View Full Version : 4erveni ki4uri na 4erna kosa///pls otg
zan4i mn iskam da si napravq 4ervnei ki4uri ama otdolu... a ne otgore korenite... oba4e sam s boqdisana 4erna kosa...molq vi kajete mi dali spored vas shte xvane 4ervena boq na 4erna kosa :-k 8-[ 4akam otg [-o< aa ako moje nqkoi da kaje i koe shte e po lesno ma 4erna kosa... 4erveni ili rusi ki4uri... a rusite kak to4no se pravqt ne stava li edno gadno oranjevo :roll: ????
Glezanka
03-25-2007, 09:30
Na cherna kosa nikwi kichuri ne hodqt,razbira se krasiwo e da widish cherweni,ama dokato se naprawqt adski mn se gori kosata,shtoto purwo trqbwa da se obezcweti che togawa da se boqdisa ... zatowa,na cherna boqdisana kosa nishto ne prawi :)
Edna priqtelka e s cherna kosa..i si sloji beli..ama ne si gi napravi,ami si gi sloji..sloji si otdolu okolo 10 beli ki4ora i izleze 40 lz..nai mnoo!mnoo qko sedi i ne se gori kosata..spored men na chernoto samo bqlo sedi hubavo,a chervenoto po princip volbshte ne mi dopada:)..no ti si reshavash:)
positive
03-25-2007, 11:29
ve4e ima6e edna takava tema i vsi4ki bqhme edinodu6ni, 4e tva e cigansko
heh emi i az sam s 4erna kosa i iskam sini ki4uri ama ne mi se vqrva da stanat :)
tedinkata_
04-02-2007, 17:36
shto be> az sam s 4erna kosa i 4erveni ki4uri i e mn qko :roll: :D malko trydno stanaxa ama efekta si go biva O:)
Kisses_P
04-02-2007, 18:01
Принципно на черна коса червени,бели и сини кичури отиват.Аз също съм с черна коса, но не боядисвана.Исках кичури ,но не ми се рискува.По-добре без тях ;-)
Lorraine
04-02-2007, 19:36
По-добре не рискувай,че после ако не ти хареса няма как да ги махнеш. ](*,)
По-добре не рискувай,че после ако не ти хареса няма как да ги махнеш. ](*,)
hahah nqma kak...boqdisva se 4erna i gotovo