View Full Version : Moderated: Защо след повече от час секс презерватива се къса
Не мога да разбера аз ли съм крив или просто презарвативите не могат повече.Ето и проблема когато правим секс след около 1 час и половина той се къса,така няколко пъти и стигам до извода че не издаржат повече от час.Сменях и марките Durex после Sportex пак същия проблем.На вас случвало ли ви се е или проблема е някаде другаде - мен или и аз незнам.Очаквам мнения ](*,)
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
mm незнам не ми се е случвало..
сега...с този час и половина хвалиш ли се или какво? :lol:
то от триенете, бе, нали си учил физика....загрява, таковата :lol:
Ice_Queen
03-23-2007, 18:01
Ми...не знам и аз..Предполагам че не ги слагаш правилно..въздух в тях и хоп. :roll:
prобвай с Ultra Thick :roll: Не доставят толкова голямо удоволствие както Ultra Thin,но са по-сигурни :)
Може би мацката ти не е достатъчно възбудена и овлажнена. ;)
mi6enceto
03-23-2007, 18:12
mmm moje bi ne go slaga6 pravilno...vuzduh..kakto kazaha i drugi...slagai go po-vnimatelno ;)
Мисля че си го слагам както трябва - или поне така си мисля.Ама ако не го слагам правилно не мислите ли че и 10 мин няма да изкара?!?Интересува ме също имат ли размери? (тая тема кадето е като важна за презарвативите не ми дава нужната информация)Sportex гледах на кутийката пише Size L , дали има и други или кои марки?
alkobalko
03-23-2007, 18:36
Възможно е наистина да има въздух. Другата възможност е приятелката ти да е била суха и триенето да е предизвикало късането.
ivelin9021
03-23-2007, 21:23
bratle s toq 4as i polovina kurti6 mifki taq tfoita fe w mn zadovolena.. ta sa po temata emiii..sled 4as i polovina triene kfo o4akfa6 fe ?? :P slagai 2 prezervativa edin varhu drug i gotofo :d
HagpycaH
03-23-2007, 22:27
Не ми се е случвало може да не го слагаш правилно затова знам ли.
Tedka-Medka
03-23-2007, 22:48
ми ти би ли издържал час и половина да те лашкат,
не нали,ще ти се пръснат червата.. просто от натиска
ли от кво и аз незнам ама то тва е гума,не е стомана..
ако искаш пробвай с чорап,той ще издържи
Big_Slav
03-24-2007, 18:40
mi brat slagash 2 i si gotov za 2 4asa si ureden :D
malka_sladuranka
03-24-2007, 19:06
Може би след час, час и нещо невестата изсъхва, презерватива също и от триенето се къса. :-k
bqsna_teenagerka
03-24-2007, 19:15
:smt005 4е като се скъса слагаи 2ри
Пич причините могат да са много.Фалшив кондомм,пресъхване,неправи лно слагане.Пробвай с 2 или някакъв по дебел.
mi brat slagash 2 i si gotov za 2 4asa si ureden :D
Абе, хора, луди ли сте бе? Как 2 презерватива един върху друг? Така е мн по лесно да се изхлузят....
А по темата - къса се защото лубрикантът по презерватива изсъхва.
whocares
03-24-2007, 22:37
Мацката ти е много киселинна, презерватива се разгражда..... :shock: