PDA

View Full Version : Първия път при момчетата

Христо
03-25-2007, 20:17
Искам да попитам, как беше , какво направихте , кога свършихте , притеснявахте ли се ?
Какво направихте общо взето :)

gPa3HuTeJl
03-25-2007, 20:31
ам.. кфо прайх ли... ми... оставих се момичето да води и без тфа беше по голяма.. и имаше много повече опит от мен.. притеснявах се докато се с1блякохме.. когато тя почна да си "в1рши работата" с езика и устата... се успокоих и се отдадох на удоволсвието : )
как го направихме ли... ми.. след "работата" с устата.. тя се качи в1рху мене.. сама го намести и почнахме...бавно.. след около 10 мин.. аз бях св1ршил.. (измих се) но се пак... да не и развалям кефа... почнах аз "работата" с езичето.. след около 10 мин "работа" с езичето ... тя извади още 1 презерватив и ми го сложи.. и... прод1лжихме още извесно време до п1лен оргаз1м.. :P

Т'ва беше от мен...разкажи и ти... за тебе... недей само да питаш... \:D/

My_Infernal_Majesty
03-25-2007, 20:36
По-добре е първия път да не е с девствена... така мисля аз поне... в смисъл представям ако и тя и ти нищо не знаете и се притеснявате иии изобщо... мизерия... представям си ако аз бях момче и... квато съм притеснителна-нищо нема да направа...!!! ](*,) :smt011

gPa3HuTeJl
03-25-2007, 20:39
ооо да нап1лно си права.. за т'ва моя с1вет е : т1рсете си по-голями и опитни гаджета :P

My_Infernal_Majesty
03-25-2007, 20:45
Е да- обаче не винаги требва да си с по-голям... в смисъл въпрос на вкус -не може да си кажа "харесвай само по-големи, луда ли си да харесаш някъв по-малък от теб"...
например един приятел /много близък и добър приятел/ той е по -малък от мен но вече го е правил... така че... кво излиза?! Излиза че в тва отношение аз дори и да съм по-голяма явно той е съзрял по-бързо, искал го е от по-рано и сега аз уж негова кака а то кво излиза... той е с повече опит и аз никва кака не съм му. :lol: :lol:

gPa3HuTeJl
03-25-2007, 20:50
ам..да...ясну... но точно за това аз написах опитни :wink:

03-25-2007, 21:12
Еми тя с уста и езиче долу не желаеше, така че , аз се реших да и доставя удоволствие. След мъчителни 10 минути успях да го надигна щото се бях прецепил бая. Неминаха и 5 минути и край... до 2ри рунд не се стигна.

hamilcar
03-26-2007, 03:38
Еми не беше много добре от моя страна, нищо особено не направих, защото бях притеснен. Бях доста притеснен и затова не свърших. Но след първия път всичко си беше точно.

gangbang
03-26-2007, 06:00
Беше така, че само аз си знаех, че ми е за сефте. 8)
Нищо особено, заложих на естествените си инстинкти :D

krem4et0
03-26-2007, 07:48
По-добре е първия път да не е с девствена... така мисля аз поне... в смисъл представям ако и тя и ти нищо не знаете и се притеснявате иии изобщо... мизерия... представям си ако аз бях момче и... квато съм притеснителна-нищо нема да направа...!!! ](*,) :smt011
И за момичетата важало. Ама аз не мисля така. да, вярно е че първият път на мен и съответно на приятеля ми беше меко казано нескопосан, но беше просто първия път и толкова. След него сме правили секс сума ти пъти и всеки път е по-добре и по-добре. да, сексът е инстинкт, но си е научава. в крайна сметка за мен беше важно да е с този човек и наистина се радвах, че нито той, нито аз сме имали други партньори и си принадлежим изцяло 1 на друг. та въпросния първи път няма да си кривя душата-не беше на ниво, не продължи много, ама и аз не исках, че си болеше и изобщо беше смешно, но още на 2-рия път нещата се оправиха и изпитах удоволствие от секса. това беше и решаващо да го хареам толкова много. В крайна сметка това не е само тъпо чукане, а е нещо, в което се влага малко емоция и обич.

ODB36
03-26-2007, 11:11
първия път бях малко притеснен и не ми стана :? милото момиче мъчи се около 2-3 часа да направи нещо,ама уви ту ми стане и да му сложиме гумата и тои спадне :evil: .
кофти беше ама кво да се прави :)

03-26-2007, 21:40
бе нз ама аз лизах приятелката си 30 минути (гледах часовника :Р ) , като ме прекъсна да пикае , след което си го мушнах и така 20на минути и пак ме прекъсна да пикае .. баси пикаенето бате :Р

03-26-2007, 21:43
аз съм този горе .. и искам да питам дали другите са изпитали кеф при 1вия път защото аз не изпитах мн..