View Full Version : pomosht
oburkanata_
03-25-2007, 22:25
tazi vecher pravix sex s gadjeto si i ot nachlo beshe bez prezervativ,no se pritesnix zashtoto nali ima sokove koito otdelq momcheto i pix postinor,obache toi nali trqbva da se zadurji v tqloto izvesno vreme,pri men nai mnogo chas zashtoto bqx do wc,a i puk mi doide v sushtiq moment i sega vuzmojno li e da sum bremenna
Ебати тъпия въпрос. Не си, споко, живей си мизерния, неосведомен животец. Я малко почети, пък после СПАМ.
tazi vecher pravix sex s gadjeto si i ot nachlo beshe bez prezervativ,no se pritesnix zashtoto nali ima sokove koito otdelq momcheto i pix postinor,obache toi nali trqbva da se zadurji v tqloto izvesno vreme,pri men nai mnogo chas zashtoto bqx do wc,a i puk mi doide v sushtiq moment i sega vuzmojno li e da sum bremenna
ami purvo da ti kaja che Postinor e samo v speshni sluchai kogato e sigurno che momcheto e svurshilo v teb a inache sigurno vsichko e ok ,navreme si go izpila doshlo ti e nedei se pritesnqva ama za da si absolutno sigurna che nisho nqma pravish testche sled sedmica :) ae uspex mila
ami purvo da ti kaja che Postinor e samo v speshni sluchai kogato e sigurno che momcheto e svurshilo v teb a inache sigurno vsichko e ok ,navreme si go izpila doshlo ti e nedei se pritesnqva ama za da si absolutno sigurna che nisho nqma pravish testche sled sedmica :) ae uspex mila
tfa bqx az :wink:
oburkanata_
03-26-2007, 08:26
samoche ne mi e doshlo,snoshti tazi kruv nz ot kakvo e bila,no n ee bila ot cikula i sega napravo shte se prusna ot pritesnenie,postinora e podeistval nali
Не, не си бременна, но не пий Постинор за щяло и нещяло.
krem4et0
03-26-2007, 08:34
samoche ne mi e doshlo,snoshti tazi kruv nz ot kakvo e bila,no n ee bila ot cikula i sega napravo shte se prusna ot pritesnenie,postinora e podeistval nali
И на мен 2 пъти ми е текло кръв след секс, а това стана доста след като го правих за първи път. Ако водш сравнително от скоро полов живот е нормално-споко. Единият път беше нещо ужасно при мен- толкова кръв и по време на цикъл нямам. Но ако не спре да кърви до 24 часа тогава е притеснително!
oburkanata_
03-26-2007, 08:38
samo snoshti teche malko kruv,i si pomislix che mi e doshlo no dnes veche nqma i pomen ot tova i za tova se pritesnqvam mnogo da ne mi e estanalo neshto,znam che e glupavo,ama sum si pritesnitelna
krem4et0
03-26-2007, 09:08
Той свърши ли в теб? Ако е свършил вътре в теб има за какво да се тревожиш. Освен това се пила постинор, което е било излишно според мен и като цяло не си бременна. Уф,че сте паники. То и мен ме вкара гаджето в 1 филм,че съм бременна, ама аз му обяснявам че не може-нали пия противозачатъчни. както и да е и ти и аз ще правим тестче след около седмица. Ама аз по настояване на гаджето ми, че сигурност 99.9% му е малка. Ама като се знам какъв карък съм взе да ме обхваща тиха паника!