Влез

View Full Version : въпрос за бременност

03-24-2007, 16:32
значи искам да питам.
правих sex неска с едно момиче но на нея и беше за парви път а на мен за втори.
хем знам горе долу за кондоми и така нататък но не исползвах отначало и замалко да се изпразня вътре,извадих го преди това и се облегнах на нея като ..... бе6е на корема и,но после като видях нямаше нищо там,може би за малко да се изпразня,а не сам,после не помня дали веднага си сложих кондома.
та въпроса ми е
може ли да стане нещо,да забременее,в смисал не се изпразних вътре но не сам много сигурен а и се чудя ,ако замалко не съм се изпразнил после като и го вкарам пак дали няма да стане тази беля.
не съм и го вкарвъл точно до краи защото беше девственна и много тясна.
дали да не взема един тест за бременност и колко кинта е горе долу.
някои ако знае нещо по въпроса да казва.

Schnitzer
03-24-2007, 16:47
Теста е към 5 кинта но се прави 1 седмица след акта :wink: и ако не можеш да задържиш малко преди да вършиш,както някои му викат "да се контролираш" винаги слагаи презерватив :wink:

sh3_1s_7h3_0n3
03-24-2007, 17:03
докато се правиш на голям мъж в леглото ще вземеш да забремениш някоя [-(

bqsna_teenagerka
03-24-2007, 17:25
пи4 внимавай много де!!! защо не слагате презарвативи...така ще се изцепиш некой паат...според мен сега си минал между капките ама внимавай следващия пат...

ABSOLUTme
03-24-2007, 17:53
Ти си едно мн глупаво и безотговорно дете.Не само че не мислиш за партьорката си,но не мислиш и за себе си.Знаеш ли какво емоционално бреме носи на тези години един потенциален аборт?Знаеш ли как целият ти живот ще се преобърне на 180градуса?Но не,ти си мъж,или поне се мислиш за такъв..а си просто едно хлапе без грам гънка по мозъка.3 шибани лева могат да ти спестят безброй проблеми!Следващия път не се прави на герои,а слагай капут.И не само следващия.. :!:

03-24-2007, 19:56
благодаря все пак.
незнам каде ми беше акъла,явно там долу
не сериозно.
знам че се изцепих яко,няма да се повтори но дано не е станала белята.
все пак ще взема един тест за всеки случаи.
чао и благодаря че ми наляхте малко акъл в тая моята тъпа глава.