View Full Version : maska za kosa ama ot magazin...saveti!!!! #-o
#-o ISKAM MASKA ZA KOSA KOQTO DA PRAVI KOSATA PO BLQSKAVA I ZDRAVA ... NO NE DOMASHNA A KUPENA... AMA DA NE E MAZNA A S POVE4E OBEM...DAVAITE SAVETI AKO MOJE I CENA 8-[
ProstoAz
03-25-2007, 09:09
Аз съм доволна от маската за коса на Denise (преструктуриращата, че незнам дали има друга). Незнам колко точно струва... :roll:
BroKeN^DreAmZ`f
03-25-2007, 14:43
Аз на скоро си взех една от една фризьорка с чесън и билки, мисля че беше и съм много доволна. Струваше 10 лв. ама е супер голямо количество около 1 литър май. И на същата фирма има още 2-3 вида :-D
А тази на денис мисл че струва около 7-8 лв макс . На Ейвън с екстракта от маслини маската също не е никак лоша. Чувала съм че и тази на Миосотис мисля че беше с плацента и костен мозък също е добра :)
tedinkata_
03-25-2007, 17:11
Чувала съм че и тази на Миосотис мисля че беше с плацента и костен мозък също е добра :arrow: i az sam 4uvala samo xybavi nehsta za neq.. a kakva cena e .. kade moga da q namerq :-k
Maksata na miosotis e okolo 7-8 lv.Az syshto sym 4uvala dobri otzivi.Ima q v kozmeti4nite magazini.
Maksata na miosotis e okolo 7-8 lv.Az syshto sym 4uvala dobri otzivi.Ima q v kozmeti4nite magazini.
dam mama q vze predi okolo mesec SUPER e !! nqma da sgre6ite :) :D
sexi_lady_666
03-28-2007, 09:39
mi az polzvam na GLISS KUR za perlen blqsuk (za rusa kosa),a i imam o6te ednakoqto q kupih ot friziorkata mi za 20 lv.LIDING ''DEFRIZZ MASQUE" rozovata seriq mn e hubava i dvete pomagat!!!