View Full Version : Moderated: Дали е възможно да съм бременна?
анонимката
03-24-2007, 21:11
имамм огромна нужда от помощ!с приятеля ми правихме секс,правихме с презерватив и той май не свърши в мен...добре де ама казал на бестфрендката ми(щото и те са мн добри приятели) че бил си изцапал блузата със сперма...а на мен сега нещо ми закъснява и мн се притеснявам...понякога ми закъснява,но сега съм особено притеснена! не знам,вероятно си измислям,но ми си стува че май имам някои от признеците за бременност...моля ви кажете си и вие думата...
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
malka_sladuranka
03-24-2007, 21:12
И кои са тези признаци които имаш? :-s
n1ght_shadow
03-24-2007, 21:12
](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
qko si si nabila filma oba4e
Tedka-Medka
03-24-2007, 21:16
споко това да ти закаснее може да е от много неща,
организма ти нещо може да се е объркал след като
си правила секс,да са настъпили някои промени.
преди като ти е закаснявало не ти е правело впечатление
щото си била девствена ама сега ти прави и си вкарваш
филми че може да си бременна,спокойно сигурно не си,
щом сте го правили с презерватив и той не се е скъсал.
а ако толкова се притесняваш и не искаш да си купуваш тест
давай с бабешките методи :) сутринта като се събудиш
изпишкай се в един лиген и сложи сода вътре .. ако
започне да шушти значи си бременна,ако не не си :)
Mad&Bad
03-24-2007, 21:26
И кво като се е нацапал на блузата??? Не е визможно да си бременна, внушаваш си! :wink:
alkobalko
03-25-2007, 05:13
Хора, защо се вкарвате в някакви филми, при положение, че няма никаква възможност за бременност.
Използвали степрезерватив, той не е свършил в теб (или поне така си мислиш). Няма никаква възможност да си бременна. Успокой се малко. А какви симптоми имаш?
sh3_1s_7h3_0n3
03-25-2007, 05:41
Хора, защо се вкарвате в някакви филми, при положение, че няма никаква възможност за бременност.
Използвали степрезерватив, той не е свършил в теб (или поне така си мислиш). Няма никаква възможност да си бременна. Успокой се малко. А какви симптоми имаш?
...че й се подува корема и нещо вътре къркори (рита)...
HagpycaH
03-25-2007, 08:23
Какво се притеснввате толкова какво си внушавате глупости от внушенията са получава всичко успокой се вместо да питаш си вземи 1 тест за бременност не е кой знае колко скъп 2.90лв. в най-близката аптека и да спреш да са тормозиш.