PDA

View Full Version : противозачатъчни и пушене?

acer
03-24-2007, 07:51
значи приятелката ми е пушач, а от онзи ден почна противозачатъчни (ясмин) в опътването на който пише цигарите не да се намалят, а да се спрат,.... обаче на нея това не и харесва и почна да разпитва по-запознати и да търси някой доктор който да и даде съвет, т.е. да й каже, че може да пуши....
мене тъкмо ме зарадва факта, че ще трябвада ги спре, но тя упорита и ще вземе да си прееебе нещо с тия цигари,..... изкажете мнение, коментар от опит и т.н.
благодаря предварително!

`Death`Whore`
03-24-2007, 07:54
Щом там така пише, трябва да се направи! И от напиванията трябва да се откаже задължително! Защото може да не подействат като хората и да има бебе.

alkobalko
03-24-2007, 08:01
Щом така пише, значи така трябва. По-добре да ги спре, за да не се получи някой гаф.

n1ght_shadow
03-24-2007, 08:57
ae ostai e da sa trovi
kat i e debela glavata i ne moje da proumee do kade moje da dokarat cigarite i alkohola s tezi protivoza4ata4ni neka ot li4en opit da razbere kav moje da e rezultata :smt013

SINDEL
03-24-2007, 09:02
По-добре да ги спре, щом така пише. Ина4е може да не подействат като хората и да си направите някое бебе

HagpycaH
03-24-2007, 09:54
Еми да следва упътването не после да иам някакви странични ефекти.

krem4et0
03-24-2007, 10:44
не трябва да пуши- рак ли иска да има или тромб? цигарите и противозачатъчните са напълно несъвместими. Алкохолът-също. Не е казано да не пие въобще, но да го намали до минимум!

<black soul>
03-24-2007, 11:57
не трябва да пуши- рак ли иска да има или тромб? цигарите и противозачатъчните са напълно несъвместими. Алкохолът-също. Не е казано да не пие въобще, но да го намали до минимум!
:smt023

foxy-to
03-24-2007, 19:35
ne ste li hodili na lekciq po teq raboti? organizirat gi v po-golemite gradove. sabirat se nqkolko momi4eta, nqkolko ginekolojki v nqkoe qko bar4e na kokteil4e i si govorqt za sex, za m1je, za kontraceptivni metodi i t.n. mn e pou4itelno. az sam hodila, a i piq Yasmin ot godina i ne6to. ta zna4i, cigarite vredqt ili predstavlqvat opasnostpo-skoro za jeni nad 35. teq hap4eta mogat da se piqt i ot malki momi4eta koito o6te ne vodqt polov jivot, za6toto sam sas savsem minimalno sadarjanie na hormoni i ne sa tolkova vredni kakto drugi. predpolagam priqtelkata ti e dosta pod 35 god taka 4e ne mislq 4e e tolkova fatalno. az pu6a i edinstveniq strani4en efekt mi e 4e kogato ponqkoga prekalq s cigarite mi stava lo6o. ni6to pove4e. v smisal, ne mogat da precakat deistvieto na hap4etata, vse pak dosega ne s1m zabremenqla.....E, vse pak moje da pogovori s ginekolojkata si, tq 6te i dade nai-vqrnoto re6enie na toq problem.

krem4et0
03-25-2007, 19:24
Да и на листовката пише след 35, но това не значи, че трябва да пушиш като комин. Я да те питам нещо-гаджето ти свършва ли в теб като ги пиеш?

acer
03-26-2007, 12:54
Да и на листовката пише след 35, но това не значи, че трябва да пушиш като комин. Я да те питам нещо-гаджето ти свършва ли в теб като ги пиеш?

значи приятелката ми е пушач, а от онзи ден почна противозачатъчни

това как ти звучи? (първо трябва да и мине цикъла за да почна да свършвам в нея...)
а и с такава цел ги почва тия хапове, да свършвам в нея!

krem4et0
03-27-2007, 09:31
Въпросът ми беше към foxy-to!
И не е задължително да й мине 1 цикъл. Прочетете листовката. там пише 7 дни след като й свърши е опасно!

acer
03-27-2007, 19:37
извинявам се тогава,..

а колко време след като ги е почнала действат хапчетата, (почна ги като и дойде) обаче има някакъв период 1 седмица преди да и дойде в който не се пият, тогава има ли опасност?

foxy-to
03-27-2007, 20:05

v men svar6va,oba4e do sega ne s1m zabremenqla, a i ne vijdam kak sled kato si piq hap4etata redovno i navreme.a za cigarite nz, mai pogre6no ste me razbrali. pu6a samo po 3-4 na den. estestveno 4e ako prekalqva6 s tqh moje i da ti stane ne6to, no zasega s1m nqmala nikakvi problemi.

krem4et0
03-27-2007, 20:11
попитах, защото моя свърши в мен и сега ме паникьосва че ще имаме бебе, а аз му обяснявам,че няма как да стане. но той иска тест да правя!