Влез

View Full Version : Искам да попитам...

едно,две,три...
03-24-2007, 23:19
от доста време така да се нарече се самозадоволявам.....но незнам дали съм си скъсала девствената ципа.....а пък аз на моя фр му казах че все още не съм "докосвана "...и че всичко си ми е наред( в смисъл че и не съм се самозадоволявала и т.н.)..та въпроса ми е...може ли по нянакъв начин той да разбере какво съм правила аз......има ли начин по който да не разбре...какво да му кажа...ако рабере.... :-s :-s [-o< [-o<

Charlotte_the_Harlot
03-24-2007, 23:21
А защо не трябва да разбира. По мойта логика, момиче което мастурбира, обича да прави секс. Момчетата би трябвало да харесват това. Тогава?

03-24-2007, 23:26
А защо не трябва да разбира. По мойта логика, момиче което мастурбира, обича да прави секс. Момчетата би трябвало да харесват това. Тогава?

в смисъл такъв че аз го лъжа.....че той ше ми е първия(което е така)...и не искам да си мисли нещо друго....ако разбере...(ако е въможно..)

Charlotte_the_Harlot
03-24-2007, 23:29
Глупости. Искреността е за предпочитане. Пък и ако му кажеш, че мастурбираш, може следващия път да го помолиш да ти помогне. ;)

real-girl
03-24-2007, 23:39
E,kakvo kato masturbira6,tova e normalno. Do kolkoto razbrah ne si bila s mom4e do sega(i ne si go l1gala). Kakvo smu6tava6to ima v tova,4e se samozadovolqva6? I nqma na4in da razbere. No mislq,4e 6te mu stane interesno,ako mu spodeli6 :}

Charlotte_the_Harlot
03-24-2007, 23:47
Indeed.
Такива неща са интересни на момчетата. Искат да видят, да пипнат, да пробват на вкус. :wink:

sh3_1s_7h3_0n3
03-25-2007, 05:47
е к'во толкова... излъгала си го за глупост..ако не се повтаря и не го лъжеш мн няма проблеми... а какво да му кажеш ако те хване... ами, че те е било срам да си признаеш, че мастурбираш... или пък невинно сведи поглед и се изчерви леко... т'ва винаги е било мн сладко 8) пък и нали сама си си мастурбирала... смисъл не ти е бъркал някой др долу... :lol:

ivelin9021
03-25-2007, 07:23
xaxa ti si misli6 4e ne se haresfa na mim4etata ;)

HagpycaH
03-25-2007, 08:18

Сигурно защото тя му е казала , че е дефствена а тя ако му пусне и той разбере че не е дефствена какво ще почне да си мисли аз сам момче и знам.

`Death`Whore`
03-25-2007, 09:34
той ще ти е първият, глупаво момиче!
Ако не си докосвана от себе си, това означава, че имаш проблеми в половото развитие. И аз съм мастурбирала и първият път си болеше - не е задължително да не боли.

ChRiSTiaNo_07
03-25-2007, 09:42
от доста време така да се нарече се самозадоволявам.....но незнам дали съм си скъсала девствената ципа.....а пък аз на моя фр му казах че все още не съм "докосвана "...и че всичко си ми е наред( в смисъл че и не съм се самозадоволявала и т.н.)..та въпроса ми е...може ли по нянакъв начин той да разбере какво съм правила аз......има ли начин по който да не разбре...какво да му кажа...ако рабере.... :-s :-s [-o< [-o<

Отиди при него и му кажи истината :-s

Charlotte_the_Harlot
03-25-2007, 18:51
Сигурно защото тя му е казала , че е дефствена а тя ако му пусне и той разбере че не е дефствена какво ще почне да си мисли аз сам момче и знам.

Като си момче, научи се на правопис. "Девствен" се пише с "в" - идва от "дева". Относно другото - това са глупости. И цял хокеен отбор да й се е изредил - какво тогава? Не живеем в средновековието и това не е първата им брачна нощ!

_donna_
03-25-2007, 18:52
ами ако ръката я смяташ за ЛИЧНОСТ
значи наистина той няма да ти е първия ..

koalka
03-25-2007, 18:54
Какво ще стане толкова, ако не му кажеш?И теб ще си те боли, може би малко по-малко.Ти иначе си тясна.

Charlotte_the_Harlot
03-25-2007, 18:54
Добри и Лазар са най-добрите приятели на момичето - как тъй да не са личности?! :-D