View Full Version : Tvoqta izpoved
Just_say_no
03-24-2007, 19:33
Vseki ot nas e bil naranqvan... vseki ot nas e bil predavan ... no dali 6te namerim sili da prodaljim? Prizovavam vsi4ki koito sa se 4uvstvali nqkoga taka da napi6at tuk svoqta izpoved !!!
Poslednoto mom4e v koeto bqh vliubena me zarqza i zamina za irladiq.... 2 pyti mi se e obajdal za 5 meseca ama ve4e go prevyzmognah ....... nesmqtam da spodelqm dr raboti s vas 8)
nai-goliamata mi lubov v jivota mi me zariaza i se hvana s nai-golemia pro6liak na zemiata koito se kape vedna6 v mesetsa,
Stiga vi tolkova 4e ne6to pak se iadosah :smt013
Анонимк0
03-24-2007, 19:50
Vseki ot nas e bil naranqvan... vseki ot nas e bil predavan ... no dali 6te namerim sili da prodaljim? Prizovavam vsi4ki koito sa se 4uvstvali nqkoga taka da napi6at tuk svoqta izpoved !!!
"Всичко, което не ни убива ни прави по-силни"! ;)
NeVeN4o`f
03-24-2007, 19:58
Момчето ,което най-много сам харесвала някога ми е изневерил 7 пъти за месец и нещо, най-гадно ми стана ,че ми каза след като му казах какво чувствам към него !!! :smt044 :smt097
Абе немога да разбера защо има такива хора ... умират да правят гадно :-k
Ми аз си направих тема за това дето ме мъчи
Минава под името 'на такава одисея заглавие слага ли се?' и изпадна в забвение в предишните страници на тоя раздел... абе ето линк http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=84973
Само по-кофти става последните няколко дни
Иначе други проблеми няма
К'ъв съм късметлия, а? :lol:
bqsna_teenagerka
03-24-2007, 20:07
ми аз харесвах едно мом4е 3г....той не ми обърна внимание....аз сам и плакала за него...кел файда...да ли сам наранявала> да много момета сам одрязала през тези 3г заради него...както и да е радвам се 4е сега имам гадже което много си харесвам...а за другия не си и помислям
май само аз нямам толкова "сериозни" проблеми .....ебахх маамуу чесно .. !
Papagal4e
03-24-2007, 20:38
е моята изповед не е любовна..нямам най-добри приятелки вече.Те просто се отдалечиха от мен,защото ,когато някоя кажеше нещо и не бях съгласна го казвах.Явно е прекалено страшно да се прекрачи това правило ! Да бъдеш себе си. И затова сега съм си сама
gotina_teenka
03-24-2007, 21:27
hvanah mom4eto koeto tolkva mn haresvah /da ne kaja obi4am/ s nai dobrata si prqtelka da se celuvat nasred u4ili6niq dvor... surceto mi se razpadna togava...o6te si subiram par4encata..nai lo6oto be6e 4e az bqh obvinena moq bila vinata :(
sexi_lady_666
03-26-2007, 21:39
hmmmm mn ne6ta sa mi se slu4vali i otdavna iskam da se ispovqdam na nqkogo za6toto si nqmam priqteli poskoro neiskam da imam za6toto znam 4e vs sa predateliv moomenta mi se slu4va slednoto:vlubena sum v mn dobur moi priqtel toi kazva su6to 4e e edaje pove4e iska da mu kaja kak da skusa moq poznata za6toto sega hodat mn mi e trudno neznam kvo da pravq a i misulta za nego me vzrivqva i mi e mn trudno :( !!!
май само аз нямам толкова "сериозни" проблеми .....ебахх маамуу чесно .. !
Историята да мълчи, май не си само ти ;р
Ох моята изповед е свързана с несподелената любов..влюбена съм вече 8 месеца почти в едно момче, но просто знам че няма да бтдем повече заедно..нито той ще ми прости, нито пък аз ще имам сили да забравя това което ми причини, а и дори да го направя ще ми е доста трудно..и така де общо взето обичам го, а не сме заедно :smt010 и едва ли някога ще бъдем... :smt009
BrokenInnocence
03-27-2007, 04:12
Не съм имала някакви разбиващи връзки, имала съм раздели обаче все са били по взаимно съгласие. Малкия ми проблем е, че когато най- накрая срещнах човека, който искам и който ми припомни неща, които си мислех, че съм забравила завинаги, трябва да се разделим по обстоятелства независещи от нас.
ThePainIsReaL
03-27-2007, 12:17
Аз пък се побърках вече .. не виждам смисъл в нищо . Писна ми от всичко и всички ..
Ice_Queen
03-27-2007, 13:58
Аз пък се побърках вече .. не виждам смисъл в нищо . Писна ми от всичко и всички ..
да и аз съм така... :smt011 :smt011
nai-goliamata mi lubov v jivota mi me zariaza i se hvana s nai-golemia pro6liak na zemiata koito se kape vedna6 v mesetsa,
Stiga vi tolkova 4e ne6to pak se iadosah :smt013
ХаХа, така е, батенце! И винаги така ще бъде. Мен ме зарязаха, заради не прошляк, не проскубляк, ами не знам как да го нарека. И това не е от злоба, завист или нещо друго, а си е мнение и на други хора.
Значи при мен ситуацията е следната:
Ходех с едно момиче, на което за първи път казах "Обичам те!", естествено и за първи път ги чух. Наистина бях мн вл'бен и адски щастлив. Докато тя не реши да тръгне с най-добрия си приятел (мой съученик) по времето, когато все още не беше скъсала с мен.
moqta izpoved e:
nespodelena lubov.obi4am edno momi4e ot 5 godini.na 2-rata godina i go kazah,no tq obi4a6e nai-dobriq mi priqtel.tq mu go kaza i toi i predloji.napravo mi idva6e da se hvurlq ot nqkude ili da prebiq nakogo bqh tolkova naranen i gneven.no tq mu kaza 4e 6te si pomisli i v kraina smeka misli okolo 4 dena i nakraq toi se otkaza i togava izpitah i 6tastie i 4ustvo za vina,za6toto sega tq izglejda6e mnogo tujna.i togava nqkak si se otdale4ihme ,no tazi godina nai-dobriqt mi priqtel napusna u4ili6teto :( ,i ot togava sme mnogo dobri priqteli s neq. :),no sega e gadje s drug. :smt009
BloodyMary
03-27-2007, 17:02
az haresvah edno mom4e okolo nz i az 3 godini s nego bqhme priqteli ne nai dobri ama se pak bqhme priqteli az go haresvah tolkova mn i kato videh 4e se sblijava s nqkoq i tolkova revnuvah 4e napravo q namrazvah o6te predi da q opoznaq.po k1sno toi be6e kazal na edna priqtelka 4e 6te i kaje dali 6te stane gadje s men oba4e me v1rtq 2 sedmici posle mi kaza ne.az se opitajh da go zabravq i sega s nego sme priqteli a az si imam strahoten priqtel :wink: lubovta lekuva m1kata :smt007 :wink:
xaresfam m0m4e 0t 1 g0dina i ne6t0,n0 t0i ne izpitfa abs0lutn0 ni6t0 kum men ... be6e kazal na edin m0i sau4enik 4e malk0 me xaresfal i m0jel0 da stane ne6t0 ... n0 t0ve be6e predi 2 sedmici ... taka de ni6t0 ne stana ... t0i acki mn puti me e naranQval ... n0 sam0 kat0 g0 vidQ i zabravQm vsi4k0 ... v4era mi be6e acki gaden den i kat0 se pribirax 0t daskal0 i revah .. f m0menta f k0it0 g0 fidQh i sprQx da reva pr0st0 mi mina vsi4kata b0lka ... i t0i vinagi me naranQva a aS vinagi zabravQm vsi4k0 kat0 g0 vidQ ... t0fa e nai gadn0t0 ... nevijdam smisal d0ri f jif0ta ...
in__love
03-27-2007, 20:01
mi moita istoriq ne e koi znae kvo imam i drugi po gadni ama sa mnogo d1lgi- zna4i haresahsi 1 mom4e i 3-ma moi priqteli/lki bqha zabelqzali ne6to 4e toi me e haresal i t.n. a dori i az go bqh zabelqzala i kogato nakarah 1 moi mn dobur priqtel da govori s nego-mom4eto be6e kazalo 4e sum mnogo malka za nego koeto ne e vqrno godinite ne bqha tolkova mnogo po4ti 4 i togava mnogo se izdraznih za6toto az mnogo haresvah tova omm4e a toi be6e kazal 4e me haresva no za nego sum bila ''malka'' ... ama sega ima drug i vsi4ko e naredddddd
...
in__love
03-27-2007, 20:06
da naistina sum saglasna 4e kato si poreve6 malko (ne malko a mnogo) i vsi4ko ti minava oba4e imam makla zabelejka :
m0menta f k0it0 g0 fidQh i sprQx da ---za tebe nqma liq bukvata v ta postoqnno pi6e6 f???
да и аз съм така... :smt011 :smt011
Бе мога да ви помогна и на 2те, ма е жалко че не съм си в БГ :? Нали знаете има една такава песничка "Dont Worry Be Happy." Е, слушайте я и си мислете за хубави неща, но не за добрите стари времена! Те никога не ще се върнат, запомнете го добре и даже си го набийте най-добре. Няма да ви боли толкоз. И аз съм бил като вас. Даже и по зле , уверявам ви. Всичко с времето си.
Ще се моля за вас, деца мои! [-o< O:)
_[LiFe-StiLe]_F
03-28-2007, 07:04
този с който бях повече от година се оказа използвач, който е търсел само секса във мен. може би за някой е невероятно как може заради единия секс тази връзка да е продължила повече от година, но... има такива хора... има и се надявам никога, ама никога повече да не попадам на такива! [-o<
krem4et0
03-28-2007, 07:21
Моята изповед е по-различна. Обичам го до болка, а и той ме обича, но защо не сме заедно постоянно? защо денят ми не започва и не свършва с него до мен? Защо трябва да живея живот, в който той присъства само 10-тина часа седмично, а другите 158 се чудя какво за Бога правя и защо той не е до мен! Имам го. Имам тялото, сърцето му, имам го, а всъщност го нямам, защото той не е с мен винаги. И се побърквам вече. Омръзна ми да не съм с него. Омръзна ми да си броим минутите, когато излезем, защото ако окъснея наште ще кажат нещо накриво. Писна ми!!!!
helen4ee
03-28-2007, 10:08
haha predi mnnooooogo vreme o6te v 5ti klas si haresvah edno mom4e ot kvartala mi hahahaah edna pritelka iska6e da me redi s nego (negovata best fr Tq be6e v moq klas hahahahahah i jivee6e na dolniq etaj pod nego ahhaha) hahah be6e s cqla godina po-golqm ot men!!! hahaha kakto i da e mom4eto nes mi oburna vnimanie .. golemi me4ti bqha.. sled tova stanah 6ti klas imah problemi s vuprosnoto mom4ie ... v klas bee zle navlizah v puberteta v 7mi klas su6to be6e mnoooooooooooooogo zle hahhaaz produljavah da si go haresvam hahahah no toi vse me obijda6e bih kazala zaedno s o6te edni dvama koito haresvah ob6to vzeto v detstvoto mi mnogo mom4enca si haresvah HAHAHAHHAAH kakto i da e ... mina i 7mi klas ve4eee totalno go bqh zabravila ne mi dreme6e korenna promqna ima6e v haraktera mi v povedenieto mi v VIZIQTA MI ... i taka stana the cool girl hahahahhaah kat v nekoi amerikanski film hahahahaha sa mom4eot si me poszdravqva kato se zase4em... interesno prejivqno..MINALO SVUR6ENO :)
WINTER_NIGHT
03-28-2007, 10:52
[b]S nai-dobrata mi priqtelka se skarahme za mom4e i pove4e ne si govorihme. I dosega e taka. Nai-lo6oto e oba4e, 4e az si stanah gadje s tova mom4e i o6te mi e kofti za tova! ](*,)
Mi moqta istoriq e malko dulgi4ka ima q na KoGaTo Ne MoJeM DA BAdEm NiTo PrIqTeLi , nItO gAdJeTa
maybelline
03-29-2007, 08:06
С момчето,което обичах и с което ходихме една година,скъсахме защото той искаше "повече свобода" т.е. да излиза с други момичета от нашия клас(без аз да идвам с тях) и да се сваля с която поиска,но за пред тях той си няма гадже и е 'свободна партия'.Не можах да прием атова положение и скъсахем.В последствие се оказа,че съм била права - харесал си няколко момичета,на коя признал,с коя се свалял,вече и аз незнам...А,да,започна да ме лъже че ходи на дискотека и прави секс(а си е девствено момчето) и си призна някои от лъжите,с по-леките обаче продължи.Преди беше много готино момче,но откакто скъсахме стана много надут и честно казано много се е отдалечил от представата на хората за 'готино момче'.Даже съучениците ми сеи говорят с мен за него и повечето са на мнение,че е много надут и лигав и се прави на голямата работа.Е,това сега няма значение,защото с него сме си никакви,но всичко можеше да е по-различо...