Влез

View Full Version : ???kum mom4etata

03-24-2007, 21:25
Taka imam strii i sa zabelejimi :smt010 Ta vuprosa mi e kum mom4etata pravi li vi vpe4atlenie i otvra6tavate li se uato vidite momi4e s takuv problem(a te sega sa mnogo-momi4etata sus strii)Tova bi li vi popre4ilo da pravite sex s momi4eto i bihte li go zarqzaliqako razberete 4e ima takiva 4erti4ki po tqlotosi :roll: ?za6toto poradi tazi pri4ina as o6te ne sum bila intimna s mom4e(i s momi4e de)!
No tva mi e vuprosa ob6to zeto! :?:

03-24-2007, 21:27
nqma problem..shte te lija navsqkade ..ako imash strii shte te lija po striite vatre :-D

[Lucifer]
03-24-2007, 21:29
tupoooo ! mn qsno 4e nqma problem :D

Weiss_Teufel
03-24-2007, 21:31
nqma problem..shte te lija navsqkade ..ako imash strii shte te lija po striite vatre :-D
Е срамота, не се бъзикай с момичето бе!
:arrow: Споко не е болка за умиране ползвай кремове и дано се заличат поне малко ,а тва дали момчетата се отвращават не знам те да кажат!

sh3_1s_7h3_0n3
03-24-2007, 21:31
кат' се разгорещите... кат' 'почнат да падат и дрехите, и задръжките... тогава въобще няма и да се сетиш к'во е туй стрии... т'ва ти е най-малкия проблем... човек има навика да се вглъбява в малките недостатъци... и понякога пропуска големите радости...

я забрави за т'ва и се впускай в интимности с момчета (или с момичета..както по-ти харесва) :-D

crazy_g1rlL
03-24-2007, 21:39
q spoko te izblednqvat s vremeto puk i polzvai olio bebe6ko ako kojata ti e suha, ako e mazna lqkvi losioni i kojata ti 6te stane po elasti4na i si4ko 6te se opravi puk i kvo ti puka imai si samo4uvstvieto puk drugite da se pruskat ot qd ! ;) :)

sh3_1s_7h3_0n3
03-24-2007, 21:42
q spoko te izblednqvat s vremeto puk i polzvai olio bebe6ko ako kojata ti e suha, ako e mazna lqkvi losioni i kojata ti 6te stane po elasti4na i si4ko 6te se opravi puk i kvo ti puka imai si samo4uvstvieto puk drugite da se pruskat ot qd ! ;) :)

стриите? портокаловата кожа? избледнява с времето?!...то ако беше така на 60год кожата ти ще е като на бебе...

PankO
03-24-2007, 21:48
Изглежда съм доста глупав, ама не знам к'во е т'ва стрии/стрий.
Да не е ... онея... линии, малко по-... розови такива дет са? ;-)?
Не се изразих точно и ясно, ама то кат на мен не и е, как да го кажа ясно :D

HagpycaH
03-24-2007, 21:52
Ако ми харесва момичето няма проблем.

sh3_1s_7h3_0n3
03-25-2007, 06:58
Изглежда съм доста глупав, ама не знам к'во е т'ва стрии/стрий.
Да не е ... онея... линии, малко по-... розови такива дет са? ;-)?
Не се изразих точно и ясно, ама то кат на мен не и е, как да го кажа ясно :D

Стриите са атрофични белези, най-често вертикални линии, които при появата си са бледовиолетови, после стават белезникави. Образуват се по ханша, бедрата, седалището, корема и бюста. Дължат се на скъсване на нишките на съединителната тъкан при значително напълняване или бързо отслабване, когато кожата е подложена на силно опъване и свиване.

sh3_1s_7h3_0n3
03-25-2007, 06:59
Грижи у дома
Всяка седмица махайте мъртвите клетки от тялото. Ползвайте мек ексфолиант, като го нанасяте върху суха кожа. Търкайте, без да разтягате тъканите. После се изплакнете обилно с вода и се подсушете с мека хавлия. Нанесете върху стриите активен серум за девитализирана кожа и пощипвайте леко с пръсти, за да раздвижите кръвта, чак докато серумът попие напълно. Една ампула по принцип стига за всичките бледовиолетови стрии по тялото.
След това нанесете подхранващ крем и масажирайте силно с цяла ръка по посока на тъканите, за да не се получи неприятно усещане. Внимавайте да не набръчквате кожата.
Всеки ден при сутрешния душ се търкайте с груба ръкавица за баня, най-добре от синтетична материя. Накрая се облейте с хладка вода, подсушете се добре, намажете се с подхранващия си крем и масажирайте.
Не спирайте с грижите, когато установите малко подобрение, правете процедурите възможно най-дълго време.
Превантивно с настъпване на пубертета, както и в началото на бременността овлажнявайте и ревитализирайте кожата с кремове и серуми, активизирайте кръвообращението. Консултирайте се с лекар, който евентуално да ви предпише медицински крем. Продължете с грижите три месеца след раждането, така няма да имате проблем със стриите.

alkobalko
03-25-2007, 07:34
Ако момчето държи на теб, това няма да му направи впечатление. А и когато се разгорещите, не ми се вярва да почне да се взира и да търси стриите. Момчетата също имат стрии, но не се притесняват.

Anf3tamin4o
03-25-2007, 07:57
Не мисля че тва щте е проблем за тебе да правиш секс с момче :)

vvs_go
03-25-2007, 07:59
ама за6то има6 стрии пълна ли си , бременна ли си , мускули ли има6 не разбирам дай пик

sh3_1s_7h3_0n3
03-25-2007, 08:51
ама за6то има6 стрии пълна ли си , бременна ли си , мускули ли има6 не разбирам дай пик

да, да... и после ще я поканиш у вас да видиш колко забележими са стриите й :lol:

ОгняН
03-25-2007, 18:20
Попринцип не обръщам внимание... и няма смисъл да се притесняваш според мен :))

ChRiSTiaNo_07
03-25-2007, 18:28
Taka imam strii i sa zabelejimi :smt010 Ta vuprosa mi e kum mom4etata pravi li vi vpe4atlenie i otvra6tavate li se uato vidite momi4e s takuv problem(a te sega sa mnogo-momi4etata sus strii)Tova bi li vi popre4ilo da pravite sex s momi4eto i bihte li go zarqzaliqako razberete 4e ima takiva 4erti4ki po tqlotosi :roll: ?za6toto poradi tazi pri4ina as o6te ne sum bila intimna s mom4e(i s momi4e de)!
No tva mi e vuprosa ob6to zeto! :?:

Не се комплексирай!Това не е никакъв проблем,ако момчето изпитва чувства към тебе няма да му прави впечатление :P

03-26-2007, 16:10
I4 DA NE TI I PUKA STIGA DA NE SI NEKOQ KOBILA ILI SVIMQ RAZPORILA SE PO 6EVOVETE
UPS MA TI VE4E SI SE RAZPORILA
MNOO E GROZNO TVA MNOO QSNO 4E NEMA TE KLATIM! :smt019

PaRkInSoN
03-26-2007, 16:22
Ако ми харесва момичето няма проблем.

ge0rg1ev-
03-26-2007, 16:33
Според зависи. Ако ми хареса момичето не биха ми пречили, нз, досега не съм имал приятелка със стрии, поне видими дотолкова, че да ме дразнят, а бе въоще си нямаха :) :oops: