Влез

View Full Version : Moderated: Тя ми се усмихва, но си има приятел ...

M@ckinly
03-23-2007, 20:30
I sega moqta istoriq ...Ot nqkolko meseca redovno sre6tam 1 momi4e na pat za daskalo.V na4aloto izob6to ne obru6tah vnimanie no sled izvestno vreme tq mi sa usmihna.Sled tova pak.Sled tova pak.I taka nqkolko pati.As tapaka oba4e seki pat kogato mi sa usmihva6e sa durjah nqkaksi prenebrejitelno i neebatelno.Sled vreme oba4e tq mi stana acki simpati4na i zapo4nah da q haresvam.Obaaa4e tai kato se durjah pasivno pri usmivkite i i mnogo vqlo i otvru6tah s nqkva sramejliva usmivka - tq zapo4na da se durji nqkak si studeno i dori ne me poglejda6e. Qvno i e omruznalo tova 4e ne se re6avah da q zagovorq.Mejduvremenno as zapo4vah vse pove4e da mislq za neq i se stigna do momenta v koito tq ne mi izliza6e ot glavata !Nqkolko pati se opitvah da i dam znak 4e ne mi e bezrazli4na no tq dori ne me poglejda6e.Mn tapo mi stana 4e dori nqma 6ans da i kaja 1 dumi4ka tai kato tq dori ne me poglejda6e! No 1 6tastliva sutrin sre6tnah pogleda i i vkarah 1 usmiv4ica ;].Tq reagira po su6tiq na4in po koito as v na4aloto-usmihna se sramejlivo zaradva se i otmesti pogled nadolu sqka6 i stana neudobno;}}. Na sledva6tiq den na pat za daskalo otnovo q vidqh i kakvo stana.....ne as-a tq ne samo 4e mi se usmihna a napravo mi se izhili(navqrno dovolna 4e predniq den ne q propusnah;]).... i osven izvilvaneto mi kaza "zdrasti" po osobeno sladak i igriv na4in.Edinstvenoto koeto uspqh da kaja be6e edno durveno i neskoposano "zdravei" za6toto prosto bqh potresen ot reakciqta i.4ak nqkolko stapki po natatak osaznah kakvo mi se e slu4ilo.Kolkoto i malovajno da vi se struva as prosto bqh na 7-moto nebe !!!Su6tiq den oba4e razbrah 4e si imala priqtel ;(.Acki tupo mi stana:(:(.Vupreki tova 1 fr me okuraji i mi kaza 4e ne trqbva da se ot4aivam i 4e ne trqbva da spiram da se borq za neinoto vnimanie(puk i mi kaza 4e priqtelq i bil ackiq smotanqk ! ;];]). I do tuka istoriikata mi svur6va.Molbata s koqto vi pi6a e slednata-molq ako nqkoi se 4uvstva ve6t po podoben problem da mi kaje kak bi postupil na moe mqsto.Dali da ne i se burkam v jivota i da ostana samoten i tujen :( ILI da ne spiram da se borq za vnimanieto i ( vsu6tnost as to4no tova jelaq nai mnogo!).Vtorata 4ast ot molbata mi e - kak da q zagovorq , kakvo da i kaja , ako izlezem nqkade kak da se durja izob6to 4uvstvam se super nepodgotven i me e strah da ne opleskam ne6tata :S.Ako nqkoi mi dade podrobni naputstviq kakvo da pravq za da q spe4elq i da se slu4i ne6to mejdu nas to neka znae 4e ve4e e napravil edin 4ovek po uveren i nai ve4e 6TASTLIV !!!I edno uto4nenie koeto 6te obqsni prekalenata mi prevazbudenost ot tazi zaigravka mejdu neq i men- do sega nikoga ne sam imal priqtelka.Do skoro izob6to ne misleh da se zanimavam s jeni... no ve4e se 4uvstvam kraino obseben ot neq!Ako ne6to se slu4i tova 6te e purvata mi lubov ! Blagodarq predvaritelno na vsi4ki koito 6te vzemat otno6enie po vaprosa :D. Naistina blagodarq ;]

точка 7 (mod by WIM)

Blab
03-23-2007, 20:40
четейки поста ти първоначално се зачудих какъв е всъщност проблемът ти :-k ...мисля, че едничкото нещо, което трябва да направиш е да си отвориш устата(не само за "здрасти", може и "как си?":), шегувам се)и да се запознаеш с нея(останах с впечатлението, че не я познаваш лично)...дръж се естествено(това е моят единствен съвет), няма по-мило и сладко нещо от искреността и освободеността(поне по мое мнение), дори и малко свян е позволен(само малко;))...бъди себе си...и...успех

mi6enceto
03-23-2007, 20:48
prosto i kaji kolko e 4asa.. ili ne6to ot tozi rod... i se druj estestveno i spokoino..tova e nai-vajnoto...a i drugoto vajno ne6to e da ne izburzva6 sus sre6tite..ne i predlagai da piete kafe o6te ot 1viq put..tova 6te e nai-golqmata gre6ka koqto moje6 da napravi6...haide..uspeh ;)

ivelin9021
03-23-2007, 21:03
xaxax bratle mene po reisovete 99% ot momi4etata me zaglejdat xax nz prosto shtom tolkova te kefi se zapoznaite zemi i nomera tfae nai vajnoto ne6to shtom vseki den se vijdate v reisa si govorete za da se opoznaete pitai dali ima skype i taka posle q zavedi na kafence i sled tfa na disko i v diskoto se raztancuvaite i q celuni i gotova rabotata :P
no ne zabravqi 2-te nai-vajni ne6ta!----->1. da se zapoznaete i da i napravi6 dobro vpe4atlenie da vidi 4e ne si nekaf nadut !!!
2. DA I VZEME6 GSM-A TFA E NAI VAJNATA KRA4KA KUM SPE4ELVANETO NA EDNO MOMI4E OT AVTOBUSA ;) SHTOT DADE LI TI GSM-A SI ZN NE E BEZRAZLI4NA ;)
aide uspeh i pi6i kfo e stanalo ;)

M@ckinly
03-23-2007, 21:23
Edno savsem leko uto4nenie pi4 ..."na pat za daskalo" ne ozna4ava 4e q sre6tam v reisa :).Togava 6te6e da mi e maalko po lesni4ko 6toto se pak 6tqh da imam dostata4no vreme i da ne sa nalaga za sekundi da re6avam ko da praq . Neinoto daskalo se namira do nas a moeto do tqh .... i taka sre6tame se 4esto no ne v avtobusa a prosto se razminavame.Mersi za savetite !!! Za mom4e kato mene, koeto do sega ne e imalo priqtelka, podobni mneniq sa mnogo cenni ! :}:}

Iv4eTy
03-23-2007, 21:30
Просто я заговори, за нещо като я видиш. Не просто здр ами как си тва онова. Малко по малко се сближете и виж може и да стане нещо!

die_die_my_darling_
03-23-2007, 21:48
еми говори и нещо колкото да не мълчиш... и разбира се че ще се бориш за нея късмет ;)

IGNGN
03-23-2007, 23:26
Ето ти един вариант:

-Здравей. Как си?
-Добре
-Как каза че се казваш?
-Не съм казвала
-И сега не е късно (лепваш една мазна усмивка)
-Казвам се Цура (примерно)
-Много хубаво име... аз съм Гацо (примерно) приятно ми е
-И на мен

оттам сигурно можеш и сам :)
кафенца, телефончета, глупости...
да не те притеснява гаджето й
най-много да се наложи да го отупаш ама едва ли :D

Колкото до това за какво да говорите

Най-добрия вариант е да говорите за нея
Тази тема е неизчерпаема
Повечето жени са способни да говорят за себе си години наред без спирка
А когато ти ги питаш се чувстват интересни и печелиш точки (разбира се трябва да се правиш че ти е интересно)

Друг вариант е да говорите за обстановката в която се намирате

И разбира се можеш да заговориш за себе си но тогава е много вероятно да ти лепне етикет 'страда от нарцисизъм' и да смени рейса :)

Вкарвай и по някоя шегичка в разговора (ама не някоя простащина а нещо по-остроумно)

толкова като за начало

ако искаш още съвети пускай ЛС :D

03-24-2007, 15:54
Е коя е тая жена да е такава курва като я заговори непознат и да отговори?!? Правило номер едно: Не говори с непознати. Тя да не е луда, при условие, че не те знае какъв си, може да искаш да я изнасилиш, на запад е така и тук напоследък така стана.

bqsna_teenagerka
03-24-2007, 16:05
ми пи4ага явно мацката те е загледала моят съвет е АТАКА давай напред...раазбери до каква степен е връзката й с приятеля й....по4ни пове4е да я заговаряш....да не се захлупиш пак..покажи й 4е я харесваш кажи й го на моми4етата това страшно се харесва особено ако не те с рам и не го криеш...показвай го и пред приятелите й...айде късмет ...оба4е внимавай да не би приятелят й дая оби4а защото за него ситуацията ще е брутална....така 4е 1 разбери каква е връзката им..ако ме разбираш

03-24-2007, 16:08
А, добре, аз да питам, жените приятно ли им е да ги заговарят? Защото аз си мисля, че не. Все пак ако мен ме заговори някое момиче ще си помисля, че е еди-каква си.

Guarana
03-24-2007, 16:08
към автора на темата, на колко си години? и тя на колко е... :)

03-24-2007, 16:17
Аз съм на 18, тя на 17.

bqsna_teenagerka
03-24-2007, 16:23
А, добре, аз да питам, жените приятно ли им е да ги заговарят? Защото аз си мисля, че не. Все пак ако мен ме заговори някое момиче ще си помисля, че е еди-каква си. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: защооо????????? това направо ме разби...не може лли да имаме приятели и какво то тогава...никой не може да говори на никой и на този свят няма да има общуване...аз пак имам толква много приятели мом4ета...но само приятели и не мисля 4е сам курва!!!

03-24-2007, 16:26
Аз не казвам, че си курва, ама на улицата не се търсят познати... Аз да не съм луд да гледам минувачите. Те не са ми интересни, гледам само жените, и то не в очите, защото ми е неприятно, ами в телата.

vikipf
03-24-2007, 16:36
Хей момче... Кво се вайкаш е.. Както някои каза... "АТАКА" ... И смисъл малко е странно че изпитваш такива чувства за пръв път... Все пак ти и не я познаваш... Ти само знаеш каквото са ти говорили за нея... и как излежда :? А кой се влюбва само от един образ :? привличане да... Ама чак любов... Е щом толкова време се разминавате и си се усмихвате ( :lol: ) време е да кажеш нещо повече от "здрасти" ;)

Guarana
03-24-2007, 16:42
съветвам те да я оставиш на мира :idea: уважавай и имай предвид това че си има приятел, защото може да си навлечеш големи беди, а и не е честно :roll: дали е смотаняк или не, това е относително [-( ако е откачалка може да те пребие някоя вечер в тъмното заради нея... момичета без любими има колкото искаш, търси... :)