View Full Version : Eiii nqma spirane
lubov4iikata
03-25-2007, 22:14
Iskam da mi kajete spored vas redno li e slednoto: ot kakto zapo4nah da pravq sex,ne moga da se spra be :shock: Napravihme go 1vi pat malko me bolq no MNOGO mi haresa. Pojelah si 2ri pat za denq i lele pobarkah se. Ve4erta pak go napravihme. I taka ot kakto ve4e ne sam devstvena,ot 7 dena vseki boji den iurkam priqtelq mi da go pravim i vseki den pone po dva pati go pravim,vijdam 4e toi se kefi no 4ak ponqkoga se u4udva na golqmoto mi jelanie :shock: vse pak sam momi4e?! e vie pravili li ste go taka vseki den bez spirane sled kato ste po4nali polov jivot? Az use6tam kak se pristrastqvam sas vseki sledva6t pat vse pove4e mi haresva i imam neveroqtnata nujda da pravq sex prez takav malak period ot vreme. Az li izperkvam ili ??
NeVeN4o`f
03-25-2007, 22:18
Според мене не е ного нормално , но и на мене ми се е искало ама 4-5 дни само :-k
как издържаш бе душа :smt017
gPa3HuTeJl
03-25-2007, 22:31
ооо искам те ... казвай адрес идвам.. :P
My_Infernal_Majesty
03-25-2007, 22:40
Ами и според мене е ненормално... но сигурно на гаджето ти му е кеф, сега човека се радва ловя се на бас!
Обаче съм чувала че момичетата са така... докато са девствени не искат секс, а като го направят веднъж ииии... леле майко /едва ли важи за мене това :roll: /!!! та затова не се притеснявай -едва ли е нещо ненормално и лошо, щом ти се прави- прави. :lol: :lol:
NeVeN4o`f
03-25-2007, 22:40
пу мъже ко да ги праиш :smt016
по темата : моиш ли да си събереш краката ?? (ако искаш отговори ;) )
ако трябва да отг. ок
аз не :smt005
Ми като ти се прави - прави.Няма нищо лошо.Щом и на приятеля ти му харесва, не виждам къф е проблема :wink:
Ех... защо не са всички женски като теб?
Недей се юрка бе мацеееее. Ш'те го правиш така няколко дни, седмици, месеци, но накрая ш' ти писне, сигурен съм в тва. Лошото е само да не му писне на твоя пич първо, че тогава ш' си седиш мокра пред ТВ-то единствено :-D Не ти го пожелавам естест.
NeVeN4o`f
03-25-2007, 22:51
Аз знам щоо :smt006
щяхте да бягате от нас :smt044
Аз знам щоо :smt006
щяхте да бягате от нас :smt044
Балъците да бягат
Повече за мен :D
gPa3HuTeJl
03-25-2007, 23:03
е тука се скарахме вече :smt046 а за мене !?
My_Infernal_Majesty
03-25-2007, 23:07
Нямаш ли си гадже- та се набутваш тука?
gPa3HuTeJl
03-25-2007, 23:11
имам си.. шо да нямам!? хх.. просто пиша е така да става шоу...аЬгхЬаЬа
На теб ще ти купим от тия надуваемите кукли :lol:
На теб ще ти купим от тия надуваемите кукли :lol:
Купете си 2 , за да не се карате помежду си :smt005
krem4et0
03-26-2007, 07:52
Споко нормално е. Аз след първия път нямах възможност да правя-той отиде да си довърши службата(в казармата) за 15-тина дни. Обаче после като се уволни го побърквах. Сутринта се измъквах от лекции и отивах у тях, правехме го доста по-често от сега и изобщо бях луда. то и сега съм луда. Иначе повече от 3 последователни дни не съм го правила и тогава леко ми писна, де. И сега след повече от 1 година го юркам нон-стоп, но просто не може.
shti izqm ...
03-26-2007, 08:13
Ne vijdam ni6to lo6o v tova. Ti si jena-me4ta ;)
Evala,devoi4e! Samo dano tvoq e dotata4no izdrajliv :-k Ako ne e,izvikai men na pomo6t,az s udovolstvie 6te go zamestq :twisted:
malka_sladuranka
03-26-2007, 10:33
Нещо ново е за теб, явно ти е доста интересно. :-s
ЕЕЕЕ щом ти харесва [-( какво чаках изнасили партньора си :smt005 :smt005 :smt005 и кеф да е.като ти харесва да правиш секс прави на воля лошо нема в това \:D/
thick_cock
03-26-2007, 11:47
Ha 8-[ Tova vse edno 4e moita priqtelka go e pisala! Otkakto q bocnah ne spira da mi se kotka,da mi se natiska i proturkva ama i az ne sum ot kamuk be,a puk i kak da i otkaje 4ovek. Az razbira se vseki put sum navit,mai popadnah na sex mania4ka no mi haresva mnogo ne otri4am
VortexSuperV
03-26-2007, 17:21
Знаеш ли какво е моето мнение :arrow: нарушена т.11 от Правилата. :lol:
Е това момче как смогва просто не ми е ясно? :-k Но иначе, правете си го, ако и на двамата вие добре така.Аз определено не съм така.
gPa3HuTeJl
03-26-2007, 18:13
е то и аз искам секи ден по няколко п1ти но се задоволявам 1 п1т в седмицата...ма кфо пак ми е кеф... ше я юркам повече... :smt016
ооо искам те за гадже ... казвай адрес идвам.. :P
виждам конкуренция :lol:
Iskam da mi kajete spored vas redno li e slednoto: ot kakto zapo4nah da pravq sex,ne moga da se spra be :shock: Napravihme go 1vi pat malko me bolq no MNOGO mi haresa. Pojelah si 2ri pat za denq i lele pobarkah se. Ve4erta pak go napravihme. I taka ot kakto ve4e ne sam devstvena,ot 7 dena vseki boji den iurkam priqtelq mi da go pravim i vseki den pone po dva pati go pravim,vijdam 4e toi se kefi no 4ak ponqkoga se u4udva na golqmoto mi jelanie :shock: vse pak sam momi4e?! e vie pravili li ste go taka vseki den bez spirane sled kato ste po4nali polov jivot? Az use6tam kak se pristrastqvam sas vseki sledva6t pat vse pove4e mi haresva i imam neveroqtnata nujda da pravq sex prez takav malak period ot vreme. Az li izperkvam ili ??
Добре дошла в Клуба!
\:D/
Секс се прави за удоволствие. Щом ти доставя такова-чудесно давай. \:D/
Но се съобразявай с партньора ти. Имай предвид, че дори да не му е до това няма да ти откаже. Аз не мога да откажа на моята девойка дори когато ми се спи и.т.н.
Та..да внимавай да не прекаляваш. :wink:
мацка от класа
03-26-2007, 22:46
Мило мое момиче,искам да ти кажа,че състоянието,в което се намираш е абсолютно нормално ;) И аз съм така и приятелят ми само се възползва хихих ,но не отричам,че и аз де ;) Тва е супер и за теб,и за него! Правете го-не е грях!
`Death`Whore`
03-27-2007, 06:54
Аз винаги съм така. Можеш само да се радваш, че първият път ти е харесал толкова.
CMexyPaH4e
03-27-2007, 07:25
\:D/ xaxax am macka tva e normalno..vaobshte da ne ti puka padnalo ti e... Maj li e ne go jali :D xaxaxa to i s mene e taka ako ima vazmojnost se izpolzva vinagi...ima nqkva veroqtnost da sme nimfomanki ama da ne ti puka xaxaxaax hnali ti e kef a i na nego mu e kef daje da se oplakva xaaxaxx..prosto mranka shtoto e mrankalo i da mu obarensh vnimanie:)
HagpycaH
03-27-2007, 07:38
Абе тва ми е ясно ама питаш ли на нас какво ни е да мятаме по 3 пати и сутринта като се сабудим доло как болят не питаш то тва си го знаем зор да ва отворят после зор да ва накарат да не приказвате и искате секс.
[Fr33land3R]
03-27-2007, 07:41
що всички момичета не са като вас бе... ](*,) :D:D:D
az sam sashtata-vika mu se ninfomaniq,nezasishtane ili kakto iskash,no problemat pri mene e che gadjeto mi e dosta po-golqm ot mene i ne mi se vrazva postoqnno :wink: ,da ti kaja tuka psihikata sashto igrae golqma rolq a i sashto kato sviknesh na edno tempo....,no e fakt che ima seksualni i po-seksualni hora :wink:
бъди колегиална,намали си аватара
зороІман
03-27-2007, 11:11
Мойта от както я отфорих само ми се бута и тя алелее това момиче се оказа ебаси ненаситното :D мен си ми е поече от хараби
DeathRogue
03-27-2007, 12:17
]що всички момичета не са като вас бе... ](*,) :D:D:D
:D i az tva se pitam
Agent_Cherish007
03-27-2007, 17:00
Pfff lapeta koga 6te se nau4ite da nepuskate tupi temi za bezsmisleni IZMISLENI ne6ta? :-k
PaRkInSoN
03-27-2007, 17:01
Pfff lapeta koga 6te se nau4ite da nepuskate tupi temi za bezsmisleni IZMISLENI ne6ta? :-k
TИ ПЪК ОТ КЪДЕ ЗНАЕШ ЧЕ НЕ Е ИСТИНА КАТО НЕ Е ИСТИНА НЕ ПИШИ ТУКА :smt011
f1s714e70
03-27-2007, 19:47
ami da opredeleno IZPERKVA6 axxaxaxaxax
tin4eto91
03-27-2007, 20:11
И аз бях така...първия път и втория ме болеше и не исках много много да го правим ама после...макар че мисля, че след време няма да имаш такова желание за всеки ден :)
Nen0RmalniK
03-27-2007, 20:46
nimfomanka ? :)
HagpycaH
03-27-2007, 21:08
Прави каквото ти харесва.
Прави каквото ти харесва.
И аз съм на тва мнение brother =D>
Ами щом имаш желание и човек,с когото да си задоволяваш нагона-прави го,какво лошо.Ама не прекалявай,да не вземеш да станеш нимфоманка само...
Наш'та са проебала и вече голяма специалистка :-D Браво! Гледай само да не му изневеряваш,щото сигурно те ебе добре,за да си искаш постоянно 8)
ChRiSTiaNo_07
03-28-2007, 15:33
Ела ми........... :twisted: :smt005
ge0rg1ev-
03-28-2007, 15:40
A, бе, лошо няма. То секса е хубаво нещо ама и с най-хубавите неща не е хубаво да се прекалява.