвали приятеля си колко ги задоволява.
добре,дайте да направим един разбор на емоционалната мотивация на българския мъж,преди всеки да изкаже ПРЕДПОЛОЖЕНИЕТО си - защото май само това може да се извлече като отговор по темата
Като каза това за колежката, та се сетих за един виц: "Влиза един дядо при лекаря и му казва: Абе, комшията вече е на 80 години и още ебе бабата, какво да направя, че и аз да мога? А докторът му казва - нищо, хвали се и ти!" Та така и с твоята колежка, решила да изкара секс-терминатор гаджето си и работи по въпроса. Пълни глупости са това, но пък ако двамата са съгласували какво да говорят пред хората могат доста добра реклама да си направят. :-({|=
strahotnata
03-23-2007, 18:39
Според мен си зависи от човека! От няколко приятелки знам, че турците са страхотни в леглото :shock:, чесно казано ги познавам доста добре и знам, че имат богат и разнообразен сексуален живот което ме кара да им вярвам!!!
krem4et0
03-23-2007, 19:10
Като каза това за колежката, та се сетих за един виц: "Влиза един дядо при лекаря и му казва: Абе, комшията вече е на 80 години и още ебе бабата, какво да направя, че и аз да мога? А докторът му казва - нищо, хвали се и ти!" Та така и с твоята колежка, решила да изкара секс-терминатор гаджето си и работи по въпроса. Пълни глупости са това, но пък ако двамата са съгласували какво да говорят пред хората могат доста добра реклама да си направят. :-({|=
А, той на майната си и аз не съм го виждала-от далече е! Не разбирам само защо не се хвали с това колко е задоволена, а се оплаква,че не е!
Не знам защо трябва да се гледа това дали са българи или не.Факт е, че има мъже егоисти от всички националности и не мисля, че повечето български мъже са такива.Просто е до човек, до характер и т.н.Радвам се, че не съм попаднала на момче, което гледа собствения си кеф и не се интересува от това как съм аз.
Не знам защо трябва да се гледа това дали са българи или не.Факт е, че има мъже егоисти от всички националности и не мисля, че повечето български мъже са такива.Просто е до човек, до характер и т.н.Радвам се, че не съм попаднала на момче, което гледа собствения си кеф и не се интересува от това как съм аз.
:roll: Абе не сме само ние мъжете отгоре ама ..... Що трбва само ние да вършим цялата работа. Интересно що само бг мъжете са фиксират кат гледам единия съсед е руснак другия е французин ( в моята квартирка) На руснака жена му идва на седмицата един път влизат в стаята за 10 мин и след 10 мин излиза и си заминава.
Французина е много интересен как хърка тоя човек ама по интересното е че е на 24 кат мен а след като спре да се чува онуй скърцане не включва дъскорезницата!
Такаче незнам какво сте недоволни хванете си по един като мойте съседи да ви задоволява като не ни харесвате.