View Full Version : Подходящ презерватив за Първият път.
Темата си е сериозна и не се гаврете. Искам да попитам кой вид презерватив да използвам, при положение, че на приятелката ми е за първи път? Дайте съвет. Засега съм се спрял на Durex Extra safe, Perfoma, и тия с плодчетата, както и classic.
Ще се радвам да чуя и вашите мнения, но това което съм си избрал е само на базата на това което съм прочел =;
Ще се радвам да ми дадете съвет. Пък най-добре ще е ако ми говорите от опит. С кой ще й е най-комфортно на НЕЯ и ще сведем болката и другите неприятни неща до минимум.
Сигурен съм, че ще се отнесете сериозно към темата :)
Charlotte_the_Harlot
03-24-2007, 22:45
Performa са гадни. Classic биват, Sportex също. И тия от по 40 ст. стават. :-D Но не ги препоръчвам. Май Sportex Normal (или квито бяха там) най ме устройват.
ThePainIsReaL
03-25-2007, 08:00
Durex Elite може би .. :roll:
HagpycaH
03-25-2007, 08:10
Durex Elite може би .. :roll:
Съгласен съм.
Ами то там в темичката пишеше да избягвам ползването на Elite, ако съм с девствено момиче... Пък и то като е за 1 път не е ли по-добре да имат по-малка чувствителност :-k
ChRiSTiaNo_07
03-25-2007, 10:31
Sportex или Durex
е ти си прецени, но според мен Durex са най-добрите.. вече зависи от тебе какъв вид ;)
shadow4e
03-25-2007, 10:44
Не взимай Ултра тин, за да не се притеснявате излишно.
Аз не разбирам въобще от презервативи, затоав ще ти кажа взеим някои, които са с повече лубрикант, за да не я боли толкова и съответно да влезне по-лесно, но нз коя марка.
Sportex или Durex Е, аз не питам коя марка, ами какъв вид. Марката е ясно, че ще е Durex, ама какъв вид да ползвам... :-k
Най-добре или класик, или екстра сейф. В никакъв случай на точки, черти, спираловидни и така нататък.
ThePainIsReaL
03-25-2007, 13:23
Най-добре или класик, или екстра сейф. В никакъв случай на точки, черти, спираловидни и така нататък.
Не намирам смисъл в употребата на екстра сейф първия път ... :roll: Но това си е мое мнение де ...
Не намирам смисъл в употребата на екстра сейф първия път ... :roll: Но това си е мое мнение де ... Ами в употребата на какво тогава намираш смисъл? Elite, плодчетата :P
Ice_Queen
03-25-2007, 14:29
Sportex или Durex
Дюрекс Екстрасейв!!!!!!!!!!!!!!!!
И аз си не мога да разбера защо Extra safe? От какво ще се сейваме като ще го правим за първи път :lol:
И аз си не мога да разбера защо Extra safe? От какво ще се сейваме като ще го правим за първи път :lol:
От бебета ще се сейвате. Ама и мен не ме блазни мисълта за есктра сейф - много са дебели и все едно се чукаш през ръкавица за миене на чинии. :smt005
LetiCherry
03-25-2007, 15:26
Според мен няма голямо зна4ение, важното е да НЕ е оребрен или с някакви си там то4ици...
Charlotte_the_Harlot
03-25-2007, 18:46
Durex Classic. Пробвал съм го при подобни обстоятелства и го препоръчвам.
Дюрекс ултра тънките са много добри, но вие вземете някои с повече лубрикант. :wink:
Za men nai qki sa Durex Tingle!Use6taneto naistina e veliko!
Agent_Cherish007
03-27-2007, 17:04
От бебета ще се сейвате. Ама и мен не ме блазни мисълта за есктра сейф - много са дебели и все едно се чукаш през ръкавица за миене на чинии. :smt005
*4ist flood* Edni moi fr se 4ukaha s pakavica
ThePainIsReaL
03-28-2007, 10:07
Именно и аз затова не ги харесвам .. на момчето хич не им е хубаво с тях . Може дори да ми падне :-D :-D ако е по-ляляля
Pii Postinor Duo purviq put... i vtoriq i tretiq!! A be Postinor Duo mu e maikata!!
ThePainIsReaL
03-28-2007, 10:12
Pii Postinor Duo purviq put... i vtoriq i tretiq!! A be Postinor Duo mu e maikata!!
И после остани без организъм .. зле сте !
П.П.Това не са бонбонки бе ..