View Full Version : Доклад по история - Тефтонски орден
Търсих в уикипедия, обаче не намерих нищо. Трябва да напиша доклад по история върху тази тема и е доста спешно , защото задачата ми е индивидуална и трябва да я направя. Благодаря предварително!
П.С. Новия дизайн на сайта ми допада доста !
crazy_mouse
03-25-2007, 16:45
Лелее ще падна бе хораааа!!Нямало в Уикипедия!Айде вземи се ограмоти малкоо.Не ти ли мина през ума че може би не е теФтонски а тевтонски орден.Нямам думи.. #-o ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%B5%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%BD%D1%81%D0%BA%D 0%B8_%D0%BE%D1%80%D0%B4%D0%B5%D0%BD
http://www.netencyclo.com/bg/%D0%A2%D0%B5%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%BD%D1%81%D0%BA%D 0%B8_%D0%BE%D1%80%D0%B4%D0%B5%D0%BD
Аман от такива... :-# :smt005 :smt005
Еми явно не ми е минало през ума, можеш спокойно да си спестиш хранилката, а просто и ясно да го кажеш. След като написах темата се сетих, че може би е с В, написах го и си го намерих. Благодаря ти все пак за положените усилия. Не виждам какво лошо съм казал към когото и да е били от алдиторията, за да говориш по този начин. Спазвай добрия тон в форум като този, защото някой други хора са доста чувствителни , а един ден когато на теб ти потрябва помощ и объркаш нещо, подобни коментари определено няма да са ти приятни. Благодаря все пак !
crazy_mouse
03-26-2007, 18:01
Еми явно не ми е минало през ума, можеш спокойно да си спестиш хранилката, а просто и ясно да го кажеш. След като написах темата се сетих, че може би е с В, написах го и си го намерих. Благодаря ти все пак за положените усилия. Не виждам какво лошо съм казал към когото и да е били от алдиторията, за да говориш по този начин. Спазвай добрия тон в форум като този, защото някой други хора са доста чувствителни , а един ден когато на теб ти потрябва помощ и объркаш нещо, подобни коментари определено няма да са ти приятни. Благодаря все пак !
Първо аз не съм писала,че си казал нещо лошо.Нито съм ти чела мнения,нито имам някакво мнение за теб.Второ - когато на мен ми потрябва помощ първо ще преровя всичко свързано с това,което търся във всякакви комбинации.След това ще гледам да пиша възможно най-грамотно,а не да ставам за смях на останалите форумци!
Да отбележа,че не се взирам във всяко мнение за правописни грешки - нормално е,всеки греши,включително и аз естествено.Но погледни си отговора само
Еми явно не ми е минало през ума, можеш спокойно да си спестиш хранилката, а просто и ясно да го кажеш. След като написах темата се сетих, че може би е с В, написах го и си го намерих. Благодаря ти все пак за положените усилия. Не виждам какво лошо съм казал към когото и да е било от аудиторията, за да говориш по този начин. Спазвай добрия тон във форум като този, защото някои други хора са доста чувствителни , а един ден когато на теб ти потрябва помощ и объркаш нещо, подобни коментари определено няма да са ти приятни. Благодаря все пак !
Просто се дразня,когато дори и заглавията на темите са пълни с елементарни грешки.От бързане - разбирам.Аз правя грешки много често.Но да търсиш в нета и да не се сещаш,че е "Тевтонски" за мен е смешно като се има предвид,че си 9 клас(така предполагам,защото тогава се учи по история за този орден)
Айде успех :wink:
И в твоя пост има грешки ама си трая нали, всеки в интернет пише бързо и не се старае или поне не го приема за нужно, както и аз.
LoVe_Is_EvErYtHiNg
03-27-2007, 13:50
www.links.tv-box.net
E tam vlez, spored mene 6te otkrie6 ne6to :) ae uspeh
crazy_mouse
03-27-2007, 17:44
И в твоя пост има грешки ама си трая нали, всеки в интернет пише бързо и не се старае или поне не го приема за нужно, както и аз.
ОК де,казах ти вече,че не поправям всяко мнение,защото тогава щях да имам 10 000 поста най-малко.А относно предния пост - не си трай за грешките,а кажи къде са просто. :wink: