PDA

View Full Version : Обяснение? Помощ?

03-23-2007, 18:15
С приятеля ми си правим често секс, но за сега сме пробвали само 2 пози-мисионерската и кучешката. :oops: :oops: Но от приятелки съм чивал че си говорят за някаква наречена лъжичка/лъжички ии някаква явно много известна задна прашка... Някой мож ели да ми обясни, че когато съм с тях се чуствам много некомпетентна... :oops: :( И и искам нещо ново!

Гупи
03-23-2007, 18:16
кучешка и задна са едно и също
лъжички е, когато лежите на една страна и той е зад теб. много мързеливо нещо, ама кефи :)

Bacard1
03-23-2007, 18:54
С приятеля ми си правим често секс, но за сега сме пробвали само 2 пози-мисионерската и кучешката. :oops: :oops: Но от приятелки съм чивал че си говорят за някаква наречена лъжичка/лъжички ии някаква явно много известна задна прашка... Някой мож ели да ми обясни, че когато съм с тях се чуствам много некомпетентна... :oops: :( И и искам нещо ново!

миии има мн пози...яко е когато правите мисионерската да сложиш вазглавница под дупето си...ама е нагласи за по голямо осештане ти 6е осетип как е...или си провисваи главата от раба на леглото ...може ти да си на раба на леглото а то ида е отвън (ако разбра нещо)или един зад дръг тва е мн яко...мн...или като правите мисионерската си свии краката и неговите да идат отвун на твоите...и става по голямо туркане ...или си сложете краката едни в/у др-ги.... може ти каот за мисионерска тои да е вертикалано на тебб...!!има филми гледаи и се образоваи!!дано да помогнах...ако си разбрала нещо!!!

martyivanova
03-23-2007, 19:53
Ima i saitove i filmi... kato ne razbira6 za6to pravi6 seks ??? to vqrno 4e 4ovek se u4i no nali ne trqbva da izpada6 v konfuzni situacii ???