View Full Version : Дайте ми съвет
На 17 съм и не съм си имал гадже :smt010 не съм грозен хода на фитнес,но не мога да си намеря гадже :smt010 Срам ме е да заговарям момиче :| Дайте ми съвет.
FrEsH_BoY
03-25-2007, 17:37
Еми просто се отпусни излизай повече вкарай малко самочувствие бъди отворен към запознанства и нещата лека по лека ще си дойдат на мястото
Срама си е голям минус, а и момичетата могат да те мислят за сдуханяк.Човеко, не е въпроса само до това, че ходиш на фитнес и имаш хубаво тяло.Момичетата искат повече неща от това.Просто се опитай да преодолееш тази срамежливост, започни да говориш повечко с момичетата.Така ние не можем да ти помогнем, сам трябва да го направиш.
Това,че ходиш на фитнес готин ли те прави.Аз под готин човек разбирам да има чувство за хумор,да те развеселява,да не прекалява с някои неща,да ти е винаги добър приятел и да помага с каквото може.Е т`ва е готин човек.
Е,какво като си на 17 и нямаш гадже?Няма нищо лошо.Ще си намериш.До сега просто не си срещнал точния човек,но ти гарантирам :wink:
Мерси =D> а колкото до фитнеса хода защо искам да направо мускули защото жените си падат по мускулести мъже а и фитнеса ме влече :wink:
Е да знам че срама е слабост ама как да го преодолея :oops: Срам е че ще ме отрежът че не съм готин :roll:
неможеш да преодолееш ти срама, за сетен път повтарям СЛАБОСТ Е ТОВА....
П.С. Обичам да пиша в стил ХАЙ-КУ
По - скоро в стил Master Yoda, мисля аз.
За момчето: Сред приятели ти трябва да си.Срама е нещо лошо - Да. Време трябва ти на тебе, всеки своя път ще намери, ще го намериш и ти уви! Само не се кахъри :-D
gPa3HuTeJl
03-25-2007, 22:46
Б1ди себе си...б1ди сред приятели.. недей да се отделяш и изолораш от другите...зав1рзвай нови запознанства.. това е моя с1вет к1м теб...
И земи се вземи в р1це и се стегни... недей да седиш без гадже...срамота...17 години си се пак.. аз с1м 16 п1к с1м им изгубил бройката вече...
П.П Това дали ходиш на фитнес или това че си някаФ фитнес маниа незначи че трябва да си лепка за жените.. :smt005
Мога да ти кажа че една истинска жена не гледа това от в1нка ( в1ншния вид) тя гледа това което притежаваш отв1тре ... характер и т.н
Прав ли с1м?
Да ти кажа направо всички се притесняват като са нямали приятелка и са мислели за такива неща поне момчетата,момичетата са по отворени в тийнеиджърските си години т'ва е факт дето е научно доказан.Ще поизлизаш с момичета и срамът ще се измие - вярвай ми.Това не е главният проблем според мен.По скоро намери си компания излезте,разтъпчете се,отиди на дискотека с компанията и нещата ще потръгнат.
Б1ди себе си...б1ди сред приятели.. недей да се отделяш и изолораш от другите...зав1рзвай нови запознанства.. това е моя с1вет к1м теб...
И земи се вземи в р1це и се стегни... недей да седиш без гадже...срамота...17 години си се пак.. аз с1м 16 п1к с1м им изгубил бройката вече...
П.П Това дали ходиш на фитнес или това че си някаФ фитнес маниа незначи че трябва да си лепка за жените.. :smt005
Мога да ти кажа че една истинска жена не гледа това от в1нка ( в1ншния вид) тя гледа това което притежаваш отв1тре ... характер и т.н
Прав ли с1м?
Ми прав си ама нали не може да си някакъв мутирал алигатор,трябва като мене хем хубав хем хубаво от вътре,много съм скромен ама какво да се прави.
gPa3HuTeJl
03-25-2007, 23:00
с тва самочувствие носа ти ше се удари в тавана на к1щата..
Прав си. Не всяка жена гледа външността, но почти всяка жена гледа дали му е хубава колата:P :-D ,но пък понякога погледа на човек, усмивката движи химията м/у 2ма души. Тва момиче не е медиум, че от пръв поглед да проникне в душата му. Нали хората казват " Още в първия миг когато я видях, очите ми останаха в нея" . Било заради дългите крака, големите .... (.)(.) очи и т.н.
BloodraiN_M
03-26-2007, 08:59
ми трябва да преодолееш срама :wink: ти нямаш гадже но имаш приятелки нали- съученички, момиче с което живеете в един блок и т.н и говориш с тях. както с тях не се срамуваш така бъди и с другите :wink:
Мерси за отговорите =D> :wink: Ще се пробвам да изпълна гова което ми казахте.
ако наистина си хубава.. Само ще те заговарят ;) аа.. това че те е "срам" Аййде бе.. по нахакано !
DevilWish
03-26-2007, 14:21
МнОгО ЯсНо ,Че ПрОБлЕмА Не Е в ТоВа ДаЛи Си КрАсИв ИлИ нЕ ,А в ТоВа ,Че КогАтО сИ СрАмЕжЛиВ НяМа Да Се ПолУчИ-ОтПуСнИ сЕ и БъдИ сЕбе Си! ;)
mi iz4isti srama i vs 6te e ok ne e trudno
sexi_lady_666
03-26-2007, 21:26
taka e